Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-01-06, 21:20
Tai gal ir Sireika anglishkaj mokejo?
p.s. http://www.lrytas.lt/?data=20060630&id=115...50441717&view=4
jej man nepteiki nors kokio shaltinio, kuriame butu irodoma, kad kazhkas uzhdirba daugiau, zhinaj kas laukia.

2007-01-06, 21:27
tu man pateik zalgiris.lt kad butu parasyta o jeigu nori man iteigti jog spaudoj niekur nera teigtas didesnis lietuvoj zaidziancio zaidejo atlyginimas, as sutinku kad 700K daugiausia, bet Mottola tikrai tiek negauna ir nebuk naivus
o kakza skazka sake apie Sireika?

2007-01-06, 21:29
Ezzy, Jan 6 2007, 09:26 PM, pasakė:
tu man pateik zalgiris.lt kad butu parasyta o jeigu nori man iteigti jog spaudoj niekur nera teigtas didesnis lietuvoj zaidziancio zaidejo atlyginimas, as sutinku kad 700K daugiausia, bet Mottola tikrai tiek negauna ir nebuk naivus
o kakza skazka sake apie Sireika?
Sakej kur nors ar lajkrashchiai rashe. Pateikiau acakyma su irodymu.
Warn.
Tuoj sugalvosiu kaip irodyt, ar Grigas anglishkaj moka;)

2007-01-06, 21:48
Ajshq butu idomu kas tau sake, kas ten angliskai kalbejo, bet as galiu net pasakyt savo saltini - Man mano draugas citavo Milakni (viena ish Zalgirio dubleriu lyderiu): "Kai Tanoka ka nors aiskina Grigui, sis tik linksi galva, o po to ko nors papraso isversti". Tai ajsq, kad jis koki 50 zodziu angliskai moka, a.k.a. kaip Sireika (one, one), bet kad galetu per minute ar asmenishkaj zhajdejuj ka nors normaliai paajshkinti. O su tokia mintim ir buvo pasakyta, kad jis nemoka.
Tai beje, kas ten tau tox sake kad moka jis angliskai?
tai as taip paprastai paklausiu:
1. kox tavo saltinis, teigiantis kad jis moka Angliskai?
2. ar tavo 'mokejimo' suvokimas tox pac kaip mano? As kaj sakoma "moka tas ir tas anglu kalba, tai suvokiu kaip galejima rejkiamose situacijose susikalbeti.
Ir teigiu, atvirom kortom, kad Grigas sito nemoka - jam tenka kartajs prasyti vertejo, o tai jau nera anglu kalbos mokejimas, grejciau tik zinojimas.

2007-01-06, 21:54
2007-01-06, 21:59
Undertaker, Jan 6 2007, 09:54 PM, pasakė:
+
"angliskai moka"
=
?
noreciau kad parashytum, kaip tu suvoki savoka "moketi angliskai"?

2007-01-06, 22:08
Ezzy, Jan 6 2007, 09:59 PM, pasakė:
kejsta kad tesej diskusija net nepazhiurejes.
tokia taktika forumuose vadinama "kalbek bet negirdek".
Undertaker, Jan 6 2007, 10:04 PM, pasakė:
Nu gal 6/7 klaes kurso lygio vidutiniokas.
Shi karta ijungsiu Caps Lock, kad labiau pastebetum:
KA REISKIA, TAVO NUOMONE, SAVOKA "MOKETI ANGLISKAI"?

2007-01-06, 22:12
tai su nglu ir ttas pats .
Moketi anglu gali skirtingu lygiu.
Nu sakykim sireika moka blogiau nei viutiniskai.
Jai anglu mokejimas skaitos tik jai kalbi laisvai ir pns.Tada pagal sita sireika nemoka angliskai.
2007-01-06, 22:25
Moketi anglu kalba (tam tikroj srity) - tai moketi ja susikalbeti (toj srity).
Tai viskas OK - galima sakyti, kad Sireika moka anglu kalba taip, kad jis sedetu 6-7 klasej.
Ar jis ja moka taip, kad susikalbetu su krepshininkajs - ne. Viskas. Jis nemoka jos tiek, kiek jam rejkia jos jo porejkiams - rejshkia nemoka.
Tai va, mano mintis - Grigas irgi nemoka (susikalbeti pakankamaj su krepshininkajs).
Jis manaw gal ir geriau "moka" nei sireika, bet nemoka pakankamaj.

2007-01-12, 14:39
Fortaz del motolos buvo teisus nu krc taip zaist uz tokius pinigus............
Sis sezonas zluges .Gal netycia laimes lkl ,bet .........
Bet nors siek tiek dziugina ,kad pro pritu metu sudino zaidimo Beard siais metai beveik primena save pries atvykima i zalgiri.Tapo naudingiausias eurolygos zaidejas.Pagal atkovotus kamuolius irgi pirmas,aisku dar pridekim ,kad 206cm ugio tai cia jau nuostabus rezultatas.
Bet nors ir esu zalgirio fanas ,bet nelabai tikiu ,kad jie sitaip zaisdami ka nors nuveiks.
2007-03-03, 20:52
2007-03-05, 10:49
---
Del incidento - aisku ne visi kalti, ir cia as visai ne apie fanus esu linkes pakalbet, o apie:
1. Zaidejus, kurie nemokejo pralaimet: popovicius. Kam jam ardytis rejkejo? Kad girciausius ziurovus isprovokuotu?
2. Mane jau senai stebina, kodel Halek pardavineja skabonkes? Su jom ir uzmusti galima gerai pataikius... Manau grejtaj to nelix;)
3. Apsaugos darbas - na cia ajshq Zalgiriniai vadovausis Grigo auksiniais zodziais, kad prie kiekvieno fano apsaugos nepastatysi, taciau as buvau panevezio rungtynese, kuriose iskrido butelis, tai varzybos nebuvo pratestos tol, kol nebuvo rastas atpirkimo ozys, ir isvestas is sales - ir visi labaj normaliai nurimo. Manaw galima buvo labaj panasiai pasielgti.

2007-03-05, 15:16
Lix, Mar 5 2007, 11:12 AM, pasakė:
Bet jau paskelbe, kad tik plasmasinese pardavines. Is karto po varzybu pasake taip:)

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų