←  Diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Eisit į armiją?

nuotrauka deep 2009-05-29

Future Boyz, 2009-05-29, 10:55, pasakė:

Tai jai gerai mokaisi tai i savanorius nereikia eit net taip pagal tave?
Seniau visuomineje buvo tokia nuostata nesimokini - eisi i armija, zinoma ir imdavo visus i armija kurie po mokyklos baigimo neistodavo i aukstasias mokyklas, todel emouTion ir sako jei gerai mokiniesi kam ten eit.Nes kaip zinom dauguma tu sauktiniu eidavo del anksciau mano paminetos priezasties.Taigi ce ne tik emouTion nuomone bet ir daugelio lietuvos pilieciu.
Šį pranešimą redagavo deep: 2009-05-29, 10:36
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-05-30

Lyncaz, 2009-05-28, 19:15, pasakė:

oooo :o kažkas nežiūri žinių ir neskaito laikraščių :rolleyes: jau senei (nuo 2008 lapkričio) neprivaloma ;)
tai kad as va ejau i tuos sauktinius siais metais tai ta moterele kur registruoja mus sake kad dar privaloma :|
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-05-30

Skorpio, 2009-05-30, 10:16, pasakė:

tai kad as va ejau i tuos sauktinius siais metais tai ta moterele kur registruoja mus sake kad dar privaloma :|
nu nežinau, nebent ką nors pakeitė. nes aš kaip tik turiu pusbrolį, kurį šaukė ir būtų gale 2008 išėjęs, bet padarė neprivalo ir neišėjo jis... gal bandė apgaut jus ta boba :)
Cituoti

nuotrauka deep 2009-05-30

Nu jo gali apgauti nes as seip jau baigiu skola seis metais o tik praita rudeni susitwarkiau ten ta karini, nes buwau gaves laiska kad reikia atvaryti man nieko nesake kad reikes eiti tik sake kai sukaks 19 metu reikia prisistatyti ri atsinesti ta pazimenija kuri gauvau kai rudeny twarkausi, taciau tai nereikskia kad tai privaloma, man dave skaitytis dokus persiskaiciau ir ten nebuwo parasyta apie karo prievole nes jau tuomet buvo isigaliojas istatymas kuris atsisako imti suaktinius i armija.
Taigi ta moteris arba apgaudinejo arba nera susipazinusi su istatymu atnaujinimais.
Šį pranešimą redagavo deep: 2009-05-30, 19:41
Cituoti