Ezzy, Aug 7 2006, 08:43 PM, pasakė:
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-08-08, 00:22
`MalioK`, Aug 7 2006, 08:48 PM, pasakė:
Pvz: Khali vs Taker garantuotesne uzh Orton vs Hogan. Pirmasis del specialios stipulation ir del to kad Longas tai patvirtino kiek skajchiau, ir jokio chia sutikimo nej ish Taker nei ish Khali neturi but, o antrasis del traumos... O be to, rejkia aciminti, kad wwe.com, smarkiai, SMARKIAI, pjauna gryba.

2006-08-08, 01:20
Fortaz, Aug 8 2006, 01:22 AM, pasakė:
Pvz: Khali vs Taker garantuotesne uzh Orton vs Hogan. Pirmasis del specialios stipulation ir del to kad Longas tai patvirtino kiek skajchiau, ir jokio chia sutikimo nej ish Taker nei ish Khali neturi but, o antrasis del traumos... O be to, rejkia aciminti, kad wwe.com, smarkiai, SMARKIAI, pjauna gryba.
2006-08-15, 22:32
o del edge gimmicko tai man istikruju dabar tas jo heel'izmas patinka... tik wat jo senesnis wrestlingo stilius man labiau patinka... paziurejus pvz. i kovas kai jis dar buvo SD! sakykim edge&rey mysterio vs matt hardy ir john cena... arba tas six man tag matchas irgi geraz buvo... edge,cena,rey vs kurt,eddie,benoit... ir nu isviso tas jo wrestlingo stiliuz man lb patinka
2006-08-15, 23:45
lich, Aug 15 2006, 11:32 PM, pasakė:
o del edge gimmicko tai man istikruju dabar tas jo heel'izmas patinka... tik wat jo senesnis wrestlingo stilius man labiau patinka... paziurejus pvz. i kovas kai jis dar buvo SD! sakykim edge&rey mysterio vs matt hardy ir john cena... arba tas six man tag matchas irgi geraz buvo... edge,cena,rey vs kurt,eddie,benoit... ir nu isviso tas jo wrestlingo stiliuz man lb patinka

2006-08-16, 14:26
lich, Aug 16 2006, 03:18 PM, pasakė:
Nu zhodzhiu, cia vienintelis budas (ishskyrus teiseja - jej vienas kovotojas be samones) nutraukt matcha.
Kaj kovotojas be samones subbmissiono metu, tai matcha nutraukia tejsejas (tavo minetas matchas, bei Sid vs Goldberg ish WCW Mayhem'99).

2006-08-19, 17:21
Lix, Aug 19 2006, 05:50 PM, pasakė:
Wrestlingo prasme, nezhiurint idomumo, Edge vs Cena,kadangi title change hands on DQ, tai ishskyrus DQ finisha, kuris bevejk garantuotas (bet vis del to manaw Cena bus diskvalifikuotas), bus neblogai.
Batista vs Booker - irgi ** turetu gawt.
Show/Sabu - na jie turejotukstanti ir viena house show, kuriame turejo ishmokt *** pasiket..
DX vs McMahons - 97 metu DX stiliaus kova. Smagi, bet nieko naujo.
Pamatysim kaip bus.
Beje, manaw Folis su Flairu gali ir pasishikt:D

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų