Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kitokiu zmoniu tolerancija

Temoje atsakymų: 28

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
o forsai skaitosi subkultura? ar patys forsai laiko save forsais? xD
p.s. man daug kas alaus siulo bet as ju uz seima neskaitau xD

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
na man irgi vos ne visi duoda alaus, bet tikrai neskaitau mūsų šeima, nes čia yra normalu visiškai:)

o šeip, įpatingos netolerancijos neturiu niekam, ar bent dabar nesimąsto. Aišku, yra ten tie visokie forsai, bet vat prieš juos tai atsikerti ir pabėga. čia smagiai užvakar pas mus buvo, atėjo trys forsai po 20 gal metų, lindo prie mūsiškio vieno, tas kad p*so jam snukin ir pabėgo visi trys:))
Nuotrauka

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man nievienas nieko nėra padaręs ir tegul gyvena. Šeip labai faini žmonės yra metalistai. ;D

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąRoad dog, 2007-05-22, 15:11, pasakė:

Nu jo panashai, bet galeciau argumentuot, forsu nekenciu nes jie nepripazhyta tiku subkulturu, o pederastu[chia ne keiksmazodis, ziurejau zhodyne] :DDD tai nemegstu ne del to kad jie ten kazkokie kitoke bet kad skelbes MES TOKIE!! pz.. chia apsurdas manau, jej tox esi tai ir tyli pasislepes.

Na taip, todel ir reikia tolerancijos, kad vieniems kliuva viena, kitiems kita. As lygiai taip pat galeciau pasakyti "gerai, tegul tie tikintieji tiki, bet nesiskelbia viesumon, nerengia savo renginiu, svenčiu, man neidomus ju kvaili norai". Tai butu lygiai tas pats.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0