Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-08-15, 14:40
2005-08-15, 14:44
Impaler, čia paprasta kova per RAW, nu tiesiog single match`as
tai nieko nereiškia. Per šitą matchą greičiausiai HBK padarys run iną ir primuš hoganą, arba hoganas jį primuš, arba HBK susiteamins su Angle ri dviese primuš hoganą, arba Hoganas primuš ir Angle ir HBK
tai vat, visi galimi variantai, arba dar bus paprasta, sklandi kova, tik ant galo ateis HBK, kol hoganas po pergalęs (čia turbūt ir taip aišku, kad jis laimės) darys ten savo judesiukus, gaus sweet chin muscia
2005-08-15, 15:43
Sorry
Neskaičiau aš ten
o dėl partnerio, tai gal galėtų būti Cena ar Batista, bet jis jau turi matchą
Bet kaip summerslamui, gali ir kokią legendą atvest
O šiaip čia turbūt šitas tag team matchas buvo padarytas, dėl hogano verksmų, kad jam sunku 1 on 1. Nu čia tik mano nuomonė, be to tag teamas nėra blogai, matchas bus daug geresnis nei hogan vs hbk, nes hbk ir angle viename matche reiskia gera ivertinima
2005-08-15, 16:27
Tai pala, angle tures 2 matchus per summerslam? that doesnt make sence. manau viską išaiškins naujas RAW...
2005-08-15, 18:15
TruBaller pasakė:
Aha... dabar viskas labai painu ir viskas turetu isaisketi jau sianakt
Siaip man nera labai didelio skirtumo ar tai bus tag team ar 1 on 1 matchas, nes bet kokiu atveju is jo labai daug nesitikiu :|
Truballer, klysti. Bet kuriuo atveju tag team matchas bus geresnis. Pamastyk, ar hogan vs hbk ar hogan nu kad ir koks christian vs hbk ir angle? bet kuriuo atveju matchas bus daug geresnis ir įdomesnis
Guest_zwz_*
2005-08-16, 17:53
Guest_zwz_*
nu jei visi zinojot apie ta foruma,tai reiskia as nieko nereklamavau,o taisyklese nemaciau niekur ,kad kas butu parasyta apie kitu forumu priminima,o pas jusu vadinamus Btvistus ,tai daugelis ten geri zmones,jus in real net ju nepazistat,kaip ir manes,aisku suprantu ten yra ir daug kurie dar mazai nutokia apie wrestlinga ir ziuri tik BTV,bet ar butina ant ju pykt,as i juos daug nekreipiu demesio,tegu mokosi,beje ten adminai pradejo ir daugeli banint,kurie jau raso nesamones.O siaip ko nieko nesakot man ,kad as i uzsienio forumus einu,tai ko nevadinat uzsienieciu,as gi rasiau kazkada uzsienio saitu pavadinimus,gi tas pas reklamavimas,manau nepykit zmones ant manes taip,nespeceliai taip padariau.O dar del to gerumo?ar as sakiau kada kad tas forumas geresnis?nors man vis pripersa visi,as tik sakau visai geras ,daug zmoniu,geras e-fed,kaip lietuvoje tai tikrai gerai,kuo daugiau forumu ,tuo geriau.O beje del tu failu ,kazkas bande man prirasyti,nors jau pora menesiu,ne 1 failo nenuleechinau,isvis nedejau niekur,tik i jusu foruma(tik 1 faila dabar idejau pats i jusu vadinma Btvistu foruma),o beje kiek suzinojau to forumo adminas sexy_boy daznai uzsienio forumuose lankosi ir juos is ten ima,o ne is jusu forumo,o del temu panasumo,tai yra keletas panasui,galbut nukopijuotu,as to visiskai nzn,nes ne as jas kuriau.Tai tiek :roll:
Guest_zwz_*
2005-08-16, 17:58
Guest_zwz_*
Lix pasakė:
Nu Muzonas jau visai nusivaziavo
Pas Btvistus.
O kalbant apie Hogana, tai matchas bus sudas, nesvarbu ar hbk ar angle bus jame. Vistiek Hogano partneri tik jie dauzys, paskui partneris pasikeis i Hogana ir jis aisku laimes kova, viskas.
O kalbant apie Hogana, tai matchas bus sudas, nesvarbu ar hbk ar angle bus jame. Vistiek Hogano partneri tik jie dauzys, paskui partneris pasikeis i Hogana ir jis aisku laimes kova, viskas.
Nebutu isbanine,buciau siame forume likes su tuo mano accountu,o tam forume ir apsilankyciau,gi nebutinai tik 1 forume sedet
2005-08-16, 18:09
zwz pasakė:
nu jei visi zinojot apie ta foruma,tai reiskia as nieko nereklamavau,o taisyklese nemaciau niekur ,kad kas butu parasyta apie kitu forumu priminima,o pas jusu vadinamus Btvistus ,tai daugelis ten geri zmones,jus in real net ju nepazistat,kaip ir manes,aisku suprantu ten yra ir daug kurie dar mazai nutokia apie wrestlinga ir ziuri tik BTV,bet ar butina ant ju pykt,as i juos daug nekreipiu demesio,tegu mokosi,beje ten adminai pradejo ir daugeli banint,kurie jau raso nesamones.O siaip ko nieko nesakot man ,kad as i uzsienio forumus einu,tai ko nevadinat uzsienieciu,as gi rasiau kazkada uzsienio saitu pavadinimus,gi tas pas reklamavimas,manau nepykit zmones ant manes taip,nespeceliai taip padariau.O dar del to gerumo?ar as sakiau kada kad tas forumas geresnis?nors man vis pripersa visi,as tik sakau visai geras ,daug zmoniu,geras e-fed,kaip lietuvoje tai tikrai gerai,kuo daugiau forumu ,tuo geriau.O beje del tu failu ,kazkas bande man prirasyti,nors jau pora menesiu,ne 1 failo nenuleechinau,isvis nedejau niekur,tik i jusu foruma(tik 1 faila dabar idejau pats i jusu vadinma Btvistu foruma),o beje kiek suzinojau to forumo adminas sexy_boy daznai uzsienio forumuose lankosi ir juos is ten ima,o ne is jusu forumo,o del temu panasumo,tai yra keletas panasui,galbut nukopijuotu,as to visiskai nzn,nes ne as jas kuriau.Tai tiek :roll:
Taip ten ju adminas tox pat btwistas kaip ir jie na gal biski daugiau zino... mes matem tuos postus ir jeigu ka tai jie kopijuoja is musu temas, info ir netgi kur tu sakai geras efed, tai jie efed ir nusikopijavo is musu.. beje wisus zmones kurie ten postina laiswai galima itart leechinimu nes jie yra labai daug failu nuleechine is musu, net ir sename forume o seip tu reklamuoju ju foruma ir nieko blogo ane, nieko blogo kai is musu forumo iseina tokie dar nedaug zinantys ir eina pas juos? o del uzsienio forumu tai nepykstam nes jie nieko nekopijuoja is musu neraso nesamoniu prisiregine pas mus.. neleechina ir tt. o del to admino sexy_boy lankosi uzsienieciu forumuose?

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų