Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Unforgiven 2005

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 56

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
oho ;] , seip jai is pwt siunties , tai bbd , geri greicia buvo , man siunte 50-60kbs visa laika
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

`MalioK` pasakė:

6. Chris Masters vs. Shawn Michaels - apstulbes... As isvis kitaip pradejau ziureti i Mastersa. Esu 99,9% isitikins, kad Shawnas turejo keleta, arba bent viena repeticija su Mastersu pries sia kova. Nes negaliu patiketi, kad Chrisas sugebetu padaryti tokia kova ekspromtu. Abu kovotojai pasirode puikiai - ir tik po sios kovos, as galiu dristi teigti, jog Chrisas turi potenciala - tik ar jis tuo pasinaudos...

Nu as ziuredamas sita matcha galvoju, 'o kuo cia Mastersas jau taip blogai wrestlina' :D Po to nusprendziau kad nieko apie wrestlinga neismanau, bet paziurejes matcho reitinga apsigalvojau :D

Siaip, `Maliok`, tu pamirsai ta divu matcha. O man Hardy vs Edge tai geriausias PPV matchas buvo :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Lix pasakė:

Siaip, `Maliok`, tu pamirsai ta divu matcha. O man Hardy vs Edge tai geriausias PPV matchas buvo :D
Divu matchas - siaip, nieko negaliu pasakyti - tik kad i Torrie ir Ashley buvo malonu pasiziureti :wink:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

`MalioK` pasakė:

Lix pasakė:

Siaip, `Maliok`, tu pamirsai ta divu matcha. O man Hardy vs Edge tai geriausias PPV matchas buvo :)
Divu matchas - siaip, nieko negaliu pasakyti - tik kad i Torrie ir Ashley buvo malonu pasiziureti :wink:
Bet wrestlingas taj butent ish kitu dvieju Divu buvo geras tik:)

Nuotrauka
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0

koltasXxX pasakė:

oho ;] , seip jai is pwt siunties , tai bbd , geri greicia buvo , man siunte 50-60kbs visa laika
As vakar rekorda pasiekiau, iki 15 kb/s istempiau, o seip buna 10 kb/s ;)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Fortaz pasakė:

Bet wrestlingas taj butent ish kitu dvieju Divu buvo geras tik:)
As i Divu wrestlinga ziuriu labai kritiskai - man neidomu ziureti i moteru wrestlinga, vien tik del savo isitiknimu, kad moterims nera vieta ringe. Taigi jei as noriu paziureti i gera matcha, tai parinksiu matcha be moteru - o i Divu matcha as ziuriu tik is "men's entertainment" poziurio :wink:

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
divu machas ganetinai geras buvo . Nors as ir manau , kad divos skirtos tik vyrishkosios gimines prikaustymui prie TV , juk visiem ydomu y jas paziuret , mano vienas draugas wrestlinga ziuri vien tik Divu ;]. O seip tai tas machas ganetinai smagus buvo , ganetinai daug judesiu , tik tu klyksmu bobu negaliu pakest
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0