wo wo tikrai bus idomi kova 8)
Temoje atsakymų: 153
2005-08-03, 12:05
[b]HULK HOGAN, WHA'CHA GONNA DO, WHEN THE HEART BREAK KID, SHAWN MICHAELS WON'T LAY DOWN FOR YOU!? :twisted:
Viskas, dabar, po to, kai perziurejau paskutini RAW esu tikras, jog Hulk Hoganas pralaimes matcha...
O kai ziurejau HBK parodyja i Hogana - vos neapsisikau is joko!
Didziulis respectas Shawnui :wink:
Viskas, dabar, po to, kai perziurejau paskutini RAW esu tikras, jog Hulk Hoganas pralaimes matcha...
2005-08-03, 12:55
`MalioK` pasakė:
[b]HULK HOGAN, WHA'CHA GONNA DO, WHEN THE HART BRAKE KID, SHAWN MICHAELS WON'T LAY DOWN FOR YOU!? :twisted:
O kai ziurejau HBK parodyja i Hogana - vos neapsisikau is joko!
Didziulis respectas Shawnui :wink:
Siaip rasosi ne Hart, o Heart
2005-08-03, 13:08
Lix pasakė:
Siaip rasosi ne Hart, o Heart
Del ko esi isitikines, kad Hoganas pralaimes? nemanau, kad wwe leistu pralaimeti jam paskutini mathca(jei tai tikrai paskutinis)
2005-08-03, 14:37
na pvz nueik i TOP 10 WRESTLERS ir istaisyk kur rasei apie Lesnar, tu gal keturiose vietose parasei, ne talentas, o talantas
2005-08-03, 15:17
Lix pasakė:
na pvz nueik i TOP 10 WRESTLERS ir istaisyk kur rasei apie Lesnar, tu gal keturiose vietose parasei, ne talentas, o talantas 
Beef pasakė:
+hoganas filmavosi ne Rocky II, o Rocky III 
P.S. Baikim off topic.
2005-08-11, 14:23
Che gal prie naujienu labiau tiktu, bet parashysiu chia..
HBK zhinodamas Hogano wrestlinimo igudzhius, paprashe kad jam duotu shiek tiek su tuo nevykeliu pasitreniruot... Na pasirepetuot matchuj... (be kameru, be zhiurovu) O ka gi tas tinginys acake?
Ogi kad nenori melyniu, sumushimu ir sutrenkimu, kurie daromi ne del zhiurovo... Taigi HBK tegavo tik dark matcha 3 vs 3 (Cena, Batista ir Hogan) priesh HBK, JBL ir dar kazhka (gal angle, nepamenu). Kuri Hoganas sushiko, pac matchas nieko gero.
HBK zhinodamas Hogano wrestlinimo igudzhius, paprashe kad jam duotu shiek tiek su tuo nevykeliu pasitreniruot... Na pasirepetuot matchuj... (be kameru, be zhiurovu) O ka gi tas tinginys acake?

2005-08-11, 20:51
Fortaz pasakė:
Che gal prie naujienu labiau tiktu, bet parashysiu chia..
Ogi kad nenori melyniu, sumushimu ir sutrenkimu, kurie daromi ne del zhiurovo... Taigi HBK tegavo tik dark matcha 3 vs 3 (Cena, Batista ir Hogan) priesh HBK, JBL ir dar kazhka (gal angle, nepamenu). Kuri Hoganas sushiko, pac matchas nieko gero.
Pzzz...turėtų džiaugtis, kad grįžo į WWE
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų