Peršokti prie turinio

Jusu Savaite

Temoje atsakymų: 55

#1 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-09-26, 19:47

wa cia parasykim kaip praleidom sawaite ana primenu kad sawaite yra nuo pirmadienio iki sekmadienio ;D tj wa :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#2 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2006-09-26, 20:44

Nuo pirmadienio iki penktadienio ėjau į mokyklą, grįžęs klausiau muzikos, dariau namų darbus, kartą buvau išėjęs pask8int, penktadieny variau pask8int dar kart, grįžau ~21h, šeštadieny ėjom skatint ir filmuot juokingo video (man patiko ;D), po to atsigaivinom alum, pasivaikščiojom ten visi, su drauge pabuvau, kai grįžinėjom namo, vienas girtas forsas, įlipo į ūtiką, pargriuvo ir tik atsistojęs trenkė man į snukį, bet kadangi buvo girtas nepataikė ir į sedynę pataikė ar kažkas panašaus, nakvojau pas pusbroly, valgiau grybus, gėriau sultis, atsikėliau, 2 valandas gulėjau lovoj su nešiojamu kompu, atsikėlęs gerai pavalgiau ir grįžau namo, ten padariau namų darbus, paklausiau muzikos ir kaip ir viskas...

#3 HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0

2006-09-27, 14:27

taip. visa savaite ejau i mokykla, gryzes ruosiau pamokas,ejau i trefkes ir klausiau muzikos... buvau keleta kartu prasikost su savo dviraciu... buvau susitikes su EHW crew: padarem trefke... siaip tai daugiau nieko gero nepadariau.... (cia praeita savaite)
Nuotrauka

#4 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2006-09-27, 14:52

Na as praita savaite visas dienas buvau mokykloj , petraukom zaidem durniu , per savaite viena kart buvau durnius is kazkur 40 partiju , po to pradjeau vle eit y treniruotes tai turejau ka viekt gryzes namo , spenktaidieny su draugais po laisve, sestadieny vaziawaw y gimines susitikima ir prisivalgiau shashlyku , sekmadieny ishlydejom teta namo y amerika... Seip savaite buvo nuobodi...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#5 BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 589 Pranešimai:
0

2006-09-27, 17:42

Praita mano savaite:
Ejau i mokykla nu nieka gera.Buvo Kasio trenkes .Ketvirtadieni pirmos varzybos su lopiniais is SU.Turbut busiu pagrindinis Centras.Visas dienas parejas namo ND dariau i visks.Ketvirtadieni susirgau.Sestadieni pasveikau.Ejom Svest.Persigerem,Buvo blogai:D Supardem kaskokius durnius.(mes keturiese jie 6 :))Vel pirmadienis ,vel i sule i bbd uzpiso.

#6 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-09-27, 17:57

Pirmadienis- mokykla nieko gero
Antradienis- jokios mokyklos seip prasitrynem
Treciadienis- soda pirkom :)
Ketvirtadienis-jokios sules draugas is anglijos pargrizo su kruva bapkiu TUSAS
Penktadienis- jokios sules TUUUUUSASSSS, is ryto giraitei tusas poto apie 5 su skaudancia galva susitikau su sugerovu wienu ir draugu, atsigerem ANTANO [viamt vercia] sidro galva praejo skaudet, ten centre gerem tai tik spejom iseit is bromo mes atvaziavo mentai su kamerom du ciuvus supakawo, i exita neileido apsauga pikta :) reikia pasikeist pazymejima, susiparine ejom sutikom toki girta pazistama kuris poto eidamas nuspyre bobutes lazda ir jai centai isbyrejo mes jam kazka aiskinom kad nusiramintu bet perdaug girtas buwo issiskyrem su juo ;D nusipirkom dar atsigert ir nusprendem atsigaivint vidury laisves alejos nes saugiausia wieta kaune buwo [mentai po bromus siaucia] tj wa poto draskemes laisvei prikolinom su kazkokiom mergom sedejom nuejom pamyst i broma kazkoks diedas mentus pazadejo iskviest oasisalinom ;D grizau namo apie 10 nes po 10 mentai gaudo
Sestadienis atsigavimas po wakar
Sekmadienis warem i giraite prisipirkom lb daug alaus prisigerem ir visa diena gulejom ir skambinejom visiem is eiles ir nesamones snekejom ;D

tokia savaite sia nieko neweiksiu nes pinigu nebeturiu

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#7 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2006-09-27, 18:04

Geri per daug...ir dar blet..ANTANO sidrą :) dar į exitą vaikštai...nu bent jau bandai ten nueit ;D o jei jau geriat tai juk galima ir ne laisvės alėjoj gert :)

ai o aš šeštadieny kai gįžinėjau namo ~21:30 į ūtiką įgriuvo (tiesiogiai) keli forsai su draugėm savo, vienas įlipinėdamas pargriuvo ir tik atsistojęs nieko nesakęs bandė trenkt man, bet pataikė į autobuso sieną ;D dar sakė, kad užmuš mane ;D jo draugė laikė jį, kad nelįstų prie manes, bet jis vistiek grasino, kad nužudys mane ;D dar kitas jo draugas sakė, kad gausiu į barzdą, o kitas, kad nesikabinėtų prie vaikų, juk mum darnet 18 nėr...nu bet man patiko ;D

#8 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-09-27, 18:07

tjgi jomajo sakau po bromus mentai siaucia o laisvei mentu 0 ;D poto dabaigt wisko wistiek i miesto soda nuejom ;D beto antano sidra delto kad jabani paaugliai wiska ispirko buvo tik 3 bonkos antano sidro o alaus jau is ryto prisirijau ;D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#9 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2006-09-27, 18:09

joooo..."jabani paaugliai" ;DDD dėde Scorpio, kiek jums metų? ;D

#10 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-09-27, 18:10

Rodyti pranešimąBam, Sep 27 2006, 05:09 PM, pasakė:

joooo..."jabani paaugliai" ;DDD dėde Scorpio, kiek jums metų? ;D
as taigi wiso neispirkau ;D tik wiena bonka ir tai puse ismeciau nes turbut is supuvusiu obuoliu padarytas [tikras lietuviskas]

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#11 koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

2006-09-27, 18:15

jo mes su klasiokais buvom prie onos baznycios tai musu kazkaip nei prigavo nei ka :)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

#12 RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0

2006-09-27, 18:51

am, o čia tipo blogai lb eit į exit'ą? :D
Nuotrauka

#13 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-09-27, 18:57

Rodyti pranešimąRazieL_, Sep 27 2006, 05:51 PM, pasakė:

am, o čia tipo blogai lb eit į exit'ą? :D
priklauso nuo poziurio, bam nebuwo tj jam wienaip atrodo kitiem kitaip atrodo...

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#14 BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 589 Pranešimai:
0

2006-09-27, 19:03

PZdc bam tau sekas 2 kart i snuki vos negavai per savaite :D LAimes kudikis.NEsiokis beisbolka

#15 DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0

2006-09-27, 20:32

Tai blem Bam eik i savigyna, jei prie manes prisikabintu, tai atrakcija butu, isbandyciau jegas savo :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#16 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2006-09-28, 08:10

Ar sakiau, kad nebuvau aš exite? Ir išvsi nesu aš prieš naktinius klubus, man tik nepatinka Kauno klubų lankytojai, labai nepatinka, aš esu labai kitoks žmogus nei jie ir ten nevaikštau, nes man linksmiau šiaip kur nors su draugais nueit pasedėt, pask8int, atsigert alaus, eit pašokinėt į krūmus ar susikūrt laužą :D o į galvą vos negavau tik vieną kart, bet nebijau aš tokių girtuoklių :( Kam man lankyt kažkokią savigyna jei man tai visai neįdomu? ;D Ir nelabai ką tu prieš 20metį ar brigadą 14-15 metų pacukų bepadarysi ;D o kitaip jie ir nesikabina...

#17 XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7

2006-09-28, 11:46

Pirmadienį prabudau anksti, todėl nusprendžiau nuvaryti į paskaitą, kad būtų linksmiau nuvarėm su draugu. Buvo žiauriai nuobodu. Vakare susitikau su savo geriausia drauge - prakalbėjom visą naktį. Pamiegojau 4 valandas ir išvariau į seminarą, vos neužmigau per jį. Grįžau ir iš kart lūžau. Nusprendžiau, kad reikia ruoštis egzui (3-dienio vakarą), bet susitikau vėl su savo geriausia drauge - ėjom išgert po 1 sidro, bet gavos taip, kad susitikom draugelį ir trise prisigėrėm. Šiandien 4-dienis, rytoj egzo perlaikymas - reikia mokytis :D

#18 Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

2006-09-28, 12:15

Rodyti pranešimąXEUS, Sep 28 2006, 11:46 AM, pasakė:

Pirmadienį prabudau anksti, todėl nusprendžiau nuvaryti į paskaitą, kad būtų linksmiau nuvarėm su draugu. Buvo žiauriai nuobodu. Vakare susitikau su savo geriausia drauge - prakalbėjom visą naktį. Pamiegojau 4 valandas ir išvariau į seminarą, vos neužmigau per jį. Grįžau ir iš kart lūžau. Nusprendžiau, kad reikia ruoštis egzui (3-dienio vakarą), bet susitikau vėl su savo geriausia drauge - ėjom išgert po 1 sidro, bet gavos taip, kad susitikom draugelį ir trise prisigėrėm. Šiandien 4-dienis, rytoj egzo perlaikymas - reikia mokytis :D
tai jo...:( zhiuriu kaj jau mokytis, tai jau ir forumas i trasa ejna:)

Nuotrauka
Nuotrauka

#19 XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7

2006-09-28, 12:20

Jaučiu vėl paskutinė naktis bus.

#20 RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0

2006-09-28, 14:40

Rodyti pranešimąBam, Sep 28 2006, 06:10 AM, pasakė:

Ar sakiau, kad nebuvau aš exite? Ir išvsi nesu aš prieš naktinius klubus, man tik nepatinka Kauno klubų lankytojai, labai nepatinka, aš esu labai kitoks žmogus nei jie ir ten nevaikštau, nes man linksmiau šiaip kur nors su draugais nueit pasedėt, pask8int, atsigert alaus, eit pašokinėt į krūmus ar susikūrt laužą :D o į galvą vos negavau tik vieną kart, bet nebijau aš tokių girtuoklių :( Kam man lankyt kažkokią savigyna jei man tai visai neįdomu? ;D Ir nelabai ką tu prieš 20metį ar brigadą 14-15 metų pacukų bepadarysi ;D o kitaip jie ir nesikabina...

hmmm... tai tą tau ir norėjau pasakyt - naktiniuose klubuose nebūna VIEN forsai..
Nuotrauka

#21 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2006-09-28, 15:14

Tai aš ir nesakiau, kad ten vien forsai, bet kaune tai pagrinde sexiukai, fyfutės ir forsiukai ten eina ir šiaip žmonės kurių aš nemėgtu, nes kai pamatai exitinius berniukus ar fyfutes tai būna taip: "......."

#22 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-09-28, 15:56

Rodyti pranešimąBam, Sep 28 2006, 02:14 PM, pasakė:

Tai aš ir nesakiau, kad ten vien forsai, bet kaune tai pagrinde sexiukai, fyfutės ir forsiukai ten eina ir šiaip žmonės kurių aš nemėgtu, nes kai pamatai exitinius berniukus ar fyfutes tai būna taip: "......."
kaip jau sake ne visi :) nes kaip jau kas mate as ne forsiukas ir ne seksiukas, exito zmones keiciasi ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

#23 Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

2006-09-28, 17:37

Nu blt kiek pažįstu/žinau kas eina, tai tokie apgailėtini žmonės ;D pvz viena yra, tokia kur visiem girias, kad jos užpakalis gražiausias šūlėj ;D

#24 Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

2006-09-28, 19:52

Jei dar diskutuosit sia tema, tai siulau sukurti "Forsai ir Fyfos" topica, jei dar tokio nebuvo ;)

#25 Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

2006-09-28, 19:54

Rodyti pranešimąLix, Sep 28 2006, 06:52 PM, pasakė:

Jei dar diskutuosit sia tema, tai siulau sukurti "Forsai ir Fyfos" topica, jei dar tokio nebuvo ;)
buvo :) ir ar tik ne tu ji lockinai

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0