Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Eisit į armiją?

Temoje atsakymų: 103

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
hm. neįsivaizduoju :angry:
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Ne uz ka i army neisiu, no frickin' way :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
0
Eisiu į armiją ir aišku savanoriu. Nu aišku jei neįstosiu į Krašto Apsaugą arba Karo Akademija.

Guest_kurt_*

• Svečiai
Jokiu budu. Visiskai nenoriu. Reikia but taikiems!:D

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
kur jus desites, jeigu neistosit niekur:)
o as nezinau ar teks eit i armija greitu metu suzinosiu:)

Nuotrauka

Guest_kurt_*

• Svečiai
Desiuos universitete, arba slapstysiuos, kaip Jim Morrison (grupes the doors vokalistas):D

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Mes su pupeliu slapstysimes,kalnuose,olose busim atsiskyreliai kurie klausys:Led Zeppelin,Doors,slade,Deep purple,Bob Marley....Ir...ir...Fuck army :P

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
0
Bl ko jus visi trioxinat tos armijos ? Bent siokie tokie vyrai tapsit :]

Guest_kurt_*

• Svečiai
Raiden. Jie juk nezino mano pavarde:D

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
O kiek dabar reikia tarnaut? metus? dar kažkur girdėjau, kad moka bapkes už tarnavimą :P

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Jei duse nukris muilas tik nekelkit!!! :P :D :D

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Va va tokiu prisiklauso ir paskui galvoja, kad ten visi gaidinas :P
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
it's joke,common,cheer up DST.

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
0
Durneliai :] ko jus bijot tos armijos ? :) Cia ne kokia ruskiu kariuomene...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na tiesiog, jei tave traukia armija tai nereiskia kad ir kitus traukia. Cia tas pats kaip stoti i matematikos fakulteta, bet patenki i dailes :)

Matrix

Ramazzz Made

• Naujokai
0
Mum dar kai mokslo metai buvo,gefos mokytojas pasakojo,apie armija.Tada buvo daryta apklausa patikrint kareiviu zinias,ir ju IQ buvo totaliai mazas,tai musu mokytas sake kad dabar zada imt studentus kazkokia tvarka,nes armijoj yra iranga sudetinga ir reik gan geru ziniu.Nezinau ar taip bus bet jis mum taip pasakojo,o as tai tikrai i armija neisiu,zinau kuom noriu but ir to tikslo sieksiu.

Ir beje kazkur skaiciau kad nuo armijos issisukt galima ne tik istojant kazkur,o deklaruojant zeme ir is jos gaunamas pajamas,tai tada neima tipo jeigu zemdirbyste vertiesi...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
galima paprasciausiai suwaidinti debila arba ligoni nuejus arba gauti gydytojo pazyma uz 50 lt kad esi prastos sveikatos ir niekas tawes i armija neims :)
o pats dar nzn ar eisiu. Seip pas mane daug seimoj zmoniu buwo karininkai ta prasme ne eiliniai. Mano dede buwo rusu pulkininkas generolas, senelis kapitonas, tewas mano karo gydytoju buwo zodziu wisi i armija beweik perejo. Nu aisq mano dede daugiausiai pasieke.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
jo mano draugastaip norejo i armija:D ,bet jis kazkoki testa laabai prastai atlaike ir tipo jo nepaeme:D
teko eiti per savanorius

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSkorpio, Jul 26 2006, 06:20 PM, pasakė:

galima paprasciausiai suwaidinti debila arba ligoni nuejus arba gauti gydytojo pazyma uz 50 lt kad esi prastos sveikatos ir niekas tawes i armija neims :)
o pats dar nzn ar eisiu. Seip pas mane daug seimoj zmoniu buwo karininkai ta prasme ne eiliniai. Mano dede buwo rusu pulkininkas generolas, senelis kapitonas, tewas mano karo gydytoju buwo zodziu wisi i armija beweik perejo. Nu aisq mano dede daugiausiai pasieke.
noretum kad 50 butu, 1000 litu ta pazyma

Nuotrauka

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
0
Krc maziau sikit i kelnes :} 1 metus praeisit armija ir bent vyriskesniais tapsit.Noreciau , kad jus visus tuos trioxalas i kokia ruskiu armija paimtu.Blemba pamatytumet ko is tikro reikia bijot...

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
ir ko toj rusu armijoj bijot?
nera karstu tasku ir armija ten yra tokia kaip ir visur, ten tik gal sunkiau fiziskai, va jei ten i armija imtu 6 ar 17 metu atgal, tai niekas nenoretu ten eit, jei ten eitum tai jau pasirasytum sau nuosprendi

Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
tai gal nematei:D rode laida astriausi pasaulio kadrai ir ten rode kaip rusu armijoje(dabartineje) naujokus sutinka:D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
galiu uploadint tiem kas nemate...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUndertaker, Jul 27 2006, 10:34 AM, pasakė:

tai gal nematei:D rode laida astriausi pasaulio kadrai ir ten rode kaip rusu armijoje(dabartineje) naujokus sutinka:D
daugiau tu ziurek tu laidu, tai bijosi nusipirkt ir alaus buteli

Nuotrauka

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąEzzy, Jul 27 2006, 08:24 AM, pasakė:

daugiau tu ziurek tu laidu, tai bijosi nusipirkt ir alaus buteli
:]]]]] Negirdejai gal kaip viena naujoka rusijos armijoj "seniai" isprievartavo , o paskui suluosino ? Kita kankino taip , kad is zdarovo vyro liko tik sakaliukas ir jis net istart zodzio negalejo... Paklausk tevo jei jis tarnavo sovietu armijoj papasakos kaip ten su naujokais budavo. Isvis jau vos ne visam pasauliui aisku kas ten dedasi toj ruskiu armijoj , o cia atsirado vienas visazinis kuris netiki nei dokumentinem laidom nei paciu skriaudeju nufilmuota vaizdo medziaga kaip jie kankina naujokus...

EDIT

Special for Ezzy:
v/gwTckTQvBKY...=russian%20army
v/3hixinV1PYY...=russian%20army
v/3hixinV1PYY...=russian%20army

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0