Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Jusu Savaite

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 55

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąSkorpio, Sep 28 2006, 08:54 PM, pasakė:

buvo ;) ir ar tik ne tu ji lockinai

Ne, ji uzdare Truballer. Jei dar off-topicinsit, gausit warna. Tolimesnes diskusijos - sukurkit topica Forsai angeryje.

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kadangi žinau sekmadienį nebūsianti namie tai pablevyzgavosiu ką veikiau per savaitę *atsineša dienoraštį*.
Pirmadienį nebuvo dailės tai buvau namie, siurbiau, tvarkiau ir kitą mėšlą dariau. ;D antradienį pasigavo mane mokytoja turinti fotografijos burelį ir liepė atnešt gamtos nuotraukų, nes tipo kankursas bus. Mokykloj faina diena buvo, pamokos ypač (Chemija, matieka, VĖL chemija, anglų, geografija, istorija ir rusų) susipykom su chemijos mokytoja, nes rakto nieks neatnešė jai (dabar pamokos bendrike vyksta, nes langus deda chemijos kabike), pati turėjo atsinešt, visą pirmą pamoką užsiraukus sėdėjo. Bet užtat už kontrą iš kartojimo, kurį rašėm praeitą pamoką gavau 10. (buvo biškį nejauku, nes daugelis klasėj pitakus gavo) dailėj iš vis jė, tijunėlis atima iš manęs ausinuką ir pats klauso ;D
Trečiadienį šūlėj eilinį kartą nieko gero, Puškino eilėraštį mintinai mokytis reiks rusų, septynios pamokos, trečią reik dailėj būt, o ir dar tam konkursui nuotraukos ryškint ;D BET nebuvo mūsų mokytojos tekstilės ir dvi pamokas prasibadziojau su draugu, nu ant piliaklnio ir šiaip visur, ai dar aptarėm jo klasiokių papus, bet čia irgi neesmė ;D
Toliau, ketvirtadienis, susiriejau su klasiokėm. Pareina iš valgyklos prieš geogrą dvi tokios, kur labai nekenčiu ir kalbasi „ta Gretutė iš 9B girdėjai ką sakė? Sakė, kad maždaug į mus net iš nugaras negali žiūrėt, kokios šlykščios“ aš tai klasiokui lyg kažką pasakodama „žiiinai, aš irgi taip pat jaučiuos. Išgirdo. Ir jau užvirė ;D visą pamoką trugdė: tu mūsų nekenti? tu mūsų nekenti? TU MŪSŲ NEKENTI???
Aš taip: skirkit neapykantą nuo nepakantumo špakliui ;> KARAS.
Penktadienis nieko gero. ;/
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Vo sia savaite nieko gero .Neperleido medicinine komisija eit nes sloga sergu. ir kaip visks.Sestadienis prisgeriau nx :DDDDD Suspardem tris forsus nes nepasake kiek valandu :DPArejau namo dabar fore rasau

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
hm, patys pasilegėt kaip forsai, bet ką padarysi :D aš prieį gėrimą> BET KOKIŲ alkoholinių gėrimų.
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ginsiuos :D Jie patys pradejo mums kazka bazarint (nors negirdejau ka)O Draugas nelabai pakantus tokiems i viskas .buvo 3vs 3.

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
na, gal ir įtikinama gynyba, bet prieš tai sakei, kad davėt į galvą už tai, valandų nepasakė, tai jau neforsiška. Tai kvaila ;D
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
bUvotaip einam jie kazka sako (negirdejau,bet musu pusen ) .Nu draugas isejo aiskintis .Priejo sako kiek valandu.Tas kazka pyzdink asile .dariux jam is kojos i dantis kita pagava galva po pazastim pisa is kulniuka .Trecias bande pult ji tada mes dasidejom .

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
...

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
0
nuo Pirmadienio iki Penktadienio - I shule, po shules pamokas padaryt ir i kashe :D
Sestadienis - Kaip ir kiekwiena sestadieni PARTY!
Sekmadienis (siandien dar nieko taj rasau praejta ^^ ) - Is pradziu kashe ryte nuo 9h iki beweik 12h o poto i kina wariau :D gryzes namo susitikau su draugeliais ir warem.. kashe :D

