Peršokti prie turinio

One Night Stand 2007

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 36

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Nuotrauka

JOHN CENA © vs. THE GREAT KHALI
WWE CHAMPIONSHIP / FALLS COUNT ANYWHERE MATCH
Nuotrauka
WINNER: JOHN CENA ©
RATING:
**1/2

EDGE © vs. DAVE BATISTA
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP / STEEL CAGE MATCH
Nuotrauka
WINNER: EDGE ©
RATING:

VINCE MCMAHON © vs. BOBBY LASHLEY
ECW CHAMPIONSHIP / STREET FIGHT
Nuotrauka
WINNER: BOBBY LASHLEY ©
RATING:
**1/4

MELINA vs. CANDICE MICHELLE
NON-TITLE MATCH / PUDDING MATCH
Nuotrauka
WINNER: CANDICE MICHELLE
RATING:
DUD

HARDYS © vs. WORLD'S GREATEST TAG TEAM
WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP / LADDER MATCH
Nuotrauka
WINNER: HARDYS ©
RATING:
***1/2

ROB VAN DAM vs. RANDY ORTON
STRETCHER MATCH
Nuotrauka
WINNER: ROB VAN DAM
RATING:
**1/2

PUNK, DREAMER & SANDMAN vs. THE NEW BREED
SIX-MAN TAG TEAM TABLES MATCH
Nuotrauka
WINNER: PUNK, DREAMER & SANDMAN
RATING:
**

KANE vs. MARK HENRY
BIG RED MACHINE VS. WORLD'S STRONGEST MAN
WINNER: MARK HENRY
RATING:
*1/2

* Ivertinimai pagal James Caldwell

flexxx

Baltas diržas

• Naujokai
  • 38 Pranešimai:
0
Oi laukiu laukiu, idomu ar Cenai pasiseks dar karta pries Khali...? :?

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 61 Pranešimai:
0
Na,man jau buvo ir pries puse metu aisku,kad sis ONS bus tragiskas,vien todel kad cia jau nebe prisiminti senas ECW dienas skirtas sou,o paprastas WWE PPV,kaip Backlash.O pasiziurejus i Main eventa,norisi verkt,nes dar vieno matcho "Cena vs. Khali" as nepatempsiu...Cia tas pats kas Umaga vs. Cena,jokio idomumo,nes 0 sansu kad Khali iseis New Champion...Vnz. nelabai ko tikiuosi is sio PPV...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Ot nepatikesit, bet shi karta tikiu, kad galim sulaukti kaip minimum bullshit finisho, o gal netgi ir Khali pergales - del paprastos priezhaschiu:
1. Jo reighn'as galetu but nors ir vienos dienos, kaip Kane'o.
2. Reikia itikinamumo, kad Cena galima nugaleti.
3. Nieko tokio, jej Cena pralaimes matche, kuriame anything goes - jo overness tai pavojaws nekelia.
Taigi...:)
O shiaip, PPV tikrai atrodo gali buti neblogu, nes wwe kuriami speciality matchaj, kurie neapsiriboja vien cage matchais yra gan geri, ar bent jau smokes and mirrors tipo, a.k.a. JBL vs Cena, I Quit match.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąSavekas, May 26 2007, 10:57 PM, pasakė:

<...> o paprastas WWE PPV,kaip Backlash.

Ne, kadangi visi sio PPV matchai bus Extreme Rules, taigi WWE siam PPV visgi suteike savo unikalu bruoza, kuris skirs ji nuo kitu PPV, kaip pvz. tavo paminetas Backlash.

O pasiziurejus i Main eventa,norisi verkt,nes dar vieno matcho "Cena vs. Khali" as nepatempsiu...

Siaip tai ju paskutinis matchas buvo kaip minimum pakenciamas ir nerspjove manau daugumo IWC nariu lukescius.

<...> Cia tas pats kas Umaga vs. Cena,jokio idomumo,nes 0 sansu kad Khali iseis New Champion...Vnz. nelabai ko tikiuosi is sio PPV...

Niekados nevartok "0 sansu". Cia WWE - Vince'ui betkoki momenta gali sauti i galva betkokia mintis. Pvz. as matau logikos Fortaz'o punktose (nors nemanau, kad turesime title-change'a), kurie jau nubraukia tavo teigini, Savekas.

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 61 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, May 26 2007, 11:02 PM, pasakė:

Ot nepatikesit, bet shi karta tikiu, kad galim sulaukti kaip minimum bullshit finisho, o gal netgi ir Khali pergales - del paprastos priezhaschiu:
1. Jo reighn'as galetu but nors ir vienos dienos, kaip Kane'o.
2. Reikia itikinamumo, kad Cena galima nugaleti.
3. Nieko tokio, jej Cena pralaimes matche, kuriame anything goes - jo overness tai pavojaws nekelia.
Taigi...:)
O shiaip, PPV tikrai atrodo gali buti neblogu, nes wwe kuriami speciality matchaj, kurie neapsiriboja vien cage matchais yra gan geri, ar bent jau smokes and mirrors tipo, a.k.a. JBL vs Cena, I Quit match.

"1. Jo reighn'as galetu but nors ir vienos dienos, kaip Kane'o."

Ir po dienos vel beltas atitektu Cenai?Nes beveik metus Khali buvo "Nenugalimas".O kai jis laimetu belta,kur logika butu jei tas kuris jau jam Jobbino staiga ateitu ir ji nugaletu?Ir kas tai butu?Ortonas???Ar Cena vel atgautu belta?Nes daugiau nemataw zmogaus is RAW rosterio,kuris butu geresnis Champas.

"2. Reikia itikinamumo, kad Cena galima nugaleti."

Pernai to itikinamumo buvo,po Feudo su edge'u...

"3. Nieko tokio, jej Cena pralaimes matche, kuriame anything goes - jo overness tai pavojaws nekelia.
Taigi...:D"

Su situ teiginiu sutinku,bet tikrai nemanau,kad Khali gautu belta,nes cia lygiai tas pats,kas su Umaga vs. Cena.

Maliok:

"Ne, kadangi visi sio PPV matchai bus Extreme Rules, taigi WWE siam PPV visgi suteike savo unikalu bruoza, kuris skirs ji nuo kitu PPV, kaip pvz. tavo paminetas Backlash."

As dar kaip vakar prisimenu,Lockdown 2006 reklama "Most Brutal Pay Per View in Pro Wrestling-Every match will take in Six Sides of Steel",ir to Brutalumo pamatyt buvo galima tik Main evente,nes visi matchai buvo lyg tas Narvas net neegzsistuotu.Jei ir buvo pora bumpu i Narva tai cia tik pora tokiu spota,per visa show.Taigi man tas "Visi matchai bus Extreme Rules" nieko nesako...

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąSavekas, May 26 2007, 11:51 PM, pasakė:

Taigi man tas "Visi matchai bus Extreme Rules" nieko nesako...

Suprati, kas tau "nieko nesako" man nera svarbu. Svarbiausia, jog tu paliginai, kad ONS'07 bus paprastas WWE PPV "kaip Backlash". Bet tai buvo netiesa ir tavo teiginis buvo klaidingas, ka as ir irodziau, nes ONS formatas labai akivaizdziai atskiria si PPV nuo to pacio Backlash.
Manau Fortaz'ui skirta tavo posto dalis buvo "padengta" jo paties :)

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 61 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, May 27 2007, 12:06 AM, pasakė:

Suprati, kas tau "nieko nesako" man nera svarbu. Svarbiausia, jog tu paliginai, kad ONS'07 bus paprastas WWE PPV "kaip Backlash". Bet tai buvo netiesa ir tavo teiginis buvo klaidingas, ka as ir irodziau, nes ONS formatas labai akivaizdziai atskiria si PPV nuo to pacio Backlash.
Manau Fortaz'ui skirta tavo posto dalis buvo "padengta" jo paties :)

Visu pirma,tai Backlash turejo irgi savo "Formata" visi matchai buvo Title Defensai...Bet jis paprastas PPV...O tai kad Visi matchai ten bus Extreme Rules,tai jau ONS padaro ne paprastu PPV,o antru PPV po WM?

"Manau Fortaz'ui skirta tavo posto dalis buvo "padengta" jo paties :D "

Na o tada as manau,kad esu cia naujas narys ir jus tiesiog nenorit manes priimt,todel gal geriau cia isvis neberasysiu...

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąSavekas, May 27 2007, 10:28 AM, pasakė:

Visu pirma,tai Backlash turejo irgi savo "Formata" visi matchai buvo Title Defensai...Bet jis paprastas PPV...O tai kad Visi matchai ten bus Extreme Rules,tai jau ONS padaro ne paprastu PPV,o antru PPV po WM?

As rimtai nesuprantu ka tu man nori irodyti. Tu parasei, kad ONS stoja i eile su visai kitaip PPV "kaip Backlash". Tu klidai, kadangi tai bus vienintelis "all hardcore" PPV WWE'e. Viskas. Tau irodo kad tu klidai - cia nera "norejau netaip pasakyti/netaip issireiskiau". Backlash gi nebuvo hype'inamas kaip "Night of Champions" PPV - tiesiog taip susiklioste ir ateityje tai bus ne vieninelis PPV, kur visi titulai bus on the line. ONS gi yra reklamojamas, kad visi matchai bus "Extreme Rules". Tai iskart isskiria ji is kitu pay-per-view.
P.S. Prie ko cia antru po WM? Po WM pagal svarbuma eina "The Big Four" ir kai paskutini karta tikrianau - ONS i ja neisipaiso.

Rodyti pranešimąSavekas, May 27 2007, 10:28 AM, pasakė:

Na o tada as manau,kad esu cia naujas narys ir jus tiesiog nenorit manes priimt,todel gal geriau cia isvis neberasysiu...

Visi kazkada cia buvo nauji nariai. Tau pasako kad tu klidai - tu tai nenori pripazinti ir, savaime suprantama, tai mane erzina, kadangi tai atrodo kvailai. Jei tu kazkaip isizeidei ir nenori cia lankyti - prasom, cia tavo sprendimas. Kadangi tu vistiek, jei toliau man irodinesi, kad ONS "kaip Backlash" pradesi rinkti ispejimus.

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 61 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, May 27 2007, 10:41 AM, pasakė:

As rimtai nesuprantu ka tu man nori irodyti. Tu parasei, kad ONS stoja i eile su visai kitaip PPV "kaip Backlash". Tu klidai, kadangi tai bus vienintelis "all hardcore" PPV WWE'e. Viskas. Tau irodo kad tu klidai - cia nera "norejau netaip pasakyti/netaip issireiskiau". Backlash gi nebuvo hype'inamas kaip "Night of Champions" PPV - tiesiog taip susiklioste ir ateityje tai bus ne vieninelis PPV, kur visi titulai bus on the line. ONS gi yra reklamojamas, kad visi matchai bus "Extreme Rules". Tai iskart isskiria ji is kitu pay-per-view.
P.S. Prie ko cia antru po WM? Po WM pagal svarbuma eina "The Big Four" ir kai paskutini karta tikrianau - ONS i ja neisipaiso.

Visi kazkada cia buvo nauji nariai. Tau pasako kad tu klidai - tu tai nenori pripazinti ir, savaime suprantama, tai mane erzina, kadangi tai atrodo kvailai. Jei tu kazkaip isizeidei ir nenori cia lankyti - prasom, cia tavo sprendimas. Kadangi tu vistiek, jei toliau man irodinesi, kad ONS "kaip Backlash" pradesi rinkti ispejimus.

