O man sis epizodas patiko. Tas Don West angle buvo labai netiketas ir as tikrai neisivaizduoju, kas is jo isaugs, taciau man asmeniskai tai buvo isimintiniausias sios laidos momentas. Don cut'indamas ta promo buvo tukstanti kartu geresnis nei komentuodamas, cia faktas, nes jis kalbedamas tikrai prikauste mano demesi. Tenay kaip vienas irgi neblogai tvarkesi likusia show dali. Baigiamasis segmentas taip pat buvo geras - TNA daznai daro tokius ir kai ka ta uzknisa, bet manes dazniausiai ne, ypac jei buna normaliai subookina, o mano nuomone, sikart taip ir buvo - aisku isskyrus ta vieta, kai Foley, o po to ir Stingas bego i ringa gelbeti Jarretto, nes jie abu buvo kaip persauti. Taciau tai neturi nieko bendro su Stingo kaip personazo idomumu, nes man tikrai malonu jo klausytis prie mic'o. AJ su Joe abudu yra bookinami siaubingai - paskutines kelias savaites jie nieko nedaro, tik uzpuldineja atitinkamai Bookeri su Steineriu, nors butent jie jiem nieko ziauraus nepadare (juos "eliminavo" visa MEM). Nu Joe dar puse velnio, jis nemusa, o tik grasina + visas nepasirodo, o tai yra tease'inimas. Su AJ tikrai blogiau - kam jam vis pulti ta Bookeri? Atsparde viena karta, pavoge jo Legends belta ir uztenka, bet ne - kazkodel reikia atspardyti 4 kartus, taip kad tradiciskai pas TNA problemos su babyface'u bookinimu. Bent jau nauda ta, kad is to turejome linksma segmenta su policija. Patiko, kai jie atejo i locker-room ir Steiner juos pamates pradejo rekti
"she was 19!!!" 
Is Huffman pavardes irgi neblogai pazvenge, as is pradziu galvojau, kad policija atvaziavo Booker suimti pvz uz kokio crack'o laikyma or smth

Bet viskas nebuvo taip juokinga.
O kas apie match'us, tai jie buvo kaip TV neblogi, su Kongtourage isimtim, kuris gal irgi butu buves visai ziurimas jei ne Rhaka Khan. O su likusiomis kovomis priekaistu neturiu. Openeris tarp Beautiful People ir Taylor su Madison mano nuostabai buvo visai neblogas, Madison atrodo gali dirbti ringe, o Beautiful People po siaubingo Palin angle nieko kito ir nelieka, kaip stengtis gerai dirbti ringe, nes sis match'as buvo, bent jau mano atminty, vienas is ju geriausiu. Rock N' Rave palydejimas irgi pagal ju statusa buvo neblogas. Pasirodo, jie visai padoriai atrodo, kai ju nebookina kaip klounu. Tik va galejo skirti papildomas 30-40 sec eterio Lance'o atsisveikinimui, nes jis kaip ir Petey su TNA buvo nuo pat 2004-uju. Ir dar vienas keistas dalykas - Hoyt tikrai atleistas, cia klausimu nera, taciau Rave? Pries pora savaiciu girdejau, kad juos kaip ir kartu atleido, bet pagal storyline Jimmy yra vis dar su kompanija, jo profilis vis dar yra TNA websaite. O jei jau prakalbau apie TNA websaita, tai nuostabu, kad Sojo Bolt, nr.1 contendere i Knockouts titula vis dar neturi ten sukurto savo profilio

Bet jei griztant prie viso to "Off The Wagon" tai kol kas man ta ideja patinka - geriau jau tokiu budu, normaliai pagal kayfabe wrestleriai paliktu kompanija ringe, gave aplodismentus ir padeka is ziurovu, nei tiesiog nesirodyti ekrane. Tik va kas man nepatinka, kad tam paciam TNA websaite pamaciau, jog kitame iMPACT! pries Beer Money tame "Off The Wagon" kovos LAX. Nors nieko pats negirdejau, bet prognozuoju Homicide isejima, nes kaip komandai LAX visai demesio creative team nebeskiria, girdejau, kad jie daug potencialo izvelgia pas Hernandez, bet reiktu atsikratyt Homicide, o tai visai geras budas, taciau as siaip nenoriu kad jis dingtu is TNA. Aisku yra ir kitas variantas - LAX netiketai laimi match'a ir tag titulus, bet as tuom abejoju, nes ju visai nebuildino. As aisku tam nepriestaraciau, nes jei imant WWE-TNA intervala, tai pernai LAX/Beer Money buvo beabejo geriausias tag team feud'as. Na ir zinoma - X-Div Ladder match'as. Nors pries tai buves komandinis no-DQ match'as man labiau patiko, bet as nesiskundziu ir situo - trumpas, spotfestas, kurio funkcija kaip ir pries tai 2 sav is eiles buvusiu match'u - pahype'inti Ultimate X kova ir parodyti, ka jos dalyviai (isskyrus Suicide, jei jis dalyvaus) gali kartu. Kas yra smagu, tai kad neziurint i baigiamaji segmenta, sis match'as buvo tarsi sio show main eventas, nes kova buvo paskutine.
Apibendrinus, sis show man patiko - tradiciskai TNA budingi neblogi segmentai, kovos irgi nebuvo prastos, o man to pakanka, nes iMPACT!'ai man skirti build'inimui, o i kovas didesni demesi jau kreipiu per PPV. Esu sakes, kad TNA megsta kartais padaryti throw-away PPV, bet atrodo, kad Destination X toks nebus. Dar iki jo liko 2 iMPACT'ai, o buildas neatrodo labai prastas (isskyrus mano minetus atvejus), o jau turime Angle/Sting, Joe/Steiner, AJ/Booker bei Ultimate X kovas, tai turint galvoj, kad sis PPV paprastai buna tarsi apsylimas pries Destination X, si cardo dalis atrodo visai gerai. I'll keep my fingers crossed