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Ehm. Bliam kaip man sunkiai su atmintim :D Aj pirmadieni nejau i shulia, nes blogai jauciaus. Visa diena pragulejau. Antradieni buvau shulej, pristatinejom apie antika, tai buvau graiku apsirenges :D visai patiko :D Toliau nieko gero, trynke normali buvo, nd daug. . . Treciadienis - sux. Ketvirtadieni tik fizinis patiko, graziai malku pakrovem fulei, grizai kaip is karo ;D Dar trynke gera buvo, patiko lb. Penktadienis <3 <3 3 pamokos, namo, ejom alaus gert, paskui laukem traukinio, po 2 val nesulaukem, prasiblaivem, ejom alaus vel pirkt :D :D nu zodziu :D Sestadieni blogai jauciaus, kaip iswires visas. O snd iswis gaidiska, salta kazkaip, nieko neveikiu, va prie pc sedziu
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
aha, man irgi desert, nerašau čia nieko, dėl to kad neprisimenu tiek daug :D
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
hmm kokia mano savaite ...

pirmadienis - mokykla, keli pazymiai nieko lyg ir ypatingo , vakare susirasinejau su drauge.
antradienys - vle mokykla vel durnius per pertraukos , per fiziny ejom y bandeline, po to treniruote kurioje sutikau sena drauga , puse treniruotes prakalbejau ir dar supykdziau trenere kad nenorejau per virvute shokinet (ruzhavos spalvos!), vakare susirasinejau su drauge.
treciadieny - lygtais tas pac kaip ir pirmadieny
ketvirtadieny - mokykla , 4 pamokos , pas drauga nuvejau, trefke, po to nuvariau pirkt fotiko nusipirkau Kodak EasyShare Z650 (6.1 Mpx , 10 x zoom , 38-380 mm) , susirasinejimas su drauge.
penktadieny - daug prikolinimo mokykloj , 6 is rusu gavau , gryzau namo po to draugas aciunte kvietima , kury padirbau ir galejom 8 eit y naujoku krikstynas. Nueje ten pabuvom shventej nuobodzioj truputy , po to apmetem juos is kiasuiniu ir vandens bombu. Po to prasiejom per laisve , popiete zaidziau su fotiku , pries miega susirasinejau su drauge.
sestadieny - turejau nurinkt kompa nuo stalo , ishardyt stala , nes atejo det langus , kol dejo langus nusipirkau pakraunamu batareiku, 1gb SD flash'a , ir krepshely fotikui. Kai gryzhau turejau ishmest daug likusiu shiukshliu ir vel sumontuot stala ir sujungt kompa, po to atvaziavo mociute su kalnu cepelinu , skaniai uzhvalgiau ir zaidziau kompu, vakare susirasinejau su drauge ir ziurejau bumery (pamirsau jau kelinta karta).
sekmadieny - pavalgiau , isgeriau red-bull , vaziavom y gruto parka , tne pabuvom iki pietu , po to y kavine , po to namo gryzau apie 6 dabar sedziu cia ir susirasineju su drauge.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
aj ten xuju girtas wisada pridarai nieko nuostabaus kad kazka primuse

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Savaitė gana sušikta buvo, blogai jaučiaus ir šiaip ;/ ėjau į mokyklą visas dienas išskyrus 4tadieny, nes tada išvis blogai jaučiaus, penktadieny po pamokų ėjom sk8int, labai gerai sekės, dar prie karmūškės vyko koncertas, pradžioj grojo visokios YVOS ir panašiai, po to Rebel Heartai, tai labai linksmai galvas pakratėm ;D ir šiaip linksma buvo, šeštadieny vėl ėjom sk8int, po to visi tipo ėjom gert, bet neįdomu man buvo, negėriau, po to kai sutemo draugėj tokį siurprizą padariau, buvo labia gražu ir fainai :) Sekmadieny pragulėjau namie ir vėl prasidėjo darbo savaitė...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
hehe sawo sawaites nepasakosiu kam reik tas zino ;D karmuskei biski pabuwom prisigere rekem su naujais metais tj cia tiek uztenka jum zinot ;D o si sawaite prasidejo tuom kad 10 h jau girti ;D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Skorpio kada buvai? Gal kartu buvom? ;D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
nzn as kada buwau ciuju apie 8 ;D ten prie tuliku ;D rukyt nebeliko tj cincikus wanojau ;D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Penktadieny ar kada?

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
5dieni :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
aaa..aš ~7tą jau išėjau, jei kada pamatysi mane besk8inanty ten, tai pasisveikink būtinai :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąBam, Oct 2 2006, 04:05 PM, pasakė:

aaa..aš ~7tą jau išėjau, jei kada pamatysi mane besk8inanty ten, tai pasisveikink būtinai :)
o jusu ten sk8inant nesuspardo? :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Uoj...tiek nuotykių ten yra buvę ;D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai