Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-06-14, 20:16
DeSerT, Jun 14 2006, 07:18 PM, pasakė:
shiaip konfa kaip konfa. Nej ten tas Edge ka nors gero parode, o DX tebuvo senuju DX tik nostalgija (panashiai kaip per homecoming Austino siautejimai). Klausimams laiko irgi nebuvo.
Konferencija yra tuo geresne, kuo daugiau yra bendravimo tarp kovotoju ir tarp kovtoju ir fanu. Nes tai KONFERENCIJA. O dabar paskichiuokit, kiek buvo konferencijoj konfrontaciju (wrestler-wrestler) ar pokalbiu su zhiurovajs (wrestleriai-fanaj).
Esu mates zhymiai geresniu varijantu, kad ir Ortono ar kt ishsidirbinejimai.
Ajshq, nors ir DX tebuvo tik nostalgija - vis del to tai buvo geras rejkalas... Pamatyt tai kas buvo priesh vos ne 10 metu... Tas pac kas Hoganas ishejtu su nWo senaja majke:D
apibendrinnt - jej DX nebutu buve, butu buvusiu graudi konferencija.

2006-06-14, 21:38
DeSerT, Jun 14 2006, 10:02 PM, pasakė:

2006-06-15, 09:06
Cia yra matchai ir ju tikimybe ivykti pagal RAW Magazine
Triple H vs. Ultimate Warrior
100:1
Batista vs. Brock Lesnar
25:1
Chris Benoit vs. Tazz
10:1
Hulk Hogan vs. Steve Austin
1000:1
Bret Hart vs. Kurt Angle
1000000:1
Ric Flair vs. Mick Foley
50:1
The Rock vs. Shawn michaels
20:1
JBL vs. Ted DiBiase
20:1
Kane vs. Diesel
500:1
Papa Shango vs. The Boogeyman
6:1
As suprantu, kad sias "tikimybes" rase paprastas straipsniu rasytojas, kuris visiskai neuzsiima bookinimu ar pns. Bet duoti Lesnar/Battista didesne tikimybe, nei Flair/Foley - cia absurdas. Gerai, gal jis nezinojo, kad yra planojamas sis matchas (gal tada jis dar nebuvo planojamas) - bet, argi gali buti didesne tikibe matchu, kurio abu daliviai skirtingose kompanijose ir nezinoma ar Lesnaris isvis nores kada nors gristi i WWE (ar atvirksciai) - o Ric ir Foley yra vienoje kompanijoje ir viename brand'e.
Is visu tikimybiu isvis sutinku tik su viena - Bret/Angle ir tai yra labai apmaudu. O Hulk/Stone Cold - cia kvailiste. Matchas siaip ar taip ivyks (anksciau ar veliau) o jam duoda 1000:1... BS.
2006-06-15, 10:15
2006-06-15, 13:00
Ne kitaip.
Nes Rock vs HBK ir Batista vs Lesnar minimum 4-5 kartus neitikinamiau:D
Del Hogan-Austin... Tai chia jej man duotu rashyt, ash pasakychiau (8 paverstas):1.
Kitaip sankant tiek pat shansu matchuj mano nuomone kiek Goldberg vs Austin. Ar Sting vs Under.
Nes... Jiems abiems jau buvo pasiulytos 7zhenkles sumos. Hoganas sutinka. Austinas ne. Tai klausimas lieka zhenklu skajchius sumoj. 8 ju ten but nelabaj realu kad galetu... Kaip ir tie patys 7 - mano nuomone geriausiu atveju po milijona su pilnu build-up'u pasiulyta abiems.
Pagalvokit, tiek Angle per metus uzhdirba:D
jej su ta suma Austinas iki shiol nesutiko - kodel jis turetu sutikt veliau? O suma daugu daugiausia mano nuomone gali padvigubet... Fanaj norejo to matcho per ana WM, o per 23 jej jis butu - mano nuomone tox pat sh butu kaip Lesnar vs Goldberg - perdidelis muilo burbulas, per daug wrestleriam px, nes tai vienas ju paskutiniu matchu, o zhiurovaj irgi nebajsiai shudu dzhiaugsis...
p.s. nzn ar pastebejot, bet visumoj zhiurint i pirma posta... Jej dar sugebetu neprikisht shudu, o ka nors dar normalaws idet (tik pvz ne Kane vs Kane - nes tada visi prisimindama PPV neprisimins kad jis buvo geras, o kad chia buvo shudas kaip under vs under), tai galima butu galvot apie tendecija, kad WWE matchu ir build'u atzhvilgiu pradejo daryt geresnius PPV non-big-4, o ne atvirkshchiai, kaip buvo seniau.

2006-06-17, 15:00
2006-06-30, 23:04
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų