Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Bažnyčia

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 77

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Tikiu savais dievais, bet kelis kartus į metus nueinu, vien dėl ten esamos atmosferos - paveikslus, statulas apžiūrėt, pamokslų, giesmių pasiklausyt :thumb:

The Crippler

Baltas diržas

• Naujokai
0
Apie toki dabartini tikejima tai juokas ima. Atsimenu karta dvi bobutes baznycioj pliurpe per visas misias: rytoj bus misios? jus einat i misias? as tai kiekviena diena einu. As tikiu i dieva. Tai nesuprantu, ateina ir plepa. Ir kas is to kad nueina i baznycia ir atseit jau tikincios, o iseje is baznycios vel elgiasi bjauriai. Manau, kad jei zmogus tiki i Dieva tai nera skirtumo ar jis eina i baznycia ar kasdiena reguliariai meldziaisi ir t.t. As tai pvz tikintis, bet tikrai kasdiena neinu i baznycia ir nevisada meldziuos.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Juk nera svarbu ten kasdien eiti i baznycia ar dar.. Ir jeigu bobutes sake 'tikiu i Dieva' tada jos tikrai nieko nezino ;D arba cia tu suklydai. Juk ne i Dieva, o tikiu Dievu.. Tai va.. As nepernesu bobuciu. Baznycioje jos labai jau draugiskos, uz baznycos ribu, jos Tave ir apkalbines ir dar ka blogo pasakys. O dar jaunima vadina negarbingu ir bjauriu.. Lygtais jos jaunysteje buvo labai gerutes ;D bet as neisivaizduoju, kaip reikia iskesti 8 metus mokslu, kad taptum kunigu.. 8metai.. Wow...

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
8 metus? ^_^ ką ten mokytis tiek??? poterius? ^_^

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-08-08, 12:52, pasakė:

8 metus? ^_^ ką ten mokytis tiek??? poterius? ^_^

Ne į temą
Paskaityk "Altorių šešėly" ar pnš ką nors, suprasi gal ką ten mokytis ;D O jei tingi skaityt tai pabandyk įsivaizduot, kad praktiškai šventąjį raštą, su visais tais naujaisiais/senaisiais testamentais mintinai reikia mokėt, po to visokios liturgijos, mišių laikymo nuostatai ir t.t. prisideda...

"Ir jeigu bobutes sake 'tikiu i Dieva' tada jos tikrai nieko nezino ;D arba cia tu suklydai. Juk ne i Dieva, o tikiu Dievu.. Tai va.."

Šiuo atveju pasakymas yra taisyklingas, nes jis vartojamas maldose: "tikiu į dievą tėvą, ..." Gramatiškai kaip ir klaidingai išeitų, bet šiuo atveju galima daryti išimtis, nes tai yra nusistovėję nuo senų laikų ir maldų žodžių niekas nekeis.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Tikiu i viena dieva...alu daugiau i nieka..skeptiskas esu apie ta religija

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-08-08, 20:13, pasakė:

Tikiu i viena dieva...alu daugiau i nieka..skeptiskas esu apie ta religija

Ne į temą
"Modernių" laikų stabmeldys esi tada išeina XD

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Dievu netikiu, savaime aisku, kad ir i baznycia nevaikstau.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Va, aš čia dar nepasireiškiau,o tokia įdomi tema žiūriu :)

Štai gi, aš pagonis. Kalbu su medžiais, glostau ugnį.. :) Šiaip pagoniai liuks :D O jei iš dabartinių,tai jokiu būdu neesu tikintis, bet iš gerų manierų kepurę bažnyčioje nusiimu. Šiaip smagu nueiti man į Katedrą ir žvakutę uždegti. Kažkaip smagiai labai :) O Jėzus Kristus,tai galingas. Nesuprantu kaip taip žmonės įtikinamai kaimiečiam apie jį papasakojo,kad dabar 2 mlrd. tikinčiųjų yra :) Čia kaip su Islamu taip pat. Mohamedui prisisapnavo uoloje kažkokioj, o dabar visi ten jį pranašu didžiu laiko. Čia būtų bairis. Pasigeria koks mūsų kaimo Jurgis ir vėl pagonybę prikelia :D Va juo tai tikėčiau ;)Mano tokia pažystama pagyvenus gerai pasakė: "Kol jaunas gerai - į viską nusispjaut, dar ilgai gyvent, o kai jau senas, tai reikia kažkuo tikėt, kad jis išgelbės mus nuo ligų ir param param.Kai pasensti pagalvoji - o jeigu Jis ištikrųjų yra ir dabar nusibaigsiu, ateisiu pas Petrą į priėmimo skyrių ir sakys - aha, netikėjai, tai pati kalta, murkdykis š****se dabar" :) Ištikrųjų gryna tiesa. Pati ji pripažįsta,kad pradėjo tikėti tik tada,kai jau pamatė,kad nebe moteris ji visame gražume. Nepykit,kad aš toks nešvelnus tikinčiųjų atžvligiu, no offense, tik mano nuomonė :)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-08-08, 17:18, pasakė:

Ne į temą
"Modernių" laikų stabmeldys esi tada išeina XD
Ne į temą
Gal..tiesiog netikiu :lol: prisiruke pasirode Jezus debesyse ar kas ten ir vajai!!! tikekit visi :D

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Tikiu Dievu...I Bažnyčia einu maždaug kas 3 menesius...

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Baznycioje paskutini karta buvau 4-oje klaseje kai priejau pirmaja komunija. I baznycia as neinu, kadangi mane pykina baznycioje, man ten yra baisu, as ten jauciuosi nemalonei ir nejaukiai. Bloga darosi ir baisu kaip sakiau man ten. Todel as esu netikintis ir nevaikstau i baznycias. Turbut ir nesituoksiu baznycioje, nezinau. Per pirmaja komunija nenualpau vos.. neuzbaigiau ten isventinimo ar ko ten kazkas pan.. isvede mane i lauka nes buvo silpna labai.. na sakau netikiu ir nevaikstau i baznycias kuriose man nemalonu.. tai tiek.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Dėl Dievo aš nežinau, nemačiau jo, bet žmonės sako kad jis yra... todėl nesiginčyju...
o bažnyčia ir kunigai tai yra BS... nelabai suprantu, kad reikalinga bažnyčia jei nori pasimelst? tipo kunigas ryšininkas? :D arba kai žmogai išpažinties eina... :) tipo jei ten kunigas gavo kažkokį diplomą ar pažymėjimą kad yra šventas, tai jis gali mus suvest su Dievu? BS...

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-09-21, 23:09, pasakė:

Dėl Dievo aš nežinau, nemačiau jo, bet žmonės sako kad jis yra... todėl nesiginčyju...
o bažnyčia ir kunigai tai yra BS... nelabai suprantu, kad reikalinga bažnyčia jei nori pasimelst? tipo kunigas ryšininkas? :D arba kai žmogai išpažinties eina... :) tipo jei ten kunigas gavo kažkokį diplomą ar pažymėjimą kad yra šventas, tai jis gali mus suvest su Dievu? BS...

Na jei nueitum dažniau ir norm paklausytum pamokslų tai gal suprastum kam bažnyčia reikalinga :D Pati sakralinė atmosfera bažnyčioje padeda daugumai žmonių pabėgti nuo kasdienio š, susikaupti, pamąstyti, kad gal visgi yra kažkas aukščiau, kad mirtis tai ne visko pabaiga ir t.t. Daugumai žmonių reikia vedlio ir nesvarbu ar ten tas kunigas šventas ar nešventas, esmė yra pačiame momente, t.y. kaip jis sugeba įteigti krikščionybę kitiems, kaip jis atrodo stovėdamas prie altoriaus ir t.t. (panašiai kaip aktoriai filme ar PW žvaigždės, kurių paprastai nevertiname pagal jų real-life :D ). + Ar pažįsti daug žmonių, kurie vieni namie užsidarę gali valandą - dvi melstis? :D O va bažnyčioje jau kaip ir nėra kur dingti - arba meldiesi, arba eini lauk.

Citata

Baznycioje paskutini karta buvau 4-oje klaseje kai priejau pirmaja komunija. I baznycia as neinu, kadangi mane pykina baznycioje, man ten yra baisu, as ten jauciuosi nemalonei ir nejaukiai. Bloga darosi ir baisu kaip sakiau man ten. Todel as esu netikintis ir nevaikstau i baznycias. Turbut ir nesituoksiu baznycioje, nezinau. Per pirmaja komunija nenualpau vos.. neuzbaigiau ten isventinimo ar ko ten kazkas pan.. isvede mane i lauka nes buvo silpna labai.. na sakau netikiu ir nevaikstau i baznycias kuriose man nemalonu.. tai tiek.

Na man ir panašiai būdavo pradinukas dar kai buvau - pykindavo/bloga būdavo bažnyčioje - praeina tas. Labai skiriasi viskas kai savo noru nueini į bažnyčią ir pats stebi ir vertini visą reginį ir kai eini todėl, kad kažas liepė ir stengies ten tik išbūt. Pykinimas šiuo atveju vien psichologinis.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
tai as esu megines eiti dar karta.. nu ant tiek kad daug maz reikdavo.. taip teisingai sakai savo noru o man to noro nei biski nera.. nu as tiesiog tuom netikiu ir nesuprantu kam tas reikalinga tie pastatai.. as tikiu tik vienu... vienu savim tikiu.. man nereikia jokios pagalbos is auksciau.. as tiesiog toks zmogus.. kaip man sake draugas kuris biblija skaito ar yra perskaites kad ten buvo tokia numesta fraze kuri reiskia mazdaug kazka tokio: kad nemegink tu irodinet tam kuris netiki nes jis vistek tuom nepatikes... teisingai pasakyta.. nereikia niekam megint irodyt kad Dievas yra ir pan nes tas kuris netiki ir netikes.. o del baznycios sakau man nepatinka.. vestuves, laidotuves, seip kazkas, per kaledas per velykas ar kas ten tokio.. mane yra megine nuvesti as vis kuo arciau einu tos baznycios man vis nemaloniau darosi.. mane megino nusivesti ten dar po komunijos bet as tik iejas i vidu belekaip nemaloniai pasijauciu.. ir iseinu ir palaukiu lauke.. tai krc mano draugas kuris apsilanko baznycioje ir ispazinties eina mane velniu vadina ;DD

Nuotrauka

Karoxeetia

Baltas diržas

• Išbaninti
0
O apie koki dieva jus cia kalbat? Man asmeniskai labiausiai patinka Dzeusas...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąTriple-H, 2008-10-21, 13:10, pasakė:

Ko man ten eiti? Ka ydomu as ten galejau pamesti. Teko viena karta nueit su savo dievobaiminga mociute nx y baznycia. Bl daunizmas. Netikiu jokiais dievais bl ir aplamai nesiruosiu cia tokiom nesamonem uzsiimineti nx. Ka man nera ka weikti kaip tokiom nesamonem uzsiimineti??? Sugalvojo bobutes is senu laiku apie kazkoky dieva tai ka mes dbr turim tiketi??? Zmones jau daunais padarys su sitom nesamonem. Tipo kunigai ir visi kiti labai jau sventi??? Aha o kaip anksciau kunigai degindavo zmones ant lauzo jeigu jie netikedavo dievu??? Sventieji atsirado. Nekenciu tokiu nesamoniu kaip realigija ir aplamai baigiu tema. HAU.
Ne į temą
valdykis. ispejimas. priezastys kates ir sunys temoje, labai jau tingiu deti ta warna. istrinta.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
kai buvau zemesnese klasese eidavau bent pries didziasias sventes velykas ir Kaledas o db ne.
nlb duomiuosi religija, taciau jei ir noreciau kokia religiją tai nebent budizmą. Kodėl? Visų pirma, budizmas skiriasi tuo, kad jos pasiekėjai tiki ne bet kokiu prisisapnuotu dėde, o tikru egzistavusiu žmogumi. Toliau, ši religija yra "santūri", ji propoguoja žmogaus tobulėjimą, sako, kad žmogus pats kuria likimą ir neverčia tikėti vieninteliu daiktu. Siekiama pasiekti nirvaną - visiška materialių dalykų atsisakymą, nekreipimą į jas :lol:
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
na beje as eisiu i konferencija kur reikes kalbeti apie religija ir pateikti jaunimo poziuri i ja :) tai manau pasisakysiu pries kunigus bet ne pries Dieva :D anyway pranesiu kaip sekesi :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąsnypas, 2008-10-22, 18:20, pasakė:

kai buvau zemesnese klasese eidavau bent pries didziasias sventes velykas ir Kaledas o db ne.
nlb duomiuosi religija, taciau jei ir noreciau kokia religiją tai nebent budizmą. Kodėl? Visų pirma, budizmas skiriasi tuo, kad jos pasiekėjai tiki ne bet kokiu prisisapnuotu dėde, o tikru egzistavusiu žmogumi. Toliau, ši religija yra "santūri", ji propoguoja žmogaus tobulėjimą, sako, kad žmogus pats kuria likimą ir neverčia tikėti vieninteliu daiktu. Siekiama pasiekti nirvaną - visiška materialių dalykų atsisakymą, nekreipimą į jas :)

Per mažai matosi žinai apie budizmą :D Realiai man ir dauguma jo tiesų ir pati idealogija labiau priimtina nei krikščionybės, tačiau kai pradedi lįsti giliau į tą tikėjimą, pamatai, kad ten lygiai tokia pati dirbtinė religija kaip ir visos kitos.

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
Seip tai y jokias baznycias nevaikstau.. :D nors lankau tikybos pamokas :)

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

nlb duomiuosi religija, taciau jei ir noreciau kokia religiją tai nebent budizmą. Kodėl? Visų pirma, budizmas skiriasi tuo, kad jos pasiekėjai tiki ne bet kokiu prisisapnuotu dėde, o tikru egzistavusiu žmogumi. Toliau, ši religija yra "santūri", ji propoguoja žmogaus tobulėjimą, sako, kad žmogus pats kuria likimą ir neverčia tikėti vieninteliu daiktu. Siekiama pasiekti nirvaną - visiška materialių dalykų atsisakymą, nekreipimą į jas

Jezus kad egzistavo irgi irodyta. Istikro nepatinka man tos religijos :\ galetu arba nebuti isvis arba buti tik viena.Bet manau reikia tiketi nes vistiek nezinoma kas yra po mirties :)

Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Viskas kas yra biblijoj parasyta yra tikrai buve..tiek tie sventieji tiek tas zydas ( :) ) jezus...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-10-23, 11:32, pasakė:

Viskas kas yra biblijoj parasyta yra tikrai buve..tiek tie sventieji tiek tas zydas ( :) ) jezus...

Ne į temą
Labai ne vietoj tavo ironija šita ;/

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
man is esmes aplamai tyciojamasis is Jezaus nelimpa... ar nepagalvojai kad gali iszeisiti kito zmogaus tikejima ?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0