Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kokio stiliaus wrestleriai jums labiausiai patinka?

Temoje atsakymų: 45

Forsaken

Baltas diržas

• Naujokai
0
Highflyeriai, bet ne tokie apgailetini kaip mysterio kur is ausktai soka, bet nusiledzia ant koju ar pan.
Power wrestleriai tokie kaip Goldbergas... padaro Jackhammer tokiam milzinui kaip Big Show... Gorilla Press S.Steineriui
Ir nzn kaip ivardinti toki wrestleri kaip Stingas - Daro dropkicka Splash, bet ir suplexus ir slamus zodziu jis daro visko po truputi ir iseina geras derinys :)

Nitro_Boy

Baltas diržas

• Naujokai
0
High Flyeriai

Guest_Grifas_*

• Svečiai
Na labiausiai prijauciu submission wrestlinga propoguojantiems wrestleriams ;)

Guest_Nwm_*

• Svečiai
Siaip man patinka high flyeriai.Bet taip pat myliu wreslerius kurie moka wreslinti, tokius kaip Benoit, HBK, HHH

Road dog

Baltas diržas

• Naujokai
0
man patinka HARDCORISTAI,HF ir mixed material arts. kovos efektingos grazhiai ziurisi

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąRoad dog, Jun 3 2007, 11:08 PM, pasakė:

<...> mixed material arts <...>

As suvokiu, kad siais zodziais tu norejai pasakyti, kad tau patinka CM Punk, Boris Alexiev (jo OVW metais) ir tai ka demonstravo tik keliose matchose Kurt Angle, perejes i ECW. Jie emitavo MMA veiksmus, bet MMA yra sportas ir tokio stiliaus pro-wrestlinge nera. T.y. prasiciau ji nepainioti i PW. Ju stiliu as pavadinciau misiniu (kuris is esmes apima visus stilius), kuris pagimdo tokia imitacija - zodziu, geriau rasik ne "mixed martial arts", o pvz. "MMA imitacija" ar panasiai, kad butu tiksliau :D

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Man patinka kovotojai Technical stiliaus.

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
kaip maliok sake catch-as-catch-can tokie man patinka kaip Shawn....beabejo mano demesio netruksta brawler ir power hausam.. Technical wrestleriuis taip pat gerbiu..o highflyerius nelabai wertinu

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Power wrestleriai tokie kaip Brock Lesnar sugebantis visus suknesvorius metyt kaip plunksnas

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Megstu techniskus wrestlerius, naudojancius siek tiek high-flying'o - AJ Styles (nors ji turbut galima vadinti tikru highflyer'iu), Shawn Michaels, Chris Benoit, Chris Jericho, Samoa Joe, CM Punk (indy), Christian Cage, Edge (nors dabar jau tik dropkick daro). Labai graziai atrodo, kai Kurt Angle Moonsault atlieka :?

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-06-11, 20:02

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
^^ va va, kaip tik ieškojau žodžių kaip apibūdinti tą stilių kuris man patinka... labai panašiai ir man: techniški highflyeriai... bei tie, kurie daro gerus submissionus, bet ne ankle lock ar armbar, o tokie, sakyčiau, sambo stiliaus kovotojai. (atsimenu buvo per Bushido Rings toks 'Volkas Hanas', tai gerai mokėjo... bet ko gero svarbiausia detalė kuri mane žavi, tai įvairūs kick'ai. ypač high kicks. dėl to megstu RVD, X-Pac, Tajiri ir pan...

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-11, 21:00, pasakė:

^^ va va, kaip tik ieškojau žodžių kaip apibūdinti tą stilių kuris man patinka... labai panašiai ir man: techniški highflyeriai... bei tie, kurie daro gerus submissionus, bet ne ankle lock ar armbar, o tokie, sakyčiau, sambo stiliaus kovotojai. (atsimenu buvo per Bushido Rings toks 'Volkas Hanas', tai gerai mokėjo... bet ko gero svarbiausia detalė kuri mane žavi, tai įvairūs kick'ai. ypač high kicks. dėl to megstu RVD, X-Pac, Tajiri ir pan...

Shoot-style?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-06-11, 21:26, pasakė:

Shoot-style?
gali būt, aš tikrai nežinau stilių pavadinimų... bet tai nėra konkretus stilius... man labiau patinka viso to (ką minėjau) mišinys...

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Beabejo labiausiai patinka High Flayeriai :D

albiss

Baltas diržas

• Naujokai
0
man labai patinka high flyers ir POWERHUOS

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Man tai nepatinka visai sunkiasvorių kovos nes jie labai lėti, man patinka tokios kovos kur viskas vyksta greitai, netikėtai ir t.t. taigi man prie širdies Aerialist'ai. T.y. Highflyeriai :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na Visu pirma tai turintys dideli moveseta o ar jis Highflyer'is ar Powerfighter'is nera skirtumo aisku Mic skill'ai daug megiamumo prideda ir aisku priklauso nuo to ar wrestleris heel'as ar face'as! :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

slammer

Baltas diržas

• Naujokai
0
man patinka power wrestleriai

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Man kaip daugumai - Highflyer'iai, tokio stiliaus kaip Evan Bourne

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
High Flyeriai, nes jie beveik visada moka padaryti gražų wrestlingą, ypač ROH high flyeriai.

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Smagu yra ziureti i greita highflyeriu matcha bet man atrodo absurdiskai kai vienas wrestleris gaudo kita i ji parskrendanti wrestleri.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0