Na Smackdown! buvo nelabai koks, jautesi jog tiesiog ijungtas auto-pilotinis bookinimas. Batista turejo buti rebuildintas po netiketo pralaimejimo ir tai jie siame show padare, pirmiausia pradedant su vargso Finlay sunaikinimu.
Toliau seke epinis CM Punk segmentas. Kai Punk debiutavo WWE ir buvo midcarderinis babyface'as as taip norejau, jog jis butu turninamas i heel'a ir leistu jam kalbeti ne 1 minutes promo, o kokiu 20, lyg kokiam HHH. Ir tikrai nesitikejau, jog viena diena butent to sulauksiu. Man kiek sunku vertinti si segmenta objektyviai, nes man kiekvienas Punk'o promo atrodo kaip auksas, bet stebint ziurovu reakcija, manau jog segmentas buvo pavykes, nepaisant jo ziauraus ilgio. Svarbiausia, mes su `MK` kaip tik aptarinejom SD! isvakarese apie tai, jog butu "faina", kad dabar Punk'as nuskustu moteri, tai kai isbego Serena, nebuvo didele staigmena. Svarbiausia visa laika negalejau atsikratyti nuojautos, lyg kazkur ji man butu matyta ir tik paskaites, kas ji tokia, atsiminiau kad
CIA ir
CIA 
Mergina puikiai atliko savo role ir tikiuosi, kad veliau dar pamatysime visus sios
Straight-Edge Society narius, nejaugi juos skuto tik del vieno segmento? CM Punk taip pat atliko vaidmeni nuostabiai, kalba lyg koks blogio misionierius ar antikristas, idomiai atrodo ir jo barzdele su ilgais plaukais.
Toliau turime ilgesni nei paprastai midcarderiu tag team match'a, kuris mano akimis buvo gan geras, taciau ne itin idemiai ji ziurejau. R-Truth tikrai gavo stebetinai didele reakcija (nezinau, kiek cia del to, kad jo namai buvo netoli).
Piggy James segmentas buvo labai keistas ir issiskyres is auto pilotinio show, bet mano manymu, nenusisekes. Isvis, kam reikalingas toks ilgas segmentas divoms? Man uzkniso ju klausyt. Visu pirma, McCool ir Layla nemoka kalbeti ir turetu buti kuo toliau nuo mikrofono. Antra, nuo kada Maria numete savo kvailos blondines gimmick'a ir tapo protingiausia bei atkakliausia is visu divu? Visu trecia, Mickie pradejo kalbeti apie amzinasias vertybes, vidini grozi, kas katastrofiskai netinka PW aplinkai ir paciai Mickie, nes ji yra
smokin' nepaisant keliu papildomu kg ar mazo ugio. Dabar pereinam prie dar vienos nesamones - mums visa menesi kiso Mickie pazeminima ir divu heeliu triumfa, taigi tik Mickie gauna kazka atsakyti ir ji vel laidojama. Kiek tai gali testis? Ar sis feudas kada baigsis? Nes mane jau uzkniso klausytis situ nenaturaliu pasikalbejimu.
Aha, mums auto-pilotas primena, kad turime RR greitai ir reikia ikisti kelis midcarderiu matchus bei pavaizduoti, kad monstrai turi sansu laimet. Ir PO VELNIU, Matt Hardy gavo pergale. Matt Hardy! Po menesiu jobbinimo jis LAIMEJO! Gaila, jog turbut bus rematchas ir jis bus vel palaidotas. Vargsas Matt.
Main evento promo. Ir gerai, kad Rey vs. Taker ikisamas i RR, "pasiteisino", nes niekas nenori matyti Rey laimincio pries Takeri ir tai matesi is fanu reakcijos. Sis feudas niekaip neturetu
heat. Vel ikisamas Batista, nes reikia ji islaikyti kaip stipriausia heela rosteryje, tikriausiai ruosiamas rimtai RR programai.
Bendrai tai prastokas show, simta kartu matyti matchai, segmentai, ir vieninteles geros vietos buvo Punko promo ir Jericho tag-team match'as.