Temoje atsakymų: 175
2010-02-26, 22:04
Na nei vienas is ju nestebino..
Helms - del teisiniu bedu,
Paul - del to, kad ji bande stumti visur ir visaip, ir jam vis nepavyko.. Netgi ji stume su "sese", su McMahono taip noretu incist angle (kuris kaip reikiant ir nestartavo).
Maria - nes jau kuri laika buvo kalbu del jos naujo albumo, ir nepilno atsidavimo. Taip pat teko skaityti, kad kadangi ji buvo maziau nei vidutine (net wwe standartais) in-ring, tai su ja buvo galima daryti tik skit'us ir tag-matchus. O tai yra issemiama
Jei ne NXT - buciau beveik garantuotas del Carlito. Dbr mano radare Chavo, Swagger (butu labai kvaili, jei taip padarytu), Primo, Jimmy Wang Yang, Charlie Haas, Mike Knox, Slam Master J ir turbut paties Paul "sese" - Katie Lea Burchill.
Jei ziuretume siek tiek virs vidutinioku - Gail Kim pirmas zmogus kuris man sauna i galva.
Helms - del teisiniu bedu,
Paul - del to, kad ji bande stumti visur ir visaip, ir jam vis nepavyko.. Netgi ji stume su "sese", su McMahono taip noretu incist angle (kuris kaip reikiant ir nestartavo).
Maria - nes jau kuri laika buvo kalbu del jos naujo albumo, ir nepilno atsidavimo. Taip pat teko skaityti, kad kadangi ji buvo maziau nei vidutine (net wwe standartais) in-ring, tai su ja buvo galima daryti tik skit'us ir tag-matchus. O tai yra issemiama
Jei ne NXT - buciau beveik garantuotas del Carlito. Dbr mano radare Chavo, Swagger (butu labai kvaili, jei taip padarytu), Primo, Jimmy Wang Yang, Charlie Haas, Mike Knox, Slam Master J ir turbut paties Paul "sese" - Katie Lea Burchill.
Jei ziuretume siek tiek virs vidutinioku - Gail Kim pirmas zmogus kuris man sauna i galva.

2010-02-27, 00:19
Fortaz, 2010-02-26, 22:04, pasakė:
Dbr mano radare Chavo, Swagger (butu labai kvaili, jei taip padarytu), Primo, Jimmy Wang Yang, Charlie Haas, Mike Knox, Slam Master J ir turbut paties Paul "sese" - Katie Lea Burchill.
2010-02-28, 22:48
`MalioK`, 2010-02-27, 00:19, pasakė:
Na del Charlie labai abejoju. Gi lapkricio pabaigoje arba gruodzio pradzioje jis paprase buti atleistas, bet McMahon vietoj to padidino jam atliginima, kad jis sedetu namie. Atrodo buvo gandai, kad jis norejo eiti i TNA ir Kurt Angle turejo ten vieta savo Team Angle vaikinui, taigi Vince nenorejo paleisti Haas. Kas liecia Kim, tai jei WWE nenorejo paleisti net charizmatiskojo Haas, tai nemanau, kad jie suteiks TNA pries artejanti "kara" net menkiausia galimybe grazinti vertinga zaideja ju Knockouts divizione, ypac kai pagrindine Gail pasirasimo su WWE priezastis ir buvo atimti ja is TNA 

2010-02-28, 23:19
Fortaz, 2010-02-28, 22:48, pasakė:
In your face ... http://www.wwe.com/i...ws/haasreleased
2010-04-23, 22:26
Kas jau kas, bet jis tikrai neturėjo neblogų mic-skillų ir tai buvo viena iš priežasčių, kodėl Sheltonas nebuvo sėkmingas. Nors ir atletiškas, jis neturėjo charizmos ir niekaip negalėjo tapti over su publika. Žmogus ir motyvacijos nebeturėjo paskutiniu metu, nes gi kiek laiko jis sėdėjo mėšle. Atleidimo priežastis nėra paskelbta, bet tikriausiai ta pati, kaip ir daugumai - nebebuvo kur jo panaudoti. Galų gale, pačiam Sheltonui bus geriau kitose federacijose.
P.S. Pasiilgsiu Mike'o Knox'o barzdos.
P.S. Pasiilgsiu Mike'o Knox'o barzdos.
Šį pranešimą redagavo Spectre: 2010-04-23, 22:36
2010-05-22, 00:12
- Carlito atleistas is WWE del welness pazeidimo.
Citata
WWE Superstar Carlito (Carlos Colon) has been released from his World Wrestling Entertainment contract as of today May 21, 2010. Carlitos termination was due to his first violation of the WWE Wellness Program and his subsequent refusal to attend a rehabilitation facility."
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2010-06-15, 01:06
atleistas Bryan Danielson renka parašus kuriais nori įrodyt, jog jis atleistas neteisingai
http://www.petitiono...ition-sign.html
Šį pranešimą redagavo Ezzy: 2010-06-15, 01:08

2010-06-15, 13:59
Ezzy, 2010-06-15, 02:06, pasakė:
atleistas Bryan Danielson renka parašus kuriais nori įrodyt, jog jis atleistas neteisingai
2010-06-16, 22:34
Ezzy, 2010-06-16, 22:44, pasakė:
renka ir pradeta lygtais skirtingi žodžiai 
2010-06-16, 23:26
|
Ne į temą | kokią klaidą? aš prie šmesdamas čia naujieną, nemačiau kas te ta peticiją sukūrė, pamačiau kad jis papostino savo twitterij ir tiek, ir parašiau čia, jog jis renka parašus + aš niekur neparašiau, B.Danielson pradėjo/sukūrė peticiją o tai kaip pavadint jo tweetus su peticijos adresu ir visais kitais komentarais, spamu? |
Šį pranešimą redagavo Ezzy: 2010-06-16, 23:32

2010-06-16, 23:35
|
Ne į temą |
kokią klaidą? aš prie šmesdamas čia naujieną, nemačiau kas te ta peticiją sukūrė, pamačiau kad jis papostino savo twitterij ir tiek, ir parašiau čia, jog jis renka parašus + aš niekur neparašiau, B.Danielson pradėjo/sukūrė peticiją |
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų