Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Matt Hardy sugryzismas i WWE

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 48

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Anksciau jis su "broliuku" zymiai geriau pavarydavo :) ,atsimenu kai ta raw rode apsidziaugiau,kad jis grizo bet smagumo is jo kovu dabar tai nulis. :roll:

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tai ji nusvilpinejo del visu nesamoniu su wwe (cia bent jau mano manymu, nes kitos priezasties nematau). O siaip ji labai nusvilpinejo tik matcho pradzioje, o matchui einant i pabaiga, uz ji buvo vis daugiau fanu, nors Daniels palaike labiau.
Beje, jei jis detu ant wwe, ir eitu i TNA, kaip turbut butu padares, jei nebutu "sugrizes" i wwe, tai fanu jis tikrai igautu :)

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0

TruBaller pasakė:

Tai ji nusvilpinejo del visu nesamoniu su wwe (cia bent jau mano manymu, nes kitos priezasties nematau). O siaip ji labai nusvilpinejo tik matcho pradzioje, o matchui einant i pabaiga, uz ji buvo vis daugiau fanu, nors Daniels palaike labiau.  
Beje, jei jis detu ant wwe, ir eitu i TNA, kaip turbut butu padares, jei nebutu "sugrizes" i wwe, tai fanu jis tikrai igautu :)
As tai negerbiu tokio zmogaus, kuris savo fanus kvailina del Vince'o pinigu. O amerikieciai, dar karta parodys savo mentaliteta, jei lyg niekur nieko pamirs, kaip Matt'as juos isdurinejo. As tokios nuomones, kad Vince'as ji specialiai vercia jobber'iu, kad sumazintu populiaruma ir ismestu kaip nereikalinga siuksle, kuri jau niekada nepasieks pries tai buvusio lygio. Manau, kad net Hardy's ir isejes is WWE nebesusigrazins visu fanu, per daug jis kvailai elgesi del pinigu, kad zmones galetu viska greitai pamirsti. Vince'as, manau, irgi negerbia tokio wrestlerio, kuris nusizemina pries ji iki tokio lygio, kad net SAVO internetineje svetaineje raso visokias nesamones...

Guest_Luks_*

• Svečiai
fainei bet kad pries edge gavo tai blogai

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu koks cia nusizeminimas. Abiem buvo gerai ir abu tai sutiko daryti. Del tu wrestleriu gadinimo, tai cia iprasta :) O jei dabar Matt'as detu ant wwe ir is jos pasitrauktu, tai jis tikrai susigrazintu bent dali tu fanu ir tikrai igautu nauju :) Tuo labiau, kad dabar eiti i TNA yra labai naudinga ir perspektyvu.

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0
Gal ir tiesa, kad abiems naudinga, bet vis tiek, man kazkaip nepatinka Matt'o elgesys, vien del savo elgesio su tikru broliu. Kazkodel man negaila, kad jis jobina visiems. Pats to nusipelne, kad sutiko su Vince'o salygomis :) .

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
tai tik dabar ir kuo greichiau , nors dabar jis kol neuzbaigs shudinojo lita feudo neisheis. Reiks laukt , kas zino gal kazka vince'as normalesnio paruoses storyline , nes dabar bbd myzale iki keliu aukstyn kojom
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
As netikiu kad siame feude Matt'as bus tik Edgo jobberis. Nors Hardys jau nekarta melavo savo fanams, as kazkaip patikejau jo zodziams, kai jis pasake, jog "cia yra penkiu daliu istorija, kuri tik prasidejo...". Man reges Vincas nors ir megsta kersyti sau nepaklusnems wrestleriams, zemindamas jos i jobberius - sis atvejis kitoks. Netikiu, jog Mattas laimes si feuda (nes Edge'as yra rengiamas papyldyti main-eventeriu gretas), bet manau jog jis dar tures keleta ispudingu pergaliu siame feude, nes Vincas supranta jog fanu Mattas vistiek turi pakankamai, ir kad jos reikia pamaloninti, kad jie pirktu visa pardodama slamsta su jo simvolika.
Vienu zodziu, manau jog jus per anksti nuvertinat Matta :wink: [subtiliai mano nuomone]

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na neaisku, ka jis norejo pasakyt su penkiu daliu istorija...

1. Matt vs Edge per SS
2. Conway ir Edge sudauzo Matt
3. Kova per RAW
4. Kova pries snitski ar vs edge per unforgiven???
5. Unforgiven arba tesinys

Na siaip ir as tikiuosi, kad nepavers Matt'o jobberio, jis turetu islikt bent midcarderiu :/

`MalioK`

• Administratoriai
34

Lix pasakė:

Na neaisku, ka jis norejo pasakyt su penkiu daliu istorija...

1. Matt vs Edge per SS
2. Conway ir Edge sudauzo Matt
3. Kova per RAW
4. Kova pries snitski ar vs edge per unforgiven???
5. Unforgiven arba tesinys

Na siaip ir as tikiuosi, kad nepavers Matt'o jobberio, jis turetu islikt bent midcarderiu :/
Nemanau, kad tavo surasyta "5 daliu Saga" atitinka Mato minciai :) Manau jis maste ne apie kiekviena atskira kova, o apie kazkokiu ipatingus 5 posukius ju feude (o gal jis pavartojo skaiciu "5" kad tai atrodytu globaliau) - siaip ar taip as laukiu kazkokio ypatingo posukio ju feude.

Lix

• Administratoriai
36
Na nzn, man atrodo, kad ju feudas lyg ir pradeda issikvepti. Mano manymu po steel cage bus dar viena kova ir baigsis tas feudas :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Lix pasakė:

Na nzn, man atrodo, kad ju feudas lyg ir pradeda issikvepti. Mano manymu po steel cage bus dar viena kova ir baigsis tas feudas :?
Aisq viskuo gali buti, bet as visgi (nezinau kodel) linkes patiketi Matt'ui :wink:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na feudas bajgsis paprastaj - su, geriausiu atveju, viena Matt'o pergale, Edge'o ish karto tada pushu i Main-Event po paskutines jo pergales, ir Matt'o (tikiuosi) ishejimu i TNA.
Labaj gali but, kad Vincas tesusigrazhino Matt'a vien tam, kad taj labaj pades pakelt Edge'o Overness, kad jis butu tinkamas Main-Eventeris. Kiek Matt'as jo praras, tiek Edge igaws..

Nuotrauka
Nuotrauka

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0
Neaisku, ar is vis nori eiti Matt'as i TNA, ten gali tekti, ir kaulus palauzyti, ir maziau pinigeliu gautu. O pas Vince'a ramu - jobberis ir pinigai neblogi uz praeities nuopelnus :? :
"One person who spoke with Hardy shortly before his WWE return said "I think that Matt's preference all along was to return to WWE, while TNA was his net. He never really wanted to go there. He wanted to go back to WWE." - cia is site naujienu

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tikrai nemanau, kad Matt'as nori buti jobberiu, kad ir tame paciame wwe. O del kaulu lauzimu, tai nemanau, kad jam tai yra problema. Tai jis dare ir anksciau, todel tai nebutu problema, jei jis prisimintu, kaip turi atrodyti wrestlingas :?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Wilkins:
1) didelis klausimas kur jis pinigu daugiau gauna/gautu
2) Ar jam jie svarbiausi
3) Klausimas kur jis galetu jaustis ish tikro 'ramus' - WWE, kur visada visi gali buti bet kada ishspirti, ar TNA, kur jis butu midcarde/upper-midcarde...

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_blt_*

• Svečiai

Fortaz pasakė:

Wilkins:
2) Ar jam jie svarbiausi
3) Klausimas kur jis galetu jaustis ish tikro 'ramus' - WWE, kur visada visi gali buti bet kada ishspirti, ar TNA, kur jis butu midcarde/upper-midcarde...

I antra klausima galima drasiai atsakyt. Taip jam pinigai svarbiausia, kitu atveju nebutu pises proto fanams ir gryzhes i wwe.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

blt pasakė:

Fortaz pasakė:

Wilkins:
2) Ar jam jie svarbiausi

I antra klausima galima drasiai atsakyt. Taip jam pinigai svarbiausia, kitu atveju nebutu pises proto fanams ir gryzhes i wwe.
O ish kur tu zhinaj, kad jis taj padare del pinigu, o ne del didesnio populiarumo? Skajtaj Matt'o mintis? Pazhisti ji asmenishkaj?
Man pvz vienodaj atrodo tikimybes:
a) pasirinko del to, kad WWE didesne kompanija, be to turi garantuota TV sutarti
b) pasirinko del pinigu.

Nors dar karta sakaw - didelis klausimas, kur jis daugiau butu gaves!!!!!!!

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_blt_*

• Svečiai

Fortaz pasakė:

blt pasakė:

Fortaz pasakė:

Wilkins:
2) Ar jam jie svarbiausi

O ish kur tu zhinaj, kad jis taj padare del pinigu, o ne del didesnio populiarumo? Skajtaj Matt'o mintis? Pazhisti ji asmenishkaj?
Man pvz vienodaj atrodo tikimybes:
a) pasirinko del to, kad WWE didesne kompanija, be to turi garantuota TV sutarti
B) pasirinko del pinigu.

Nors dar karta sakaw - didelis klausimas, kur jis daugiau butu gaves!!!!!!!

Didesnis populiarumas automatishkai duoda daugiau pinigu :) taip, kad nematau skirtumo.

Lix

• Administratoriai
36
Na Matt'as ir vel pralaimejo, si karta tag team matche su Big Show pries Edge ir Snitsky. Bet sitas pralaimejimas man atrodo normalus, nes kiek pastebejau daznai pries PPV butent heelai dziaugiasi.

Guest_blt_*

• Svečiai

Lix pasakė:

Na Matt'as ir vel pralaimejo, si karta tag team matche su Big Show pries Edge ir Snitsky. Bet sitas pralaimejimas man atrodo normalus, nes kiek pastebejau daznai pries PPV butent heelai dziaugiasi.

Tai pagal tave isheitu, kad per artejanti PPV edgas gaus malku? Tikiuosi, kad klysti, nes labai norechiau, kad kuo greichiau baiktusi shitas feudas durnas

Lix

• Administratoriai
36
Tai turbut laimes Edge kaip nors nesvariai, pvz trenks su lagaminu matt'ui per galva ir iseis is ringo. Paskui bus dar vienas revansas ir tada jau Matt'as svariai gaus. Tokia mano prognoze...

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
deja.. bet jei bent kiek dometumejs tai jeff dabar TNA..
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

the crusker pasakė:

TNA nors nesuvaidinta

Bl jai ka yra toks mygtukas edit tai nesistebek kodel tawo wisi sie postai istrinti
Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0