O VELNIAS!!!!! SORRY KAD 2 POSTAI IS EILES!!! TIK KA PAEDITINAU UZMIRSAU KAD SITAM TOPIC'E buvau parases
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-07-13, 16:05
Fortaz, Jul 13 2006, 12:58 AM, pasakė:
Nes kai taip nedarai, aciprashinejimas uzh double-postinima atrodo absurdishkaj. t.y. mazhdaug 'dovanokit kad pashikaw ant kilimo, bet shudo neishsineshiu'
Leiskit itrint posta
Grįžau?!
2006-08-06, 18:18
Jej jis tik itruko, tai jam kelyje gali rinktis vandenys. Irgi skauda, bet pataisomas dalykas.
Pvz Karnishovui teko del to baigti karjera - po kiekvienu varzhybu trauke vandenis, ishemus meniska jis nebeturejo grejchio.
Pvz Marchiulionis su Saboniu nebepamenu kur, bet zhajde vienas po 2 kitas po 3 savajchiu nuo menisko ishemimo operacijos.
Ish to galima sprest, kad jej labaj noretu, galetu sukovot, bet acizhvelgus kad Hoganas senas...

2006-08-07, 18:26
Ezzy, Aug 7 2006, 11:06 AM, pasakė:
Last Man Standing:)
Siaip, pirmame poste turi buti idetos kovos, kurios yra patvirtintos WWE.com - o Flair/Foley, Taker/Khali nebuvo, del paprastu priezasciu:
- Foley atsisake matcho ir matcho oficialus paskelbimas bus tempiamas
- Khali kolkas, kaip ir, nedave oficialaus sutikimo (tam dar turetu buti skirtas dar vienas SD! laiko tarpas, kur jis pamurmes ten kazka sau po nosim, o Daivaris issifros "Taip, priimu isuki")
Taigi, Lix, jei tvarkisi pirma posta, man dirbant, darik tai pagal WWE.com o ne pagal spoileriu ir forumo narius
2006-08-07, 19:22
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų