Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The Great American Bash 2005

Temoje atsakymų: 75

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Gerai... dabar ngaliu susilaikyti... I TOLD YOU SO!... :)

`MalioK` pasakė:

Siame PPV labiausiai laukiu Chriso ir Orlando kovos - labai noriu kad Benoit laimetu U.S. titula. Bet kazkaip man atrodo kad WWE viska taip lengvai nepadaris. Nes visi nori kad Benoit laimetu ir visiem akivaizdu kad Benoitas yra labiausiai vertas sio titulo... manau kad WWE kazkaip suktai viska padarys. Cia gal tik mano tokia nuomone, bet taip paprastai atiduoti Benoitui titula butu bonalu is WWE puses.
As gi sakiau kad WWE taip lengvai neatiduos Benoit'ui titula - nes net nebuvo jokio nomalaus buildup'o :cry:

P.S. Bliamba koks as genius=))))

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

`MalioK` pasakė:

Gerai... dabar ngaliu susilaikyti... I TOLD YOU SO!... :)  

"`MalioK` pasakė:

Siame PPV labiausiai laukiu Chriso ir Orlando kovos - labai noriu kad Benoit laimetu U.S. titula. Bet kazkaip man atrodo kad WWE viska taip lengvai nepadaris. Nes visi nori kad Benoit laimetu ir visiem akivaizdu kad Benoitas yra labiausiai vertas sio titulo... manau kad WWE kazkaip suktai viska padarys. Cia gal tik mano tokia nuomone, bet taip paprastai atiduoti Benoitui titula butu bonalu is WWE puses.
As gi sakiau kad WWE taip lengvai neatiduos Benoit'ui titula - nes net nebuvo jokio nomalaus buildup'o :cry:

Nu tik dėl buildup`o aš ir dvėjojau dėl benoit pergalęs, bet kaip pvz Carlito? 2 kartus iš eilės, tai US title tai IC title :D

`MalioK`

• Administratoriai
34

Bam pasakė:

Nu tik dėl buildup`o aš ir dvėjojau dėl benoit pergalęs, bet kaip pvz Carlito? 2 kartus iš eilės, tai US title tai IC title :cry:
Tavo tisa, WWE vadovybe gali buti nenuspejama - bet cia as kazkaip JAUCIAU! :) Jauciau kad bus per lengva iteikti Benoitui titula...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Aš kažkodėl irgi buvau nusiteikęs, kad benoit nelaimės, net neįsivaizdavau jo laimint :cry:

Guest_ToNy_*

• Svečiai
Mano manimu pirmos trys ir pati paskutine bus pacios gereusios kovos ypac undertaker vs hasan :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu jei jau prakalbom apie I TOLD YOU SO!... Tai sename forume as minejau, kad kas vyksta su Matt'u, yra storyline :lol: Dabar tik kitiems vertinti kieno koficientas didesnis turetu buti :D Nu jei rimtai kalbant, tai dabar kazkaip susimasciau, kad sitas dirzas gali buti laikomas Brock'o sugrizimui. Nu siaip ar taip, manau, kad duoti titula Benoit butu buve daug protingiau :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Kuo jus cia su tuo Lesnaru taip uzsivedet, nemanau kad jis greitai gaus koki title, gal nebent uz puses metu, nesamone butu tik ateina ir jau is karto champion tampa. Kaip XEUS sake senam forume, gali but kad WWe isvis ji iki jobberio numazins...

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
O dabar XEUS sako, kad kokius metys Main Evente pabus. O kas cia tokio jei jis gaus WH ar US dirza ? Siaip jis per jei neklystu 5 menesius laimejo Undisputed title, tai nematau dodeles bedos, kad jis taip greitai gautu dirza.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na ziuresim kaip ten bus, Vince'o juk nenuspesi 8)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Siaip jo... Is jo galima tiketis bet ko.

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Geriausia kova man buvo Rey vs Eddie, nebloga BWO vs. THE MEXICOOLS, tik pernelyg trumpa.. :) Visai idomu buvo pasiziuri i taker vs hassan.

Guest_Agne_*

• Svečiai
man patiko Eddie vs. Rey ir Batista vs. JBL

`MalioK`

• Administratoriai
34
Taigi perziurejau PPV - sudas :D Labai nuobodus... Main-eventa praktiskai uzkniso ziureti. Siaip patiko matchas tarp Rey'aus ir Edzio (tik jis butu geresnis jei nebutu visokiu Dominiku). Ypac patiko sio matcho pabaiga - visiskai netiketa. bWo ir Mexicools irgi buvo pakankamai geras matchas (dar labiau patiko bWo isejimas :) ). Benoit ir Orlando nieko isimintino neparode - tikejausi padoraus matcho. Undertakerio ir Hassano matche patiko tik pabaiga kai Takeris susinervino. Na siek tiek atsipalaidojau ziuredamas bra & Panties matcha :D MNM pries Animala ir Heidenreicha buvo pasibaisetinas matchas. Maloniai nustebino Booker T ir Christianas - gan padoru matcha parode. Gaila kad Carismos pushas staigiai baigesi... Taigi PPV apgailetinas - main-eventa net Vincui nepatiko.

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
Hm...Biski nusivylaw,kad Benoit prakiso Orand'ui :)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Jo geriausia Rey vs Eddie kova buwo ypac kai eddziui "kiausu apsauga" issikraipe ir jis kiso ranka sau po kelnem :D :D arba tik waidino bet wistiek zwengiau main-evento tik pabaiga paziurejau nes ir taip aiski buwo matcho kokybe dar bWo vs Mexicools patiko ir bWo geras entrance :D jo ir grazus takerio last-ride patiko aisq ant ciuzinio kokio bet wistiek graziai atrode ir kam wel tuos terroristus grust reikejo :) wwe wistiek nepasimoko

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Tai kad turbut hassana sugrus i raw atgal bet tikekimes ne :D

o prie temos tai :

man pasirode neblogas ppv del :

1.MNM prarado titulus pagaliau bent for some time

2.Del eddie vs rey ypac kai eddie isikiso ranka i kelnes :) :D

3.Del bra & panties

4.Labai patiko bwo vs mexicools :D ypac bWo entrance :D

5.NES NEZIUREJAU MAIN EVENTO! ! ! :D
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Nu aš irgi jau baigiau žiūrėt PPV. Nu dabar per puse ekrano rašau, per puse žiūriu "labai kietą" main eventą :) Guererro vs Mysterio nebloga kova buvo, aišku Bra and pantie spatiko, nu dar benoito kova tik šiek tiek apgailėtina, visa kita visiškas šlamštas :)

Guest_Muzonas_*

• Svečiai
Na man sis PPV buvo vidutinis,Raw PPV Vengeance buvo daug geresnis

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
Tai ar verta siustis sita PPV?

`MalioK`

• Administratoriai
34

X_PaRty pasakė:

Tiesa sakant - neverta :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

`MalioK` pasakė:

X_PaRty pasakė:

Tiesa sakant - neverta :?

Pritariu `MalioK` ryt įmesiu bra and panties, užteks ;)

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
Ir Undertaker vs Hassan,seniai bematytas Undertaker kazkaip :?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

X_PaRty pasakė:

Ir Undertaker vs Hassan,seniai bematytas Undertaker kazkaip :?

Kad ten nieko gero, sakau dėsiu tik Bra And Panties ;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ash nej kompo nej teliko tris savajtes turejaw, ir labaj grauzhiaus kad nepamatysiu shito ppv... bet nu ragas... jau tokiu shudu kruva... paskutine tokia pamenu nwo'05...

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Viskas taip,kaip ir tikejausi,ishskyrus Benoit pralaimejima :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0