Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Jusu Savaite

Temoje atsakymų: 55

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
nusikalimas per šią savaitę beprotiškas kažkoks. tonos kontrolinių ir panašiai, dar dailė kažkaip neveža. Ir tūpa fizikos mokytoja parašė devynis tik už tai, kad neparašiau žodžio: „DUOTA“ :D. Nu aišku kaip ir nuotaika supista visai savaitei. ;FF
ai bet kitą fizikos pamoką klasiokas ant lentos rusiškom raidėm užrašė STERVA tai linksmai pasijuokėm ;D mūsų santykiai su fizikaite tai siaubingi ;D tų kontrolinių vapše porą savaičių neatidavė. Tai klasiokas šaipos iš jos: tai mokytoja vyrui kojines skalbėt ir vaikam valgyt darėt? (ji senmergė). ;D aš taip: IMAGINARY HUSBAND ;D ai nu linskma su ja. Ai dar klasiokas susimušė su 8d bernais (plačiojom visuomenėm žinomi jie kaip žebenkštys arba hienos) tai buvo problemų ;D man kai seniūnei mokytoja sugalvojo užduotį surasti kur nueit Kaune kai turėsim laiko prieš spektaklį.. EKSKURSIJA mat. >_> turit pasiūlymų? Aš ne.
AIiii. dar buvom Juozo Miltinio spektakly „Pižama Šešiems“, pasaka. Geriau už bet kokį filmą :>>
Nusikirpau plaukus ir nusidažiau juos, na ne visus, bettt. ;D mažaug. ;> turėjo būt raudona, bet išėjo rūžava, px... ;'D
šiandien buvau pafotografuot su mokytoja, nu burelio mokytoja, smagu xD
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
Mano savaite, su savaitgaliu:

Sestadieny turejau eit y pagieza du , bet pasirodo su krikshtotevais ejau y restorana, niam niam.
Sekmadieny nieko ysimintino ir labai nuobodu.
Pirmadieny mokomes ir pns lyg nieko ysimintino
Antradieny moxlai ir is maxes gawav 5... Leviausiai klaseje parasiau NU Y NAXUI , puses uzdaviniu salyga ne taip uzhsirashiau
Trechiadieny nieko ysimintino ar ystabaus , tik moxlai.
Ketvirtadieny - y mokykla acineshiau fotika ir buvau demesio centras del to :D daug prisifotkinom ir prisifilmavom , o po to ejom darytis klases nuotraukos.
Penktadieny- Smagiai acimokem , is rusu gawav 8 tai buwav antras pagal pazymy grupej , po to is pilietinio 10 gawav ir dar is dailes , tai visai nieko diena , po to kokia antra valanda sugalvojom nuvaryt y MEGA , kadangi nieko nezinojau nepaprasiau mamos pinigu , riekejo keistis 200 ir pinigine vos uzhsidare kai turejau 50 litu po 1 lito moneta, tai va nuvejom norejom eit y medziokles sezona , bet nuejom y Infiltruoti - PREMJERA! :D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Sekmadienis - Nuo 2 iki 6 dirbau
Pirmadeinis - Nuejau i paskaitas 12, o poto 6 i darba
Antradienis - Pamiegu iki 12 ir 2 einu i paskaitas
Treciadienis - 3 einu i paskaitas, griztu is paskiatu ir 7 jau darbe
Ketvirtadienis - Pamiegu, ir vel einu i paskaitas
Penktadienis - paskaitu nera, biski isvaziuojam toliau nuo namu, vakare vel i darba 7
Sestadienis einu i paskiatas 9 ryto gryzes is darbo, gryzes pamiegu, ir prisedu prie kompo
va to va supi**a savaite

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
1-4tadienis įprastinė šūlė, penktadieny vietoj pamokų važiavau į rekolekcijas, ten daug šnekėjom apie dievą, atleidimą, smurtą ir pan, grįžau šeštadieny ~14h, namie pabuvau 2 minutes ir išėjau skeitint, paskeitinom su draugais ir važiavom pas draugę į gimtadienį, buvo ~20 žmonių, dovanojom gitarą, pradžia buvo linksma, bet viskas tuo ir baigės, nes buvo nekviestų svečių ir šiaip pagal viską tėvų neturėjo būt, bet jie buvo ir ten pamatė, kad visas rūsys prirūkytas tai dar po poros valandų išprašė mus visus iš gimtadienio, tada visi važiavom pas tokią merginą į namus, tėvų nebuvo tai tipo gana ramiai pratesėm gimtadienio šventimą, bet be jubilijatės ;/ px, vistiek gerai praleidom laiką, grįžau šiandien ~11tą namo, nusiprausiau, pamiegojau, dabar su skaudančia galva klausau Steppenwolf - Born To Be Wild ir rašau jums, mano mieli forumo draugai ;D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
sawaite tokia pusetina beweik wisas pamokas buwau geros trefkes tik tiek kad 5dieni belekiek prisigeriau ir laisvei nesamones dariau ir xuliganawau

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
kas lankysis kauno skeiparke tai prasom apsidairyti aplinkui ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0