Temoje atsakymų: 250
2006-02-01, 22:26
megiamumas ir gerumas (profesonalumas) biski skirtingi dalykai
del to, kad jis turejo kelis gerus matchus geriau rasyk ne kaip teigini, o kaip nuomone, pvz maciau kelis gerus matchus, todel jis man patinka ar kazka pan
o tu teigi, kad HBK parode tik kelias geras kovas savo karjieroje
(sorry, kad kabinejuos
)
Guest_astulka_*
2006-02-02, 21:48
Guest_astulka_*
TruBaller, Feb 2 2006, 09:37 PM, pasakė:
HEY!!! Su tavim visu 100% nesutinku
Aisku cia gal tokia moteriska nuomone apie moteri, bet man ziurint is vyriskos puses, tai nesutinku su tavim 
nesutinki, kad Chloe geriausia raw kovotoja, ar kad Torrie yra blogesne uz Chloe??
as nieko pries divas neturiu, man netgi jos patinka, na bet Torrie tikrai nera mano megstamu sarase. na ji isvis ringe nieko gero neveikia ( cia jau tikrai is moteriskos puses ziurint)
2006-02-02, 21:55
As ginu Torrie puse
Cia gal tu kalbi, kaip jauna wrestlingo fane, nes net Torrie gali daugiau ringe padaryti nei dauguma iki tol buvusiu ar esamu divu (pvz. Ashley, Candice, Stacy ar ta pacia Christy). Cia aisku tik wrestlingo atzvilgiu, o jau apie tokius dalykus, kaip tuos, kurie kaip ir priklauso WWE Divoms, tai ji irgi viena is geriausiu is dabartinio rosterio
Ir siaip ji turbut yra viena is fanu megstamiausiu divu per paskutinius kelerius metelius.
Ai va... ir jei turejai galvoje, kad ji ringe nieko nedaro, ka turetu daryti wwe divos, tai reiketu prisiminti tai, kad ji heel... Todel patarciau paziureti jos face kariera wwe
Ten butent tai ir pamatysi
Ai va... ir jei turejai galvoje, kad ji ringe nieko nedaro, ka turetu daryti wwe divos, tai reiketu prisiminti tai, kad ji heel... Todel patarciau paziureti jos face kariera wwe
Guest_astulka_*
2006-02-02, 22:09
Guest_astulka_*
na pripazistu, kad as Torrie karjeros nelabai sekiau, bet ji man vis tiek nepatinka. ir sutinku, kad uz visas Ashley, Candice ir pan. ji tikrai daug geresne.
bet va as iki siol nelabai suprantu kuo Candice yra geresne uz Christy?? ta prasme ana atleido , o sita paliko??
bet va as iki siol nelabai suprantu kuo Candice yra geresne uz Christy?? ta prasme ana atleido , o sita paliko??
Guest_Bondelis_*
2006-02-14, 21:31
Guest_Bondelis_*
stai pagal geruma 3kovotojai:
1.John Cena - nors ir ne profesonalus kovotojas bet lbj gera yvaizdi turintis vaikinas..
2.RKO - nu tiesiog man jis nuo senu raw laiku kai susipykes buvo su revoliucija lbj patiko.. tai kazkaip iki dbr jis man patinka
3.Kurt Angle - profesonaliausias kovotojas (mano manymu)
1.John Cena - nors ir ne profesonalus kovotojas bet lbj gera yvaizdi turintis vaikinas..
2.RKO - nu tiesiog man jis nuo senu raw laiku kai susipykes buvo su revoliucija lbj patiko.. tai kazkaip iki dbr jis man patinka
2006-02-14, 21:50
Bondelis, Feb 14 2006, 09:31 PM, pasakė:
stai pagal geruma 3kovotojai:

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų