Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Extreme Championship Wrestling v1

Temoje atsakymų: 162

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Norejau paklaust,o nezadama i ecw dar koki title add'inti?

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Kad bent as jokiu kalbu apei tai negirdejes.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąMarkaL, Aug 31 2006, 09:30 AM, pasakė:

Kad bent as jokiu kalbu apei tai negirdejes.

Jo, tikrai jokiu kalbu kol kas nera. Dabar ECW rosteris per mazas, kad dar titulu ideti.

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
SIo antradienio sou...Kazkoks ...SUCKS.C.M. punk pasakysiua tvirai indie jo amtcu nesu mates ,bet ecw matcai (tris matciau) Booooooooooring.Kaip ji vadina geriausiu wrestleriu ...Na nezinau gal cia tik man taip atrodo

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąUndertaker, Aug 31 2006, 11:57 AM, pasakė:

SIo antradienio sou...Kazkoks ...SUCKS.C.M. punk pasakysiua tvirai indie jo amtcu nesu mates ,bet ecw matcai (tris matciau) Booooooooooring.Kaip ji vadina geriausiu wrestleriu ...Na nezinau gal cia tik man taip atrodo

Tai kad negalima gero matcho padaryt per 2-3 min :P

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nu bet kad nors kazka parodytu.Dabar paspardo ir baige vislaik submision.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąUndertaker, Aug 31 2006, 12:04 PM, pasakė:

Nu bet kad nors kazka parodytu.Dabar paspardo ir baige vislaik submision.

Na gerai, isivaizduok Undertakeri 3min matche su jobberiu. Padaro kelis clothesline, padaro legdrop, chokeslam ir baigia tombstone'u. Koks idomumas? :P

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
na man butu idomiau:D Tai jeff hardy ir 5 mmin matcca padare ,bet nors kazkaip letai bet vistiek buvo idomiau stebet nei C.m>punk galetu nor koki judesi grazu ar panasiai.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąUndertaker, Aug 31 2006, 02:03 PM, pasakė:

na man butu idomiau:D Tai jeff hardy ir 5 mmin matcca padare ,bet nors kazkaip letai bet vistiek buvo idomiau stebet nei C.m>punk galetu nor koki judesi grazu ar panasiai.

Jeigu buti tiksliem tai CM Punk'o matchas truko 4min, o hardzio 10min. Ir cia dar priklauso nuo to, kokio stiliaus tau wrestleriai patinka, pvz mat wrestleriai isvis beveik nedaro ispudingu judesiu, bet tai netrukdo jiems daryti gerus matchus.

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
As nesakau ,kad c.m punk blogas wrestleris.(negaleciau to sakyti nes nematciau jo indie matcu)
As tik sakau ,kad nieko ispudingo neparode ecw.Aisku trumpi matcai jo .Bet Umagos traiskymas(matcai irgi trumpi) man patiko.jefoo matcas prie edge netruko 10 minuciu(nors kakoks tingus jeffas atrode).Na as isivazidavau ,kad jis skraido vos ne iki debesu .daro nerealius veiksmu ir panasiai.Man ziureti jo kova net tas 3 min atsibosta.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
aaam cia del skonio nesigincijama kaip sakoma nes mane umaga baisiai uzknisa ir jos matchai man atrodo apgailetinai as juos kartais paprasciausiai prasuku tjgi manau neverta laiko diskusija del skonio.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Teisingai

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąSkorpio, Aug 31 2006, 04:07 PM, pasakė:

aaam cia del skonio nesigincijama kaip sakoma nes mane umaga baisiai uzknisa ir jos matchai man atrodo apgailetinai as juos kartais paprasciausiai prasuku tjgi manau neverta laiko diskusija del skonio.

Man irgi tas pats. Ir siaip, CM Punk nera high-flyeris :D

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUndertaker, Aug 31 2006, 01:05 PM, pasakė:

...Na as isivazidavau ,kad jis skraido vos ne iki debesu .daro nerealius veiksmu ir panasiai...

taj tu galvoji kad geri wrestleriai yra vien high flyeriai? bent iš tavo šito sakinio tajp buvo galima suprast...
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Na man geri indie wrestleriai su tuo susije atrodo :D

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Shiaip ir as kiek nusivyliau cm punko PERFORMANCE'u in ECW, jam neduoda laiko, kazkas netaip. Beto nei karto jo pepsi plunge'o nemaciau. Vis daro ta Book-enda + lauzhima. Tikrai ne tokio punko tikejausi. Nors gal reject dar si ta parodys kada. O hardcore holly kad gryzho tai lb patiko !

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Lix

• Administratoriai
36
Nu jo bookinimas kiek keistokas, punk'a rekejo daryti heelu iskarto ir ikisti ji feudint su kokiu nors Sandmanu, o Punk'as galetu tapti over kalbedamas, o ne squashindamas. Na bet tikekimes, jei ji ipaisys i koki feuda tai gal idomiau bus :) O Pepsi Plunge tai man atrodo Punk'as jau ir OVW nedare(gal ir klystu), todel turbut ir WWE mes to neisvysime :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąLix, Sep 11 2006, 08:14 AM, pasakė:

Nu jo bookinimas kiek keistokas, punk'a rekejo daryti heelu iskarto ir ikisti ji feudint su kokiu nors Sandmanu, o Punk'as galetu tapti over kalbedamas, o ne squashindamas. Na bet tikekimes, jei ji ipaisys i koki feuda tai gal idomiau bus :) O Pepsi Plunge tai man atrodo Punk'as jau ir OVW nedare(gal ir klystu), todel turbut ir WWE mes to neisvysime :)
pora OVW matchu punko machiau, ir ne viena review skajchiau - nedaro. non-WWE gi;)

Nuotrauka
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
fainas visai show buvo, tik kad labai trumpas punk- moore machas ir ishvis man jo gimmick tox nepatinka geriau kai budavo WCW laikais...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

• Administratoriai
36
Keista, kad Moore'a taip susquashino, turbut greiciausiai is visu savo matchu :D Galejo siaip koki feuda tarp Punk ir Moore didesni padaryti, bet dabar atrodo darys Punk vs Knox :) Kalbant apie visa show, tai gal juo daug kas nebuvo pasiekta, bet bent jau nebuvo nieko per daug blogo, o Show vs Sabu matchai vis gereja.

PS: Surasiau pirmam poste ivertinimus :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Klausimas: kiek kartu jau buvo matchas Show vs Sabu? (skajchiuojant vien tv+ppv). O kiek dar Hoese Show?:) Gal jau metas RVD ishtraukt ish Openeriu:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, Sep 13 2006, 08:16 PM, pasakė:

Klausimas: kiek kartu jau buvo matchas Show vs Sabu? (skajchiuojant vien tv+ppv). O kiek dar Hoese Show?:) Gal jau metas RVD ishtraukt ish Openeriu:D

tv+ppv tai trecias man atrodo. House show nzn :) Turbut dabar vel darys RVD vs Show programa.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
o rvd cia gal tokia bausme nu tipo del tu narkotiniu medziagu?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąSkorpio, Sep 13 2006, 08:20 PM, pasakė:

Kodel bausme? Kad po kol kas jis visai nedepushintas, tiesiog kazkodel naudojamas openeriuose, kuriuos laimi :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąSkorpio, Sep 13 2006, 08:20 PM, pasakė:

na tikriausiai, shito niex normaliai neacakytu taw;)
Shiaip WWE dazhnaj po suspensiono megsta papushint wrestlerius, bet kaip rodo shis pvz - megsta ir pabaust. Man asmenishkaj atrodo, kad RVD prarado visa savo 'momentum'.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0