←  TNA

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

No Surrender 2006

nuotrauka `MalioK` 2006-08-16

SAMOA JOE vs. JEFF JARRETT
FAN'S REVENGE MATCH
Nuotrauka
WINNER: SAMOA JOE
RATING:
**

LAX © vs. AJ STYLES & CHRISTOPHER DANIELS
NWA TAG TEAM CHAMPIONSHIP / ULTIMATE X MATCH
Nuotrauka
WINNER: AJ STYLES & CHRISTOPHER DANIELS ©
RATING:
****1/2

SENSHI © vs. CHRIS SABIN
X DIVISION CHAMPIONSHIP
Nuotrauka
WINNER: SENSHI ©
RATING:
***1/2

RHINO vs. CHRISTIAN CAGE
THE WAR MACHINE vs. CAPTAIN CHARISMA
Nuotrauka
WINNER: CHRISTIAN CAGE
RATING:

ABYSS vs. RAVEN vs. RUNT
TRIPLE THREAT NO DISQUALIFICATION MATCH
WINNER: ABYSS
RATING:
**1/4

PETEY WILLIAMS vs. JAY LETHAL
X DIVISION SINGLES MATCH
WINNER: JAY LETHAL
RATING:
*

ERIC YOUNG vs. A1
DON'T FIRE ERIC!
WINNER: ERIC YOUNG
RATING:
*1/2

TRIPLE CHANCE TAG TEAM BATTLE ROYAL
EIGHT TAG TEAMS
WINNER: THE NATURALS
RATING:
**3/4

- Ivertinimai pagal Larry Csonka
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-09-05

Taigi, po iMPACT! irasu turime dar du match'us :o
Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-09-05

fanberjack=?
acilieku nuo naujienu...:o
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-09-05

Rodyti pranešimąFortaz, Sep 5 2006, 05:49 PM, pasakė:

fanberjack=?
acilieku nuo naujienu...:o
"Fanberjack" tai mano innovacija :D
Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-09-05

[spoiler]Tai dabar baisu, kad Jarrettas nesugalvotu laimet pries Joe :o Nors siaip jis non-title matchus mieliau pralaimi :D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-09-05

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-09-05

Ne, TNA ne tiek durni, kad ishjobbintu Joe.
Idomu, kas bus 'fanaj':o
va pvz shiam Raw buvo Will Sasso, tas kur sopranus ir hhh ir rock parodijavo. Ir austina:) Ish mad tv
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-09-05

Rodyti pranešimąSkorpio, Sep 5 2006, 06:09 PM, pasakė:

Spoiler'is

Per Bound For Glory Sting'ui turetu numest :o
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-09-19

TNA Presidente, Dixie Carter parase toki pranesima oficialiajame TNA puslapyje:

Dixie Carter, Rugsejo 19, 07:41 AM, pasakė:

In the course of history, there are defining moments that change the fabric of a company forever. These are moments that are spoken about for years, not days, and serve as benchmarks in the annals of a company’s growth. And on occasion, those moments transcend the individual company and re-write the history of an industry. This Sunday at the NO SURRENDER PPV, an announcement will be made that will do just that. You will not want to miss the NO SURRENDER PPV.

Lietuviu pasakė:

Istorijos eigoje buna lemiami momentai, kurie keicia kompanijos struktura visiems laikams. Tai momentai, apie kurios kalbama metais, ne dienomis ir jie buna zymemis kompanijos augimo metrastyse. Ir kartais, tokie momentai iseina uz individualios kompanijos ribas ir perraso verslo istorija. Si sekmadieni, per NO SURRENDER PPV, paskelbtas pareiskimas butent tai ir padaris. Jus nenoretumete praleisti NO SURRENDER PPV.

Na, sakikim, mane tai kazkiek suintrigavo. Kaip manote, ar tai:

a) Goldberg'as pasirase kontrakta su TNA
b) TNA iMPACT! pereina prie 2 val. formato
c) Abu kartu

Sakikim man sis pareiskimas (jo parasimo stilius) pasirode kiek globalinis... Gal jie perlenke lazda su garsiais zodziais, nes nei pirmas nei antra, nei trecias variantas man nepasirodo toks jau "wrestlingo istorija perrasantis". Aisku toks globalinis pareiskimas galetu buti "TNA pereina i Pirmadienio vakarus, kad atnaujinti Monday Night Wars", bet tai butu visiski kledesiai. Bent jau arciausius keleta metu (gal daugiau). Taigi as nelabai turiu variantu - kaip jus?.. :D
Cituoti

nuotrauka Re-Powaz 2006-09-20

Na mano vaizduote lakesne uz `MalioK` :D , tai gi ash dar prigalvojau daugiau variantu:
c) Kokia nors sena WWE zvaigzde pasirase kontrakta su TNA, pwz: The Rock, SCSA ar Hogan
d) Scott Hall gryzo ir dar Hogan'as taigi turim nWo
e) Kurt Angle su TNA

Db kometuoju - taigi `MalioK` variantai ytikinamiausi, del c) tai cia pats nerealiausias variantas, kuriuo ir pats netikiu, d) Del Scott Hall'o gali but, bet Hogan'as, ne nemanau..., o vat e) taj turbut realiausias mano punktas, Kurt'as atvyksta dirbti nekaip wrestler'is, o kaip ir kad kox komentatorius, kuris suwrestlintu 5-6 matchus per metus... (na bet tai turbut tik mano svajones.. :D ) tajgi atmetus mano vaizduote lieka manau ytikinamiausias variantas - Goldberg'as...
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-09-20

na šeip neįsivaizduoju, bet tikrai nemanau kad dėl goldbergo reiktų tokį announcement'ą daryt, visgi dėl Sting'o tokių dalykų nerašė nieks(i think). O šeip visai neįsivaizduoju, gal 2 valandos... Bet vot o jeigu tai bus dar kokia nesąmonė? o_O
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2006-09-20

:D MAno butu :D
Tna mes isuki wwe :DIr bus pirma bendras ppv ar sou :D(cia aisku tik durnas spejimas)
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-09-20

Rodyti pranešimąRe-Powaz, Sep 20 2006, 12:36 PM, pasakė:

Na mano vaizduote lakesne uz `MalioK` :D , tai gi ash dar prigalvojau daugiau variantu:
c) Kokia nors sena WWE zvaigzde pasirase kontrakta su TNA, pwz: The Rock, SCSA ar Hogan
d) Scott Hall gryzo ir dar Hogan'as taigi turim nWo
e) Kurt Angle su TNA

Db kometuoju - taigi `MalioK` variantai ytikinamiausi, del c) tai cia pats nerealiausias variantas, kuriuo ir pats netikiu, d) Del Scott Hall'o gali but, bet Hogan'as, ne nemanau..., o vat e) taj turbut realiausias mano punktas, Kurt'as atvyksta dirbti nekaip wrestler'is, o kaip ir kad kox komentatorius, kuris suwrestlintu 5-6 matchus per metus... (na bet tai turbut tik mano svajones.. :D ) tajgi atmetus mano vaizduote lieka manau ytikinamiausias variantas - Goldberg'as...
nu tu chia ir pavarej...
1) Angle turi 90 dienu no-compete close... Ir negali visishkaj tureti ryshiu su kokia nors kompanija. T.y. jej TNA dbr paskelbtu, kad ji su Angle pasirashe, tai WWE drasiai Angle i tejsma paduotu.
2) Hoganas i TNA visishkaj neturi shansu ejt. NU visishkaj. Absurdas visishkas. Negaliu patiket, kad kas nors galetu tuo tiket...
3) Ka jau kalbet apie Rock ar SCSA...
4) ar ir b varijantas sutampa su `MK`, o tu sakaj daugiau prigalvojaj:)
tai ish esmes, viskas ka pasakej nuo saves - visishka nesamone.

Dbr ka galvoju ash:
Kodel butina turet Monday Night wars?:D
Kodel friday negaletu but, m? Ypach zhinant, kad SD rejtingas paskutine savajte buvo mazhesnis nej geras TNA rejtingas?:D tai va..
Jej su Goldbergu butu pasirashyta - nemanaw kad tam butu daromas tox praneshimas, nes jis wrestlingo pasaulio istorijon neiejs kaip didelis faktas.
Taigi apibendrinus:
1) 2 valandos - 90%
2) persikelimas i kita diena:
2.1) 5adienis - 50%
2.2) 2adienis - 20%
2.3) 1adienis - 5%.
daugiau visishkaj nemataw kokie butu varijantaj, jej darom prielajda, kad ju praneshimas tikraj bus didelis.
Cituoti

nuotrauka MarkaL 2006-09-20

Na dar gali but variantas,kad TNA nusipirko kox nors miliadierius,kuris kaip ir WCW seniau turetu pinigu nupirkt kokiom nors didziulem wrestlingo zvaigzdem,nors greiciausiai cia tiesiog budas promotint PPV.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-09-20

Rodyti pranešimąMarkaL, Sep 20 2006, 04:51 PM, pasakė:

Na dar gali but variantas,kad TNA nusipirko kox nors miliadierius,kuris kaip ir WCW seniau turetu pinigu nupirkt kokiom nors didziulem wrestlingo zvaigzdem
...
ne, nes apie tai jau visi senaj kalbetu naujienose.
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-09-21

Rodyti pranešimąFortaz, Sep 20 2006, 05:27 PM, pasakė:

ne, nes apie tai jau visi senaj kalbetu naujienose.

Nu o pvz del Goldbergo pasirasymo ir perejimas i 2h irgi jau turbut butu kalbeta naujienose. Pvz kad Stingas pasirase jau buvo zinoma pries kelias savaites pries TP'05.
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-09-21

Na as galvoju,kad logiskiausias variantas bus padidint impact trukme,o blogiausiu atveju tai gali buti tiesiog ispustas muilo burbulas. :)
Cituoti

Guest_Hellboy_* 2006-09-21

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-09-21

Rodyti pranešimąHellboy, Sep 21 2006, 09:25 PM, pasakė:

Spoiler'is

[spoiler]:) :D :D Ir kas cia tokio big... pasikeite bookeris... nu ziuresim, as per daug nesidomejau niekad tais uzkulsiniais reikalais, ypac susijusiais su WCW, bet kazkaip neatrodo, kad sis judesys atnestu ka nors gero TNA...
Cituoti

Guest_Hellboy_* 2006-09-21

Rodyti pranešimąLix, Sep 21 2006, 06:29 PM, pasakė:

Spoiler'is
Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-09-21

Rodyti pranešimąHellboy, Sep 21 2006, 09:36 PM, pasakė:

Spoiler'is
Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-09-21

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-09-21

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-09-21

tai gal jau uzhtex spoilinti nezhinantiems????
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-09-21

Oops, I did it again :D Jo, man truputi perpilde emocijos, net pamirsau.
Spoiler'is
Cituoti