Temoje atsakymų: 175
2007-11-08, 22:22
Fortaz, Nov 8 2007, 08:51 PM, pasakė:
Na Carlito jau senai nepatenkintas... Bet as nelabaiu girdejau (gal bent jau kol kas) ta ganda.. Gal ne paslaptis kur nugirdai?
Masters'as.. Tikiuosi TNA jo nepakvies..
Masters'as.. Tikiuosi TNA jo nepakvies..
Digitalspy forumai, ten pateikiama tik quote, be jokio saltinio, o ta quote tokia "According to reports, Carlito has been outspoken backstage, and appears to have requested his release. It should be interesting since WWE granted Daiviri's request for a release."
Na jei tiketi viskuo kas ten rasoma tai tau nelabai turetu patikti sitas dalykas.
"Latest news update:
Masters to TNA, Carlito and Daiviri to follow"
Turbut, kad Daiviri=Daivari.
Na del Masterso ir Daivari ejimo i TNA esu visiskai nepatenkintas, nebet pastarasis yra kazkoks superinis, neatsiskleides talentas
2007-11-09, 17:59
Justas, Nov 9 2007, 03:08 PM, pasakė:
Jau ir Chris Masters atleistas. Greiciausiai del jo taip megiamu vaistuku...
http://www.nmo.vhost.lt/forum/index.php?s=...indpost&p=42163

2007-11-10, 12:03
Na WWE toliau mazina rosterius...As tokiais auksciau minetais gandai netikiu ir netikesiu...Nes 80% tokiu naujienu yra bull*hit...+ Carlito dar WWE.com neistrintas,tai...O Mastersas,jeigu ir nueitu i TNA ten jam butu tik geriau,nes WWE jis pastoviai turi problemu su ivairiais medikamentais,del to ir turi gera sudejima,o be raumenu jis neatitraukia demesio,taip kad TNA su savo kontrole mielai ji priimtu...
2008-01-23, 19:58
WWE paliko "Black Lesnar" Bobby Lashley. Tai jis pranese savo tinklalapyje www.BobbyLashleyOnline.com. Priezasciu neatskleidzia, taciau leidzia suprasti, kad nesutare su vienu is bookeriu. Taip pat uzsimena, kad gali pasukti i MMA.
Mano nuomone, cia gan didele netektis WWE. Jie labai daug investavo i Bobika su tuo feudu pries McMahon'us, o dabar jis iseina. Man asmeniskai jo ne kiek negaila, nes nemegau as jo. Ir butu idomu pamatyti kaip ji kas nors nokautuoja MMA kovoje
Mano nuomone, cia gan didele netektis WWE. Jie labai daug investavo i Bobika su tuo feudu pries McMahon'us, o dabar jis iseina. Man asmeniskai jo ne kiek negaila, nes nemegau as jo. Ir butu idomu pamatyti kaip ji kas nors nokautuoja MMA kovoje
2008-01-23, 20:15
Pamirsai pamineti, kad cia dar ne 100%, jog rase Lashley - kai kurie tinkle dar turi abejoniu. Bet man tai geros naujienos. Aisku Vince praranda didele investicija - Lashley laike ECW dirza, nugalejo Umaga vos nelabiausiai hype'iname WrestleMania 23 matche + gavo ta didziuli ilga feuda su McMahonu seiminele, kur buvo tvirtai build'intas. As tai smeniskai visada ji laikiau "The Charisma Black Hole", taigi man sis ivykis tik uzdetu placia sipsena ant veido
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų