Temoje atsakymų: 193
2005-12-10, 23:21
MoX, Dec 10 2005, 08:29 PM, pasakė:
Vakatik sake Kurtas Englas lipa ant virviu turbut norejo daryti angle slam ,bet nepavyko (o jis jau ruosesi moonsoultui
)
nu nors sakyti angle slam ismoko
2005-12-11, 15:42
Manau, kad Angle Slam nuo turnbuckler daromas jau beveik nuo tada, kai daromas ir paprastas Angle Slam. Matai nera taip lengva nusisneketi, net nesedint televizijoje, todel kartais paziurekit ir is jo puses. Speju, kad dar nesupratai, ka norejau pasakyti, tai aiskinu. Angle Slam gali buti daromas ir nuo turnbucker. Jei neklystu tai per sekanti show (BTV graziku) jis tai padarys Shawn'ui.
2005-12-11, 15:48
TruBaller, Dec 11 2005, 01:42 PM, pasakė:
Manau, kad Angle Slam nuo turnbuckler daromas jau beveik nuo tada, kai daromas ir paprastas Angle Slam. Matai nera taip lengva nusisneketi, net nesedint televizijoje, todel kartais paziurekit ir is jo puses. Speju, kad dar nesupratai, ka norejau pasakyti, tai aiskinu. Angle Slam gali buti daromas ir nuo turnbucker. Jei neklystu tai per sekanti show (BTV graziku) jis tai padarys Shawn'ui.

2005-12-11, 15:55
Bet faktas kad nusisnekejai. Koks skirtumas ka norejai pasakyti. As tai supratau, o ir dauguma jusu supranta, ka jis nori pasakyti, bet visada klykiat kad jis nusisneka (jei ka tai as irgi taip da.) nors ir patys tai darot. O tokie pasiteisinimai, kaip gal buvau uzsigalvojes
Tai tada radzevicius irgi gali taip teisintis. Tu tada ji pradesi gerbti
?
2005-12-11, 17:40
Kabinekis jei nori, tik zinok tikrai juokingai atrodo, kai zmogus nusisnekedamas kita tuo paciu kaltina 
Nu jei jau uzpisti tai uzpisti. Sakiai pradesi kabinetis prie kiekvieno maziausio mano nukrypimo, tai tada tau noreciau padatei tai padaryti, nes atrodo sito taip ir nepamatei. Angle Slam nuo turnbuckle yra vadinamas Super Angle Slam. Tai cia buvo mano klaida. Kita karta buk atidesnis
Jei ka tai cia istriniau praeita posta ir sudejau du i viena.
Nu jei jau uzpisti tai uzpisti. Sakiai pradesi kabinetis prie kiekvieno maziausio mano nukrypimo, tai tada tau noreciau padatei tai padaryti, nes atrodo sito taip ir nepamatei. Angle Slam nuo turnbuckle yra vadinamas Super Angle Slam. Tai cia buvo mano klaida. Kita karta buk atidesnis
Jei ka tai cia istriniau praeita posta ir sudejau du i viena.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų