Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Rumble match 2007

Temoje atsakymų: 5

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Matciau visa ppv iskyrus patcia rumble kova.Gal kas imesti galetumete,zinoma uzmokeciau.
Arba gal parasta linka iskirtu turite.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Dabar noriu pasakyti visiems. Jei jums nenorisi siustis viso PPV ir jus domi kokia nors atskira kova - prasyma rasikit iskart po PPV - neturesiu jokiu problemu imesti, bet ne laukit kelias dienas.
Zodziu buciau imetes, jei siandien ryte nenusprendziau "reiskia nieko nedomina, visi viska turi - as paziurejau, galiu ir istrinti". Kita karta nedelskit :)

`MalioK`

• Administratoriai
34
Undertaker, ar tau visdar reikia RR'07? Jei taip, tai imesiu sestadieni. + Pasakik koks host'as tau patogesnis (Megaupload, Yousendit, Rapidshare, SendSpace ar kt.)
500 tasku.

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
NE man tik 30man royal rumble(nes kur parsisiunciau buvo visi matcai iskyrus sitas).Sumokesiu 500tasku.Ir nesvarbu i ka mesi ,man isvisur patogu.Aciu

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąUndertaker, Feb 1 2007, 06:15 PM, pasakė:

NE man tik 30man royal rumble(nes kur parsisiunciau buvo visi matcai iskyrus sitas).Sumokesiu 500tasku.Ir nesvarbu i ka mesi ,man isvisur patogu.Aciu

"NE"? Na siaip as moku skaityti, taigi pirma karta perskaites tavo pirma posta, supratau, kad tau reikia tik matcho :) Paskutiniame savo poste as gi neklausiau, ar tau reikia RR'07 PPV - as klausiau ar tau reikia RR'07. Tarkim mes vienas kita supratom...
Sestadieni (nors gal ir rytoj vakare) lauk.

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Sry , ne taip peskaiciau(kadnagi per daug nervu siandie turejau,del debilo smuherio per kuri mano sesuo vos nezuvo ) .Atsiprasau uz nesusipratima.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0