Jo, cia 100% sutinku su Misteriu `MalioK`. Tikrai, dabar as pajutau, kad Stingas buvo gerai bookinamas pirmus tris menesius. T.y. per viena PPV paskelbta apie jo atvykima, o jau per kita jis pasirodo Tag Team matche. Per iMPACT'a susikauna pirmame singles matche, o po to susifeudina su Jarrettu. Na ir gerai, tai atrodo visai normalu, Stingas ir jo armija per Lockdown'a "atkersijo" Jarrettui uz visas skriaudas. Viskas feudas turejo cia baigtis. Christianas yra cempionas ir jo cia butu geriau nepainioti isvis. Bet NE! Dabar priminkite, mano atmintis kai kada stringa, KODEL, DEL KOKIOS PRIEZASTIES Sting'as panoro matcho su Jarrettu per Sacrifice? Tuo labiau tag matcho?
Bullshit!
Na gerai, dabar paaiskinsiu kodel cia as apie Stinga pradejau kalbeti

Man jis didele zvaigzde nera - as nemates WCW(tik neseniai pradejau ziureti) ir man jis atrodo lyg dar vienas senis is WCW. As suprantu, kad taip nera, o TNA isivaizduoja ji kaip didziule zvaigzde. Cia viskas normalu. Ir svarbiausia:
Ji subookino pirmus 3-4 menesius kaip didziule zvaigzde! O Angle? As manau, kad jis butent siuo metu yra tikrai didesne zvaigzde uz Stinga, kuris na, jau siek tiek pasenes. Ir kaip jis bookinamas..? Na gerai, HUGE announcement, Special Enforcer per BFG, cia man viskas tinka. BET, nesuprantu. Ar TNA nenori pinigu? Per Genesis jie galejo padaryti koki nors tag matcha su Angle, o jau per TP'06 singles matcha. Jie galetu ivelti Angle i kazkoki mini feuda, pvz su Christianu ar Jarettu. O tik po to, per Lockdown, padaryti dream matcha del NWA titulo. Butu aiski ir priezastis - Angle nori buti No. 1 contenderiu ir laimeti belta is Joe. O ne tai, kad "As visai nenoriu buti NWA cempionas, tiesiog noriu nugaleti Joe, nes man atrodo kad jis geriausias is TNA vyruku, todel greit ji nugalesiu ir iseisiu is cia."
Na nezinau, mano nuomone TAN patys prazudys Angle. O po metu kapstysis tame paciame 0.8-0.9 reitinge, kaip ir buvo dar pries metus. Jiems neatnese nei Stingas, nei Christianas jokios naudos, tai nemanau ir, kad Angle, taip neprotingai bookinamas, atnes.