Gerai pripazystu savo klaida...:)

Kartais tas Flexxx,ne tas pats Fighter kitu Nicku?

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąSavekas, May 27 2007, 10:48 AM, pasakė:

Kartais tas Flexxx,ne tas pats Fighter kitu Nicku?

Nors ir nesupratau kodel cia tau tai isvis turi rupeti, bet pagal IP/e-mailus, ne. Bet cia aisku nereiskia kad tai 100% ne jis.

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 61 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, May 27 2007, 10:59 AM, pasakė:

Nors ir nesupratau kodel cia tau tai isvis turi rupeti, bet pagal IP/e-mailus, ne. Bet cia aisku nereiskia kad tai 100% ne jis.

Seip atkreipiau demesi :)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
wa street fight bus idomu pasiziuret,aisku jei neprikisk nagu kasnors

Cermet

Baltas diržas

• Naujokai
  • 10 Pranešimai:
0
Siap manau visi sutiks uz rezultatus kurie bus .. Laimes Edge , Cena .. Del lashley nzn nes gali visaip but.. Hardziai kad pralos belta didele tikimybe nors jie ir nesa daug pelno bet gali sugalvot kad per ilgai laiko bela.. Na o bobu matchas tai nezinau ir man nelabai svarbu.. Svarbu labiau pati kova.. :blink:

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Na butu logiska jei Hardziai pralaimetu beltus, nes kai draftas jau ant nosies, tai labai kvailai atrodo, kad tag cempionai is skirtingu brandu, o Matt'as galetu feudinti su MVP del US titulo. Bet siaip netikiu, kad pralos Haas ir Benjaminui, butu logiskiau jei Cade & Murdoch pagaliau turnintu ir pasiimtu titulus.

Cermet

Baltas diržas

• Naujokai
  • 10 Pranešimai:
0
Nu jei del to Cade ir merdoch tai ten geras buvo.. :blink: Visi laukia kada pagaliau jie trenks hardziams tipo o jai taip ir garbingai tipo toliau elgiasi.. Man patiko ir idomu buvo gana tokia itampa... Nu labiausiai noreciau kad Benoit pagaliau iskiltu auksciau negu mid carderis..

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Del Benoit - zhaibas i ta pachia vieta du kartus netrenkia. Dbr nauji nuo WM20 laiku keli writeriai, kurie visishkai nemano, kad Benoit tinkamas zhmogus neshti SD ant savo pechiu - visu pirma, del Mic skillu. Ir chia ne mano ishmislas, o tai buvo normaliai praneshta naujienose, taigi palaukti tau dar teks.

Nuotrauka
Nuotrauka

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 61 Pranešimai:
0
Kažkaip net nekilo jokia nuostaba,kai pamačiau kad Merginų mačas irgi į cardą įdėtas...Nors aš biški nesuprantu WWE politikos..kam leisti PPV vietą užimti mergom,įpač kai šitokių mačų ir taip niekas nelaukia,jei būtų galima šitą vietą duoti Midcarderiam pasireikšt.Negi Divom paprasto Weekly TV eterio neužtenka...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąSavekas, May 30 2007, 04:21 PM, pasakė:

Kažkaip net nekilo jokia nuostaba,kai pamačiau kad Merginų mačas irgi į cardą įdėtas...Nors aš biški nesuprantu WWE politikos..kam leisti PPV vietą užimti mergom,įpač kai šitokių mačų ir taip niekas nelaukia,jei būtų galima šitą vietą duoti Midcarderiam pasireikšt.Negi Divom paprasto Weekly TV eterio neužtenka...
na va tu paziurek visus PPV, pvz bent paskutiniu 24 menesiu, ir pasakyk keliuose ish ju (procentais) nebuvo divu matcho.
Jej gausi daugiau nej bent 10% busiu nustebes..
Jej ne - turbut suprasi kad toks klausimas kaip tavasis egzistuoja jau minimum tuos pachius 24 menesius:)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąSavekas, May 30 2007, 04:21 PM, pasakė:

Tam paciam tikslui, kuriam yra pvz. Kane/Khali per WM23. Tokie matchai turi buti betkokiame PPV (ir MMA, bet ten tokios kovos vadinamos swing bout) - tai kovos/matchai per kurios ziurovams arenoje duodama atsipusti ir nueiti nusipirkti cipsu, alaus ir pns. arba nueiti i tulika, kad atsigaivinti svarbesniam matchui (pvz. main-eventui). Jie yra butini live ziurovams.
+ WWE turi si titula ir jis turi figuruoti PPV/TV - arba tu nori, kad Women's titulas nematytu PPV laiko taip kaip dabar nemato CW titulas? As sutinku, kad moteru titulo isvis geriau butu atsikratyti, bet jeigu jis jau yra - ji reikia rodyti.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Jo, visai buvau pamirshes - labai svarbu turet tokiu matchu, kad galima butu break'us padaryt. Kartajs jie net nebutini tulikui/maistui/alui - o tiesiog atsipusti nuo wrestlingo..
TNA PPV daznaj siuo atveju prasimeta - seka vienas geras matchas is karto po kito, o po to pora lievu.. Ziurovai issikvepia, ir Main Eventas buna tylus.. Panasus atvejis buvo kai Sting-Anlge-Christian headline'ino.
Tiesa, galima kalbeti, kad galima butu wrestlinga deti padoru, o ne Divu, tik trumpus matchus - taciau cia jau zinom Vinca - divos yra jo uzhmanymas, ir jis kad ir kox butu krejvas, ilgai dar gyvuos.. Ir sprendzhiant ish paskutiniu nevykusiu bandymu kazhka kejst... Labai ilgai...:mellow:

Nuotrauka
Nuotrauka

Savekas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 61 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, May 30 2007, 05:05 PM, pasakė:

Tam paciam tikslui, kuriam yra pvz. Kane/Khali per WM23. Tokie matchai turi buti betkokiame PPV (ir MMA, bet ten tokios kovos vadinamos swing bout) - tai kovos/matchai per kurios ziurovams arenoje duodama atsipusti ir nueiti nusipirkti cipsu, alaus ir pns. arba nueiti i tulika, kad atsigaivinti svarbesniam matchui (pvz. main-eventui). Jie yra butini live ziurovams.
+ WWE turi si titula ir jis turi figuruoti PPV/TV - arba tu nori, kad Women's titulas nematytu PPV laiko taip kaip dabar nemato CW titulas? As sutinku, kad moteru titulo isvis geriau butu atsikratyti, bet jeigu jis jau yra - ji reikia rodyti.

Geras,sita dalyka tik dabar suzinojau :mellow:

Seip mano nuomone jau geriau butu ginamas IC beltas negu Womens...Bet jeigu toks matchas butinas carde del Live ziurovu,tai tada tegul ir buna,man tos 5-10min prasukt jokio skirtumo nebus :)

Cermet

Baltas diržas

• Naujokai
  • 10 Pranešimai:
0
Pabandytu to titulo atsikratyt sukiltu visos susiktos feministes ir suda maltu ka nelygios teises joms...

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąCermet, May 30 2007, 08:41 PM, pasakė:

Pabandytu to titulo atsikratyt sukiltu visos susiktos feministes ir suda maltu ka nelygios teises joms...

Jo, as irgi visada galvojau, kad femenistes naktimis nemiega galvodami "Kaip ten su WWE Women's titulu?" :mellow:

Cermet

Baltas diržas

• Naujokai
  • 10 Pranešimai:
0
Moterys arsios ir kerstingos ir jom kievienas ju manymu "pazeidimas" sukels euforija ir jos puls grobi :mellow:

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0