p.s. as jau knle topice perskaiciau
Temoje atsakymų: 153
2005-07-25, 23:47
WinstoN pasakė:
Ka tu cia per nesamone parasei? wisi laukia Brocko sugryzimo, nors abejoju ar tu isiwaizduoji kas jis tox be to Cena rasosi ne Scena,
be to ta kova turbut nebus tokia axujiena, gaila bet Cena nesugebes idomios kovos padaryt Y2J stengsis bet wargu ar pawyks
be to ta kova turbut nebus tokia axujiena, gaila bet Cena nesugebes idomios kovos padaryt Y2J stengsis bet wargu ar pawyks
Nu triple threatas per vengeance gavo virs ***, tai manau visai įmanoma kad Cena sumuš savo rekordą
2005-07-28, 00:19
`MalioK` pasakė:
Na nezinau kuo visi taip jau ziauriai nekencia Hogano - cia turbut visi Arnold Furioso draugai
Man tai jokios neapikantos sis matchas nekelia - nes neziurint i jo fizine bukle ir wrestlingo sugebejimus - Hulkas vistiek mane kazkai linksmina. Siaip ar taip, tokie renginiai kaip WresleMania ir SummerSlam neapsieis be legendu isikisimo - susitaikikite su tuo. As mielai paziuresiu kaip HBK bandis isspausti is Hulko gera matcha - vistiek bus idomu. Taigi apsiraminkite, cia ne pasaulio pabaiga 
Guest_Muzonas_*
2005-07-28, 14:54
Guest_Muzonas_*
Na zinok Truballer Hulk Hogano gerbeju yra tikrai daug,gal ir milijonas,gal maziau gal daugiau,ir juos si kova tikrai pritrauks,bet aisku ne visiems patinka tie patis kovotojai,kaip tau(Hulk nepatinka)del to nesiginciajama,bet kai kam si kova tikrai patiks:)Man pvz cia bus idomesne kova nei Rey vs Eddie per GAB 2005,nes is tikro vos neuzmigau per ta kova ;D
2005-07-30, 16:27
Na manaw bus apie ** matchas Hogan vs HBK.
Man Hogano lindimas jau nervina, kai visur mataj jo, kaip XEUS sake, nuodeminga vejdeli:)))
Nenervina kol mataj jo maximum 10 minuchiu kovos (bet jis jau tada turi stengtis), ir maximum 2 minutes jo tradicinio show, nu ir dar maximumum minute kalbos, jej taip galima pavadinti eile zhodzhiu, ish kuriu kas trechias Brother...
Man Hogano lindimas jau nervina, kai visur mataj jo, kaip XEUS sake, nuodeminga vejdeli:)))
Nenervina kol mataj jo maximum 10 minuchiu kovos (bet jis jau tada turi stengtis), ir maximum 2 minutes jo tradicinio show, nu ir dar maximumum minute kalbos, jej taip galima pavadinti eile zhodzhiu, ish kuriu kas trechias Brother...
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų