CHUCK LIDDELL © vs. TITO ORTIZ

DATE: Gruodzio 30, 2006
EVENT: UFC 57: Liddell vs. Ortiz 2 PPV
TITLE: UFC Light Heavyweight Championship
LENGTH: 39:34
SIZE: 337 MB
HOST: RapidShare
NOTE: Taigi tai vadina "didziausiu UFC PPV istorijoje". Kolkas mes neturime buyrate'u, bet UFC
prezidentas, Dana White, jau pranese, kad sis renginis surinko rekordini $5,397,000 gate'a
Ir tai, kai
paskutinis gate rekordas buvo $3.5 mln. O siaip kovotojus jus zinote ir visa kita galite perskaityti cia.
Belieka tikietis, kad PPV buyrate'as perspjaus 1 mln. (nes net as netikiu i tokius skaicius kaip 1.2 mln., kuriu
tikisi White'as) ir as galesiu priminti sena diskusija Fortaz'ui, tam kad rub it in his face
DOWNLOAD PART 1
DOWNLOAD PART 2
DOWNLOAD PART 3
DOWNLOAD PART 4
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-01-02, 21:36
2007-01-02, 22:59
Fortaz, Jan 2 2007, 10:41 PM, pasakė:
You have to be kidding me...
2007-01-02, 23:23
Tai va.
Jej shis PPV bus milijoninis, tu galesi ijunkt skaitliuka, ir kantriai laukti kazhkiek lajko, kol busi tikras kad taip bus "KAS MENESI", kad galetum ""rub it in rour face", o ne "RUB IT IN YOUR FACE"" man padaryt.
Nes butent taip ash suprantu pasakyma: "per metus UFC PPV buyrate'ai pakils iki 1 mln. kas menesi".
T.y. kiekiveno menesio PPV buyratei bus milijonas.
Nebent jau issizhadi savo zhodzhiu, arba ish vieno PPV padaraj ishvada, kad visi jie tokie bus?
p.s. kartais tavo entuziazmas ir gerio troshkimas tam tikroj srity perzhiangia tam tikras ribas kitoj srity:(

2007-01-02, 23:31
Fortaz, Jan 2 2007, 11:22 PM, pasakė:
Ne, as netikiu, kad UFC kiekviena 2007-uju metu menesi griebs po 1 mln. buyrate'a, nes, visu pirma, UFC 67 jau nepasieks 1 mln. jokiu budu - bet as tikiu kad ju vidurkis visgi gales buti 1 mln./per PPV, nes vieni PPV 2007 metais gali turetu potencialo buti 1+ mln.
2007-01-02, 23:42
tai tu manaj, kad lygiai po metu man galesi pasakyt:
1) "stai, 2007 UFC PPV buyrate'ai vidutinishkaj buvo didesni nej milijonas"
2) "sekant pirmo punkto ir mano sio posto pasvarstymais, zinome kad UFC pajamos didesnes uzh WWE".
Taip tu manaj, ane?

2007-01-02, 23:56
Fortaz, Jan 2 2007, 11:41 PM, pasakė:
tai tu manaj, kad lygiai po metu man galesi pasakyt:
1) "stai, 2007 UFC PPV buyrate'ai vidutinishkaj buvo didesni nej milijonas"
2) "sekant pirmo punkto ir mano sio posto pasvarstymais, zinome kad UFC pajamos didesnes uzh WWE".
Taip tu manaj, ane?
Ne, as tau pats sukonkretinsiu.
Kai as rasiau visus skaiciavimus ir kitus savo postus, as emiau kad 2007 metai bus skirti tam, kad UFC pasiektu savo "stogo" - t.y. kad jie rastu mazdaug savo maksimuma buyrate'ose, nes nepaliaunamas augimas buti negali, kaip mes visi suprantame. Tam kad neperlenkti lazdos savo fantazijose, as paemiau mazdaug man pasirodziusi normaliu, vieno milijono skaisciu. Kitais zodziais, 2007 metais as nelabai tikiu, kad UFC perspaus WWE pajamose (nors leidziu tikimybe kad tai imanoma). O sio posto schema as norejau pritaikyti jau 2008 metams, kai UFC buyrate'ai, pagal mano spelione, jau niekad nekris zemiau 1 mln. - t.y. kai jie jau stabiliai virsis sio skaiciu.
- Taigi stai tau konkretus mano sakinis:
As sakau kad UFC perspjaus WWE pajamose 2008 metu pabaigoje.
2007-01-03, 00:01
Achiu uzh demesi.

2007-01-03, 00:19
Fortaz, Jan 3 2007, 12:00 AM, pasakė:
Achiu uzh demesi.
Wo wo wo!
TADA, jei 2008 metu pabaigoje UFC perspjaus WWE savo pajamose, as jau galesiu tau padaryti "RUB IT IN YOUR FACE", nes tai buvo VISOS diskusijos esme, o del "rub it in your face"...
Jei jau reikalas perejo prie detalaus ginco. Bukime detaliais.
Tavo zodziai:
Fortaz, Dec 15 2006, 10:14 PM, pasakė:
Rub it in your face, UFC already reached 1 mln. buys in 2006 - therefore I have facts to back up my words, when you said I have nothing to back up my statement.
Achiu uz demesi
2007-01-03, 12:35
Svarus ir kaip pabrezhi 'RIMTAS' pagrindas;)
Kitaip sakant, negaliu patiket, kad ish vieno PPV + neriboto entuzijazmo gali pasidaryt pageidautina, o ne realia ishvada:)
Dar kitaip sakant, mano zhodzhiams "be jokio pagrindo" paneigti tikrai tikrai vieno PPV nepakaks;)

2007-01-03, 12:44
Fortaz, Jan 3 2007, 12:34 PM, pasakė:
Svarus ir kaip pabrezhi 'RIMTAS' pagrindas;)
Kitaip sakant, negaliu patiket, kad ish vieno PPV + neriboto entuzijazmo gali pasidaryt pageidautina, o ne realia ishvada:)
Fortaz, as rimtai nesidomiu krepsiniu, futbolu ar kt. panasiais sportais, taigi nei velnio nezinau kokia yra Zalgirio komanda.
BET as zinau, kad UFC buyrate'ai auga nuo pat 2006 metu pradzios ir tas 1 mln. *jei, vel gi, ji sugebes pasiekti, nes cia dar ne faktas* bus ne atsitiktinis pasokimas, o tik loginis laiptelis kompanijos pakilime.
Ziuresime;)
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų