mano senelis pasakojo tipo kazkoks ciuvas paskunde kad prie jo kimba tipo karininkam tj tie patys karininkai kojas jam sulauze ;D uz tj kad skustis negalima
Temoje atsakymų: 103
Guest_Striker_*
2006-07-28, 10:43
Guest_Striker_*
nzn man siaip armija ira normalus dalykas. gi plauks tie mokslai nesuprantu kdel kiti taip triohlina tos armijos. ateini metus atbuni ir tada gali eit mokitis. ir siaip suviriskeji. siaip pats nzn galvoju man iki tos armijos dar toli bet reikia zvelgti i ateitibet dar nzn. siaip normalus dalyks, sutwirteji, savarankiskas pasidarai ir siaip vyras
tik tai kad db tose armijose prieina visiokiu blemba tai nzn ka su tavim ten padarys. o siaip mano seimoi boius ir dede armojoje buvo. bocius dar papildomus metus pasieme.
Guest_Striker_*
2006-07-28, 10:58
Guest_Striker_*
nu bet supranti kad po armijos praeisi ta kursa i kitus. nu krc 1 metus ilgiau mokisies ir vsio. o tie metai ligtais labai jau cia daug? gi px. nu krc tau rinktis
tik sakau kad nera ko sikti i ta armija eiti. px atspardis pirma savaite tave o metu gale tu galesi visus naujokus sparditi
2008-07-28, 08:35
Neisiu... Eisiu bulviu kast...Va ten tai kankynė... Temsiuos ant mokslu gal i kokia universiteto krepšinio komanda istosiu...
Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-07-28, 08:39
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D
2008-07-28, 21:40
snypas, 2008-07-28, 22:38, pasakė:
Kaip jums negeda? Kas per jaunimas siais laikais tai nzn. Tevynei reikia jusu? Nors ka cia pezu? As ir neisiu i armija. Kadangi man mokslai sekasi ne prastai, netgi geriau nei gerai (siemet vidurkis mano 9.8
) tai va. issakiau savo nuomone.
Koks tolkas gint tokia politiskai sudina sali ..? Juk tam yra forsiukai kurie pagins su teleskopais ar balioneliais.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų