Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Vengeance 2006

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 49

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Yra wwe. com
Nuotrauka
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Dekui lb
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
Vengeance press video tai buvo unreal :D labiausiai tai DX patiko :D kol ten HBK sako kad jie atseit jau suauge ir sitas DX bus kitoks tai HHH rode visiems savo sikna ir padare Grishamui wedgy (nezinau kaip rasoma) ziauriai juokiausi per DX pasisakyma :D
Nuotrauka

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Jo HHH parode ko "nebus" naujajame DX :D
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
O ner budo parsisiust ta press conference? Nes man per viduri nuluzta..
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąDeSerT, Jun 14 2006, 07:18 PM, pasakė:

O ner budo parsisiust ta press conference? Nes man per viduri nuluzta..
linka nukopini ir i media playeri jo pradzhia tik ipastini.

shiaip konfa kaip konfa. Nej ten tas Edge ka nors gero parode, o DX tebuvo senuju DX tik nostalgija (panashiai kaip per homecoming Austino siautejimai). Klausimams laiko irgi nebuvo.
Konferencija yra tuo geresne, kuo daugiau yra bendravimo tarp kovotoju ir tarp kovtoju ir fanu. Nes tai KONFERENCIJA. O dabar paskichiuokit, kiek buvo konferencijoj konfrontaciju (wrestler-wrestler) ar pokalbiu su zhiurovajs (wrestleriai-fanaj).
Esu mates zhymiai geresniu varijantu, kad ir Ortono ar kt ishsidirbinejimai.
Ajshq, nors ir DX tebuvo tik nostalgija - vis del to tai buvo geras rejkalas... Pamatyt tai kas buvo priesh vos ne 10 metu... Tas pac kas Hoganas ishejtu su nWo senaja majke:D
apibendrinnt - jej DX nebutu buve, butu buvusiu graudi konferencija.

Nuotrauka
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Eee... Neatsidaro.. Ner daugiau budu?
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąDeSerT, Jun 14 2006, 10:02 PM, pasakė:

Eee... Neatsidaro.. Ner daugiau budu?
http://wmsvod.wwe.co...engpress300.wmv jej shito linko tau media plejeris per 'open link' neatidaro, tai ir nepazhiuresi;)

Nuotrauka
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Oooo dekui lb :D Atidare
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Gerai, dabar kai mes zinome, kad Flair vs. Foley ivyks per si PPV, man idomu pagal kokia logika spausdino "Dream Match" straipsni sio RAW leidinyje (nezinau ar kas skaite):
Cia yra matchai ir ju tikimybe ivykti pagal RAW Magazine

Triple H vs. Ultimate Warrior
100:1

Batista vs. Brock Lesnar
25:1

Chris Benoit vs. Tazz
10:1

Hulk Hogan vs. Steve Austin
1000:1

Bret Hart vs. Kurt Angle
1000000:1

Ric Flair vs. Mick Foley
50:1

The Rock vs. Shawn michaels
20:1

JBL vs. Ted DiBiase
20:1

Kane vs. Diesel
500:1

Papa Shango vs. The Boogeyman
6:1

As suprantu, kad sias "tikimybes" rase paprastas straipsniu rasytojas, kuris visiskai neuzsiima bookinimu ar pns. Bet duoti Lesnar/Battista didesne tikimybe, nei Flair/Foley - cia absurdas. Gerai, gal jis nezinojo, kad yra planojamas sis matchas (gal tada jis dar nebuvo planojamas) - bet, argi gali buti didesne tikibe matchu, kurio abu daliviai skirtingose kompanijose ir nezinoma ar Lesnaris isvis nores kada nors gristi i WWE (ar atvirksciai) - o Ric ir Foley yra vienoje kompanijoje ir viename brand'e.
Is visu tikimybiu isvis sutinku tik su viena - Bret/Angle ir tai yra labai apmaudu. O Hulk/Stone Cold - cia kvailiste. Matchas siaip ar taip ivyks (anksciau ar veliau) o jam duoda 1000:1... BS.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Taigi cia viskas tuose zurnaluose per "kayfabe prizme". Man tiesiog apmaudu skaityti ji, nes ten niekas ne velnio neatitinka. Nu juokingiausi is visu tai kaip `MalioK` jau ir minejo - Lesnar vs Batista(nors pats si matcha noreciau pamatyti) ir Hulk vs Stone Cold(o sito visai nenoreciau) :D Arba pasakykit kuo remiantis buvo daugiau sansu duota Rock vs HBK nei Foley vs Flair? :D Taigi Rockas jau paliko WWE ir visiskai neaisku ar sugris, o Folis ir Flairas dar abu wrestlina, yra abu RAW'e...nu krc, cia galima komentuot ir komentuot kas cia blogai, bet tikrai kaip `MalioK` pasake, Total BS! :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
ten nuliukas netychia acirado manaw.
Ne kitaip.
Nes Rock vs HBK ir Batista vs Lesnar minimum 4-5 kartus neitikinamiau:D
Del Hogan-Austin... Tai chia jej man duotu rashyt, ash pasakychiau (8 paverstas):1.
Kitaip sankant tiek pat shansu matchuj mano nuomone kiek Goldberg vs Austin. Ar Sting vs Under.
Nes... Jiems abiems jau buvo pasiulytos 7zhenkles sumos. Hoganas sutinka. Austinas ne. Tai klausimas lieka zhenklu skajchius sumoj. 8 ju ten but nelabaj realu kad galetu... Kaip ir tie patys 7 - mano nuomone geriausiu atveju po milijona su pilnu build-up'u pasiulyta abiems.
Pagalvokit, tiek Angle per metus uzhdirba:D
jej su ta suma Austinas iki shiol nesutiko - kodel jis turetu sutikt veliau? O suma daugu daugiausia mano nuomone gali padvigubet... Fanaj norejo to matcho per ana WM, o per 23 jej jis butu - mano nuomone tox pat sh butu kaip Lesnar vs Goldberg - perdidelis muilo burbulas, per daug wrestleriam px, nes tai vienas ju paskutiniu matchu, o zhiurovaj irgi nebajsiai shudu dzhiaugsis...

p.s. nzn ar pastebejot, bet visumoj zhiurint i pirma posta... Jej dar sugebetu neprikisht shudu, o ka nors dar normalaws idet (tik pvz ne Kane vs Kane - nes tada visi prisimindama PPV neprisimins kad jis buvo geras, o kad chia buvo shudas kaip under vs under), tai galima butu galvot apie tendecija, kad WWE matchu ir build'u atzhvilgiu pradejo daryt geresnius PPV non-big-4, o ne atvirkshchiai, kaip buvo seniau.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Del Hogan vs. Austin nekelsiu tradicinio ginco, nes paprasciausiai visi faktai tavo naudai. Taip, tikrai zinom, kad Austin'as yra velniskai pries ta matcha - ir tiesiog neturiu jokio pagrindo arba minties uz kurios galieciau uzkibti kad teigti: "ne, matchas ivyks". Bet turiu kazkoki vidini balsa kuris sako: "Hogan vs. Austin... hmmm... nothing a little more money, a little more time and a little more... Vince can't fix!" :( Ar matchas butu sudas? Hell Yeah! Bent jau 80% Bet pats faktas kad jis ivyko bus vertingesnis. Pvz. Brock vs. Goldberg, kuri paminejai, aisku buvo visiskas fiasko, bet man tai yra vienas brangiausiu matchu Goldberg'o karjeroje vien tik del to, kad jis faktiskai ivyko. Taigi cia pasinauduosiu IMHO ir pasakysiu: "IMHO, Austin vs. Hulk ivyks!" :)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Kaip del ivertinimu matchu?

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Spoiler'is

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąDeSerT, Jun 27 2006, 05:55 PM, pasakė:

Spoiler'is

Taigie jie bando kopijuot Samoa Joe, bet kaip matosi visiskai nesekmingai. Tie Umagos squashai putino over ne ji pati, o jo manageri greiciau :D

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Mano įspūdžiai :) :
Spoiler'is

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
Spoiler'is

Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRe-Powaz, Jun 28 2006, 03:07 PM, pasakė:

Mano įspūdžiai :) :
Spoiler'is
tas DX kiss my ass klubas jau 98 ikurtas...

Nuotrauka
Nuotrauka

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFortaz, Jun 28 2006, 10:57 PM, pasakė:

tas DX kiss my ass klubas jau 98 ikurtas...
Na gerai tada neykure, o atkure...
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Gal galit pasakyt ar verta siųst Vengeance? Nes man laiko nelabai yra dabar ir tyngisi žiūrėt ir gal kas įvertinimus sumestumėt? :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
geirau siuskis RAW kitos dienos...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Aš siunčiau vien dėl D-X, daugiau niekas nesudomino..

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

Lix

• Administratoriai
36
Neverta, nieko idomaus. O D-X gali pamatyt per RAW.

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
kad ir per si RAW vargu ar pamatysim, nes kiek zinau vincas bana dejo :D
bet tai aisku tik vinco nuomone :D DX gali jos nepaisyt :D

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0