Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-08-30, 17:29
Dabar prie ju prisidejo mat-wrestleriai. Taigi mano megstamiausiu wrestleriu sarasose atsirado tokie vardai kaip Kurt Angle ir Bret Hart. Kazkaip atsargiai, bandau nuo ju atskirti catch-as-catch-can wrestlerius, kurios irgi gerbiu, bet ju matchai mane domina siek tiek maziau. Tai nereiskia, kad nevertiniu catch wrestleriu mat-skill'us - bet vistiek ju stilius kitoks. Pvz. Ric'as ir Shawn'as puikus catch-as-catch-can wrestleriai, bet visgi mat-skill'ose jie turi tiesiai svesiai pripazinti tokiu kaip Bret ir Kurt pranasuma.
High-flyeriams turiu dar siek tiek maziau simpatijos nei catch wrestleriams (isskirus Samoa Joe atveji;) O siaip, apskritai man mazdaug patinka visi "stiliai", bet mat- ir power/strong- wrestleriai visada tures mano demesi
2006-08-30, 17:52
Pačiam patinka techniki high flyeriai, for example AJ Styles 8)
2006-08-30, 18:05
`MalioK`, Aug 30 2006, 03:29 PM, pasakė:
1) Visishkai atitinka musu "megiamumas" su MK.
2) X Divisionistai, highflyin' tipo.
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2006-08-30, 20:23
2006-08-31, 18:24
Re-Powaz, Aug 31 2006, 01:46 PM, pasakė:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_profe...restling_styles
tiesa ten, kaip ir kiekvienas ish esmes dirbtinis grupavimas, yra krejvokai.
DeSerT, Aug 30 2006, 09:35 PM, pasakė:
koltasXxX, Aug 31 2006, 04:09 PM, pasakė:
Acakant apie save...
Ish esmes mano apibrezhima gali atitikt kazhkox American/Technical/Strong style hibridas.
Ji ikunytu zhmogus sudejimo kaip Goldbergas, Stifinimo kaip Vaderis, flyinimo nedaugiau nej Vader ar Angle (kol tai abudu dar dare kiek norejo), o texnishkumo turbut kaip Benoit (jis grejtesnis uzh Angle tuse aspektuose, kur man patinka), power movesai - kas ju nemoka...
Grubiai shnekant, tai Angle ir Samoa wrestlerio hibridas, atitiktu mano megstama stiliu.
todel gi, kai nera pachio megstamiausio vieno, tai idomu zhiureti wrestlinga, ir dzhiaugtis tuo, kai kasnors ikunyja dali manominetu savybiu.

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Į viršų