Temoje atsakymų: 75
2005-07-23, 00:57
Siame PPV labiausiai laukiu Chriso ir Orlando kovos - labai noriu kad Benoit laimetu U.S. titula. Bet kazkaip man atrodo kad WWE viska taip lengvai nepadaris
Nes visi nori kad Benoit laimetu ir visiem akivaizdu kad Benoitas yra labiausiai vertas sio titulo... manau kad WWE kazkaip suktai viska padarys :wink: Cia gal tik mano tokia nuomone, bet taip paprastai atiduoti Benoitui titula butu bonalu is WWE puses.
P.S. Aisku dar laukiu Torrie pries Melina=))
P.S. Aisku dar laukiu Torrie pries Melina=))
2005-07-23, 19:54
Nu aš irgi manau, kad laimės benoit, nes nuo tada kai orlando laimėjo ta title, jis jo net negynė beveik.
2005-07-25, 14:32
TruBaller pasakė:
Iskarto prasau, kad cia bent kokia savaite neskelbtumet rezultatu. Manyciau, kad visus rezultatus butu galima sudeti i pirma posta. Tokiu budu, kas nores pasiziures, o kas nenores, gales neziureti.
Siaip galetum neuzsukti i sita topica ir nesuzinosi rezultatu, kaip darau ir as kol neperziuriu 8) Kur gi mes tada turetume diskutuoti jei ne sitam topice?
O PPV tai man kazkoks kvailas pasirode, Undertaker vs Hassan tai isvis nesamone, tipo vienas pries visus. JBL vs Batista tai tokia lamiska pabaiga, nors gal ir reikejo ivairumo
2005-07-25, 14:40
SIaip as net neuzsiminiau apie nediskutavima sitoje temoje. As sakiau, kad neskelbtu rezultatu, nes anksciau rezultatai budavo surasomi ne pirmame poste, o kazkur viduryje, todel iskarto ir perspejau, kad taip nedarytu. O siaip diskusijos apie tai vyksta ir kituose temose.
2005-07-25, 16:23
Kažkodėl ir nesitikėjau, kad bus geras PPV. Išvis, šiais metais geriausias PPV man buvo ECW One Night Stand. Tik noriu pamatyt kaip miršta Hassano gimmickas
bet dar nėr siųst normalios kokybės versijos
tik 300-400 mb
2005-07-25, 16:25
labai esu patenkintas siom kovom Batista vs JBL(batistos niekada nemegau ir nemegsiu niekad tikiuos)Jordan vs Benoit(grazi bet pergale turejo buti benoito)Hassan vs Undertaker(pagaliau prasrutusio gimicko sunaikinimas 8) ).
esu labai nusivyles Christian vs Booker T(cARISMA TUREJO LAIMET)
Toliau Eddie vs Rey(atsibodo mysterio pergales ir galetu nors karta leist laimet ir Eddie) na o toliau viskas taip normaliai man siaip praejo
esu labai nusivyles Christian vs Booker T(cARISMA TUREJO LAIMET)
Toliau Eddie vs Rey(atsibodo mysterio pergales ir galetu nors karta leist laimet ir Eddie) na o toliau viskas taip normaliai man siaip praejo
2005-07-25, 17:40
Bam pasakė:
Kažkodėl ir nesitikėjau, kad bus geras PPV. Išvis, šiais metais geriausias PPV man buvo ECW One Night Stand. Tik noriu pamatyt kaip miršta Hassano gimmickas
bet dar nėr siųst normalios kokybės versijos
tik 300-400 mb
Ale jau toks isrankus, man tai daug geriau 300-400mb versijos, ir greiciau atsiuncia, ir maziau vietos harde uzima, ir atsiranda is ryto kita diena, o kokybe vistiek buna nebloga
Eddie vs Rey tai negalejo pasibaigt Edzio pergale, nes gi negalejo jis atskleist tos paslapties
2005-07-25, 18:21
Skorpio,ką tik pradėjau siųst, dabar 1 seederis ir 750 leecheriu ir jų vis daugėja, manau po 2-3 dienų įdėsiu.
2005-07-25, 19:09
yra 1 žmogus kuris skleidžia failą ir dabar jau 906 iš jo vieno siunčiasi. tai turbūt, kad didelio greičio nereik laukt
2005-07-25, 19:34
Skorpio pasakė:
gal kas galetu uploadint butent melina VS torrie ? aisq as lb piktas kad laimejo Melina
norejau torrie pergales , nesisiunciau ppv nes perskaites cia atsiliepimus supratau kad PPV buvo big shit
Aha man irgi reik sito matcho nes atsisiunciau is whatsoeverforum.com bet ten kazkoks brokuotas, kadangi nematau video skilties, tai cia prasau
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų