Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

SummerSlam 2006

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 65

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąEzzy, Aug 7 2006, 08:43 PM, pasakė:

ok nu atsiprasau ...
Nieko cia atsiprasineti ;) Ezzy, gerai padarei, kad updatini topica - reikia rasyti potencialias kovas, spoileriu ir panasu suda. Tiesiog cia mano iprotis i pirma posta rasyti tik WWE.com patvirtintas kovas ;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Aug 7 2006, 08:48 PM, pasakė:

... i pirma posta rasyti tik WWE.com patvirtintas kovas :)
Nu supranti, kartais tai, kas patvirtinta WWE.com yra mazhiau garantuota, negu nepatvirtinta.
Pvz: Khali vs Taker garantuotesne uzh Orton vs Hogan. Pirmasis del specialios stipulation ir del to kad Longas tai patvirtino kiek skajchiau, ir jokio chia sutikimo nej ish Taker nei ish Khali neturi but, o antrasis del traumos... O be to, rejkia aciminti, kad wwe.com, smarkiai, SMARKIAI, pjauna gryba.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Aug 8 2006, 01:22 AM, pasakė:

Nu supranti, kartais tai, kas patvirtinta WWE.com yra mazhiau garantuota, negu nepatvirtinta.
Pvz: Khali vs Taker garantuotesne uzh Orton vs Hogan. Pirmasis del specialios stipulation ir del to kad Longas tai patvirtino kiek skajchiau, ir jokio chia sutikimo nej ish Taker nei ish Khali neturi but, o antrasis del traumos... O be to, rejkia aciminti, kad wwe.com, smarkiai, SMARKIAI, pjauna gryba.
As puikiausiai tai suprantu :) Tam, kaip as ir sakiau, yra visi likusieji postai temoje, i kurios ieina diskusijos, spoileriai, galimi pranesimai apie tos "pakeitimus" (t.y. irgi spoileriai;)) O pirmas postas yra mano veidrodis nukreiptas i WWE.com - as pirmo posto "tradicija" ivedziau - as ja i tesiu, wether you like it, or not :) T.y. oficialus postas (oficiali info = paskelbta rengeju per media) - o jokia kitokia informacija (net krauju prisekusis Dave Meltzeris) nera oficiali.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
aj, nu tai taip terejkejo ir pasakyt, kad pirmas postas visada bus - wwe.com vertimas;)

Nuotrauka
Nuotrauka

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
idomu kaip ten su tuo " i quit" matchu bus foley vs flair... ar cia eilini karta foley iseis ir wel po belekiek laiko sugrysh ar cia pagaliau flairo nebematysim :) ...
o del edge gimmicko tai man istikruju dabar tas jo heel'izmas patinka... tik wat jo senesnis wrestlingo stilius man labiau patinka... paziurejus pvz. i kovas kai jis dar buvo SD! sakykim edge&rey mysterio vs matt hardy ir john cena... arba tas six man tag matchas irgi geraz buvo... edge,cena,rey vs kurt,eddie,benoit... ir nu isviso tas jo wrestlingo stiliuz man lb patinka :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąlich, Aug 15 2006, 11:32 PM, pasakė:

idomu kaip ten su tuo " i quit" matchu bus foley vs flair... ar cia eilini karta foley iseis ir wel po belekiek laiko sugrysh ar cia pagaliau flairo nebematysim :) ...
o del edge gimmicko tai man istikruju dabar tas jo heel'izmas patinka... tik wat jo senesnis wrestlingo stilius man labiau patinka... paziurejus pvz. i kovas kai jis dar buvo SD! sakykim edge&rey mysterio vs matt hardy ir john cena... arba tas six man tag matchas irgi geraz buvo... edge,cena,rey vs kurt,eddie,benoit... ir nu isviso tas jo wrestlingo stiliuz man lb patinka :D
i quit matchas tera tox matchas, kad kovotojas pasako, kad pasitraukia ish matcho, o ne su visam... tai tiek...

Nuotrauka
Nuotrauka

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
turi omeny... pralaimejas netures isheit??? o tik matcha pralosh??? maniau kad bus kaip wrestlemania 13 hitman vs stone cold... kai ten pralaimetojas turejo iseit bet austinas "apalpo" ir nepasake taip ir i quit ;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąlich, Aug 16 2006, 03:18 PM, pasakė:

turi omeny... pralaimejas netures isheit??? o tik matcha pralosh??? maniau kad bus kaip wrestlemania 13 hitman vs stone cold... kai ten pralaimetojas turejo iseit bet austinas "apalpo" ir nepasake taip ir i quit ;)
pazhek Cena vs JBL I Quit, gi jie niekur nedingo.
Nu zhodzhiu, cia vienintelis budas (ishskyrus teiseja - jej vienas kovotojas be samones) nutraukt matcha.
Kaj kovotojas be samones subbmissiono metu, tai matcha nutraukia tejsejas (tavo minetas matchas, bei Sid vs Goldberg ish WCW Mayhem'99).

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Oi, jauciu visgi reikia man kada nors baigti versti ta straipsni apie matchus ;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Aug 16 2006, 03:29 PM, pasakė:

Oi, jauciu visgi reikia man kada nors baigti versti ta straipsni apie matchus :)
doh;)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Aug 16 2006, 08:40 PM, pasakė:

doh;)
Ne, rasosi: "D'Oh!" :)

P.S. Sorry uz off-topica. Straipsni (vel gi) pabandisiu baigti rytoj.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Aug 16 2006, 08:52 PM, pasakė:

Ne, rasosi: "D'Oh!" :)
o tai gal ash chia shiaip... ishlejdau shlykshtu oro gurkshni ish gerkles?:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na, siatm PPV beveik isvis nera laukiamu matchu... Na gal tik I Quit matcho, vien del to, kad jis I Quit. Visas kitas... bullshit. Turbut net nesisiusiu SS.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąLix, Aug 19 2006, 05:50 PM, pasakė:

Na, siatm PPV beveik isvis nera laukiamu matchu... Na gal tik I Quit matcho, vien del to, kad jis I Quit. Visas kitas... bullshit. Turbut net nesisiusiu SS.
Ortonas su Hoganu, jej gerai subookinta, turetu but idomi. Ir, ajshq, jej Hoganas pakankamai motyvuotas bus (su HBK tai buvo):P

Wrestlingo prasme, nezhiurint idomumo, Edge vs Cena,kadangi title change hands on DQ, tai ishskyrus DQ finisha, kuris bevejk garantuotas (bet vis del to manaw Cena bus diskvalifikuotas), bus neblogai.
Batista vs Booker - irgi ** turetu gawt.
Show/Sabu - na jie turejotukstanti ir viena house show, kuriame turejo ishmokt *** pasiket..
DX vs McMahons - 97 metu DX stiliaus kova. Smagi, bet nieko naujo.
Pamatysim kaip bus.
Beje, manaw Folis su Flairu gali ir pasishikt:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_TcUnami_*

• Svečiai
Spoiler'is

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąTcUnami, Aug 22 2006, 12:52 PM, pasakė: