No Surrender 2006
`MalioK`
2006-08-16
SAMOA JOE vs. JEFF JARRETT
FAN'S REVENGE MATCH

WINNER: SAMOA JOE
RATING: **
LAX © vs. AJ STYLES & CHRISTOPHER DANIELS
NWA TAG TEAM CHAMPIONSHIP / ULTIMATE X MATCH

WINNER: AJ STYLES & CHRISTOPHER DANIELS ©
RATING: ****1/2
SENSHI © vs. CHRIS SABIN
X DIVISION CHAMPIONSHIP

WINNER: SENSHI ©
RATING: ***1/2
RHINO vs. CHRISTIAN CAGE
THE WAR MACHINE vs. CAPTAIN CHARISMA

WINNER: CHRISTIAN CAGE
RATING: ***
ABYSS vs. RAVEN vs. RUNT
TRIPLE THREAT NO DISQUALIFICATION MATCH
WINNER: ABYSS
RATING: **1/4
PETEY WILLIAMS vs. JAY LETHAL
X DIVISION SINGLES MATCH
WINNER: JAY LETHAL
RATING: *
ERIC YOUNG vs. A1
DON'T FIRE ERIC!
WINNER: ERIC YOUNG
RATING: *1/2
TRIPLE CHANCE TAG TEAM BATTLE ROYAL
EIGHT TAG TEAMS
WINNER: THE NATURALS
RATING: **3/4
- Ivertinimai pagal Larry Csonka
`MalioK`
2006-09-05
Lix
2006-09-05
Fortaz
2006-09-05
Idomu, kas bus 'fanaj'
va pvz shiam Raw buvo Will Sasso, tas kur sopranus ir hhh ir rock parodijavo. Ir austina:) Ish mad tv
Lix
2006-09-05
`MalioK`
2006-09-19
Dixie Carter, Rugsejo 19, 07:41 AM, pasakė:
Lietuviu pasakė:
Na, sakikim, mane tai kazkiek suintrigavo. Kaip manote, ar tai:
a) Goldberg'as pasirase kontrakta su TNA
b) TNA iMPACT! pereina prie 2 val. formato
c) Abu kartu
Sakikim man sis pareiskimas (jo parasimo stilius) pasirode kiek globalinis... Gal jie perlenke lazda su garsiais zodziais, nes nei pirmas nei antra, nei trecias variantas man nepasirodo toks jau "wrestlingo istorija perrasantis". Aisku toks globalinis pareiskimas galetu buti "TNA pereina i Pirmadienio vakarus, kad atnaujinti Monday Night Wars", bet tai butu visiski kledesiai. Bent jau arciausius keleta metu (gal daugiau). Taigi as nelabai turiu variantu - kaip jus?..
Re-Powaz
2006-09-20
c) Kokia nors sena WWE zvaigzde pasirase kontrakta su TNA, pwz: The Rock, SCSA ar Hogan
d) Scott Hall gryzo ir dar Hogan'as taigi turim nWo
e) Kurt Angle su TNA
Db kometuoju - taigi `MalioK` variantai ytikinamiausi, del c) tai cia pats nerealiausias variantas, kuriuo ir pats netikiu, d) Del Scott Hall'o gali but, bet Hogan'as, ne nemanau..., o vat e) taj turbut realiausias mano punktas, Kurt'as atvyksta dirbti nekaip wrestler'is, o kaip ir kad kox komentatorius, kuris suwrestlintu 5-6 matchus per metus... (na bet tai turbut tik mano svajones..
RazieL_
2006-09-20
BitlasLt
2006-09-20
Tna mes isuki wwe :DIr bus pirma bendras ppv ar sou
Fortaz
2006-09-20
Re-Powaz, Sep 20 2006, 12:36 PM, pasakė:
c) Kokia nors sena WWE zvaigzde pasirase kontrakta su TNA, pwz: The Rock, SCSA ar Hogan
d) Scott Hall gryzo ir dar Hogan'as taigi turim nWo
e) Kurt Angle su TNA
Db kometuoju - taigi `MalioK` variantai ytikinamiausi, del c) tai cia pats nerealiausias variantas, kuriuo ir pats netikiu, d) Del Scott Hall'o gali but, bet Hogan'as, ne nemanau..., o vat e) taj turbut realiausias mano punktas, Kurt'as atvyksta dirbti nekaip wrestler'is, o kaip ir kad kox komentatorius, kuris suwrestlintu 5-6 matchus per metus... (na bet tai turbut tik mano svajones..
1) Angle turi 90 dienu no-compete close... Ir negali visishkaj tureti ryshiu su kokia nors kompanija. T.y. jej TNA dbr paskelbtu, kad ji su Angle pasirashe, tai WWE drasiai Angle i tejsma paduotu.
2) Hoganas i TNA visishkaj neturi shansu ejt. NU visishkaj. Absurdas visishkas. Negaliu patiket, kad kas nors galetu tuo tiket...
3) Ka jau kalbet apie Rock ar SCSA...
4) ar ir b varijantas sutampa su `MK`, o tu sakaj daugiau prigalvojaj:)
tai ish esmes, viskas ka pasakej nuo saves - visishka nesamone.
Dbr ka galvoju ash:
Kodel butina turet Monday Night wars?
Kodel friday negaletu but, m? Ypach zhinant, kad SD rejtingas paskutine savajte buvo mazhesnis nej geras TNA rejtingas?
Jej su Goldbergu butu pasirashyta - nemanaw kad tam butu daromas tox praneshimas, nes jis wrestlingo pasaulio istorijon neiejs kaip didelis faktas.
Taigi apibendrinus:
1) 2 valandos - 90%
2) persikelimas i kita diena:
2.1) 5adienis - 50%
2.2) 2adienis - 20%
2.3) 1adienis - 5%.
daugiau visishkaj nemataw kokie butu varijantaj, jej darom prielajda, kad ju praneshimas tikraj bus didelis.