- Joe niekada nebuvo face'as, bet svariai visus nugaledavo, o paskui TNA managementas suleido Joe su tikrais heelais, o taip Joe prisirinko nemazai popu.
- Stingas, tuo tarpu, visa savo run'a TNA, buvo visiskas, absoliutus Hogan-like babyface'as, kuris kaunasi pries main event heelus.
1. Fanai visiskai nusigreztu nuo Stingo ir palaikytu Joe. Tiesiog tokie babyface'ai jau tampa old, na gerai, Stingas yra legenda, bet gali buti, kad Joe savo populiarumu uzgoztu dabartini Stingo, nors cia tik mano nuomone.
2. Joe sitam feude butu bookinamas kaip heelas (ala vs. Daniels) ir fanai palaiko Stinga feude, o Joe boo'ina. Atrodo, nelabai itikinamas variantas.
3. Fanai skyla i 2 dalis ir palaiko ir viena ir kita, negaledami issirinkti. Sitas variantas, mano nuomone, butu geriausias, bet kad ji tinkamai igyvendinti, manau tikrai reiktu Stingui to tweener turno ir butent pro visokius video ar neaisku Stingo elgesi ir jokiu budu, maldauju, nereikia to pacio turno (ala Christian turning), nes jie man, atrodo taip kvailai...
Taigi Stingas face'as, bet su tweenerio lementais -

Į viršų