Lix, Jun 17 2007, 03:02 PM, pasakė:
O ar tu buvai kada nors nustojes aklai ginti savo nuomone ir sustojai?? Ar kada pripazinai, kad "Taip, tu teisus, gal as cia blogai pasakiau". O tie "Accidentely" gal ir nera butent pats turnas, bet jo dalis, nezinau kaip su Rock'n"Sock, bet Edge'as turnino ant Benoit'o. Esme ne tame, ka as pasakiau, o ko nepasakiau, o tame kad main eventeriai visada vaizduojami daug auksciau uz tag team'us ir net kai pralaimi midcarderiams, tai padaroma taip, kad neprarastu jokio overness, o tag teamai igauna minimaliai. Ir net jeigu laikytume tuos du atvejus, kur tu davei kaip "overness igavima", tai per visa WWE istorija buvo tik 2 tokie atvejai??
Ok, o jei griztant prie temos, tai dabar pagalvok, laimi BOD tag titulus. Jie issquashina visus tag teamus rosteryje, liko tik Londrickas, kuris pasinaudojes savo 3 galimybe nugali BOD, po vienu is siu variantu
a) Kane'as turnina
b) takeris turnina
c) Ibega batista ir padaro abiem K&U Batista Bombas
d) Atbega dar bala zino koks tag teamas ir sudauzo BOD
Zodziu, bet kokiu atveju laimi Londrickas nesvariai, tai kuri tu varianta is situ matai kaip gera?

1. Ziuriu visada badai pirshtu i mane, bet pac net per nago juodyma negeresnis. Acakant i pirmus du klausimus, taip esu, taip esu.
2. Patikslinant "Edge'as turnino ant Benoit'o", tai tai tas turnas po shio matcho ivyko nei grejt nej ne - po puses metu.. Ajshq galima izhvelgti aliuziju, bet turbut tik ish tavo poziciju.
3. Vat butent esme ka pasakej, nes jej kalbam apie tai ko nepasakej - tai kam kalbet aplamai.
4. Su sakiniu "main eventeriai visada vaizduojami daug auksciau uz tag team'us" niekas nesigincija.
5. Buvo pagristai irodyta, kad keletas cia pasakytu tavo teiginiu yra neteisingi ir tiek.
6. Nezinau ar per visa istorija buvo tik du atvejaj, bet minimum du buvo, o tu sakej kad ju nebuvo. Paprasta kaip du kart du.
7. "kuri tu varianta is situ matai kaip gera" - nei viena.
8. Kodel? Nes tu velgi, kalbi subjektyviai. Ar tai visi galimi varijantai? NE. Man uzhtektu varijanto:
e) Kane netychia big bootina Underi, o Londrick'as grejtai kartu nupinina Kane po triju high spotiniu veiksmu, kaip padare Hardis ant Big Show kazhkada. No problem here.
ajshq yra zhymiai mazhiau tiketinas varijantas f) kur tas pas kaip e) tik sukejsti vietom Underis su Kane. Ir tai dar ne visi varijantai.
Ir, God damn it, taip, as manau kad tiek e tiek f varijantai pridetu Londrick'ui velnishkai daug itikinamumo ir overness.
Kalbant apibendrintai, tu pasakaj:
1. nera "tokio atvejo, kai normalus tag teamas nugali main eventerius"
2. pateikiu kruva pavyzdziu.
3. pasakaj, kad pavyzdziai "nesvarus visi, o dauguma ziauriai"
4. pateikiu du, kurie nera tokie kaip sakaj.
5. Sakaj kad "pavyzdziuose turnai"
6. Bet paajshkeja, kad juose - turnu nej kvapo.
O galu gale pajami ir prikishi dalyka, del kurio niekas net su tavimi nesiginchijo "kad main eventeriai visada vaizduojami daug auksciau uz tag team'us". Kur, o kur, ash su to nesutikau?
Ash tenorejau tave patikslinti, nes tu pernelyg griezhtai kalbejaj (apie nesamus atvejus, apie tai kad visi neshvarus). Taciau matyt labai sunku but patikslintam, jo?
p.s. tai gaunasi, kad kaip ir sakaj: "nekreipk demesio i mano klaidas, bet siaip 1=1"