←  Futbolas

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Serie A

nuotrauka Crack 2009-05-26

Turino "Juventus" klubas antradienį oficialiai paskelbė, jog už maždaug 25 mln. eurų iš Bremeno "Werder" ekipos įsigijo saugą Diego (Diego Ribas da Cunha).

Diego su "Juventus" pasirašė sutartį, kuri galios iki 2014-ųjų metų.

Jo cia gera nutvere...Ir sutartis labai ilga pasirasyta..Juve gerai transferus pradejo :o
Cituoti

nuotrauka Powis 2009-05-26

Crack, 2009-05-26, 15:00, pasakė:

Turino "Juventus" klubas antradienį oficialiai paskelbė, jog už maždaug 25 mln. eurų iš Bremeno "Werder" ekipos įsigijo saugą Diego (Diego Ribas da Cunha).

Diego su "Juventus" pasirašė sutartį, kuri galios iki 2014-ųjų metų.

Jo cia gera nutvere...Ir sutartis labai ilga pasirasyta..Juve gerai transferus pradejo :)

Na matai privalomnukarūnuom jau kita met Inter'ą. :) IN Fabio Cannavaro, Diego. :) Puiki pradžia.
Cituoti

nuotrauka Mauglis 2009-05-26

Powis, 2009-05-26, 15:22, pasakė:

Na matai privalomnukarūnuom jau kita met Inter'ą. :) IN Fabio Cannavaro, Diego. :) Puiki pradžia.
Dar neskubekit nukarunuoti Intero,nes skaudes kai Milanas su Pippo priesaky dziaugsis 1 vieta Serie A.O jei tai nepavyks,tai dar UEFA champions league laukia :)
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-05-26

Mauglis, 2009-05-26, 18:29, pasakė:

Dar neskubekit nukarunuoti Intero,nes skaudes kai Milanas su Pippo priesaky dziaugsis 1 vieta Serie A.O jei tai nepavyks,tai dar UEFA champions league laukia :)

Ne į temą
Aš sakyčiau su Pato priešaky :).

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-26, 17:51
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-05-30

man idomiau kaip kitais metais Marco Boriello pasirodys :rolleyes: ir ka musu uncle fester sumastys nupirkt :o tikiuos kad tai nebus dar vienas Runaldinjo. Shita mano manymu reiktu atiduoti arabams (manchester citeh) ir atsiimti Gourcuffa ;) Ir Seedorfa reiktu grusti smarkiai ant atsarginiu, galetu jis is Rui Costos pavyzdy paiimti zmogus savanoriskai uzleido vieta Kaka ir dar ji apmoke galima sakyt ;) O Seedorfas bent jau pernai skandala iskele kad ji pakeite Gourcuffu :|
Cituoti

nuotrauka Ezzy 2009-05-30

neatsims jokio Gourcuffo, jau Bordeaux žaidėjas jis oficialiai :rolleyes:
Cituoti

nuotrauka Powis 2009-05-30

Skorpio, 2009-05-30, 10:20, pasakė:

man idomiau kaip kitais metais Marco Boriello pasirodys :rolleyes: ir ka musu uncle fester sumastys nupirkt :o tikiuos kad tai nebus dar vienas Runaldinjo. Shita mano manymu reiktu atiduoti arabams (manchester citeh) ir atsiimti Gourcuffa ;) Ir Seedorfa reiktu grusti smarkiai ant atsarginiu, galetu jis is Rui Costos pavyzdy paiimti zmogus savanoriskai uzleido vieta Kaka ir dar ji apmoke galima sakyt ;) O Seedorfas bent jau pernai skandala iskele kad ji pakeite Gourcuffu :|

Jau jūs ir atlikot tą durniausią poelgį, parduodami visiškai Gourcuff'ą Bordoaux klubui. :)
Cituoti

nuotrauka Crack 2009-05-30

Nepardavem mes jo , o Bordeux galejo ji ispirkt uz 15mln man atrodo ir ispirko..O siaip Skorpio kokio puolejo noretum? girdejau kad Toni gali ateit.Zinant milano seneku politika nenustebciau...
Cituoti

Crack, 2009-05-30, 11:41, pasakė:

Nepardavem mes jo , o Bordeux galejo ji ispirkt uz 15mln man atrodo ir ispirko..O siaip Skorpio kokio puolejo noretum? girdejau kad Toni gali ateit.Zinant milano seneku politika nenustebciau...

Abi pusės liko patenkintos, tai reškia, kad Milanas kaip ir nesiekė jo susigražint.. :)
Cituoti

nuotrauka Crack 2009-05-30

Jis pats nejo , o ne Milan'as jo nenorejo :) Vel bijojo kad bus tas pats likimas , kaip pries 2 metus
Cituoti

Crack, 2009-05-30, 13:00, pasakė:

Jis pats nejo , o ne Milan'as jo nenorejo :) Vel bijojo kad bus tas pats likimas , kaip pries 2 metus

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...s-gourcuff-sale Pergyvena jau Gallianis, kad jį paleido :)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-05-31

as skaitau taip del puoleju, susigrazinam Paloschi ir daugiau puoleju mums nereikia :lol: juk turim Boriello :lol: kartu su Pato pakankamai geras duetas bus. Vienintelis man sia vasara rupintis daiktas yra centro ginyba :| Ja butina stiprinti, o puolimas pas mus ir taip padorus... svarbu neprasileisti. :lol:
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-05-31

Skorpio, 2009-05-31, 09:31, pasakė:

as skaitau taip del puoleju, susigrazinam Paloschi ir daugiau puoleju mums nereikia :lol: juk turim Boriello :lol: kartu su Pato pakankamai geras duetas bus. Vienintelis man sia vasara rupintis daiktas yra centro ginyba :| Ja butina stiprinti, o puolimas pas mus ir taip padorus... svarbu neprasileisti. :lol:

Aš ir manau, kad reikia Paloschi susigrąžinti. Tačiau manau reikia mesti lauk Shev'ą, nes jis ne toks kaip anksčiau ir vietoj jo ką nors bandyt imt. Galėję būtų Crespo paimt, bet jis jau su Genoa pasirašė sutartį + per senas - 33 metai daug. Norėčiau išvysti Villa, nes Valencia šį sezoną kamavo finansinės problemos. Tačiau nemanau, kad tai įvyks. Šiaip nenustebčiau jei kokį Drogba pasiimtų, bet patenkintas nebūčiau. Manau reikėtų pažiūrėti jaunų, perspektyvių italų arba pietų amerikiečių.
Cituoti

nuotrauka Crack 2009-05-31

As labai noreciau pamatyt lavezzi.Jaunas greitas , techniskas ir Napoli jam jau ne vieta :lol: o i gynyba statom T.Silva , gryzta Nesta , pasiimam kazka panasaus i Aggeri ir imam Seria A ir CL :lol:
Cituoti

nuotrauka Powis 2009-05-31

Liūdna diena šiandien Serie A.. :lol: Nedved, Maldini, Figo baigia karjeras. Forza Furia Ceka!
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-06-01

Na va, atsikratėm pagringinio balasto - Ancelotti :D. Žiūrėsim kaip seksis brazilui - Leonardo :lol:. Bent jau aš šiomis permainomis esu patenkintas.
Cituoti

nuotrauka Crack 2009-06-01

Galim tiketis dar daugiau brazilu i komanda :lol: Beveik rinktine turesim.Na o Carlitui sekmes Chelski :D Pasiims seederfa , pirlo (kuri gal i Essiena keis ) Inzaghi nugriebs ir gales visi pamirst apie Riberius arba A.Young'us :D
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-06-01

:lol: Fabio Quagliarella pasirašė penkerių metų sutartį su Napoli! Oh my god! Galėjo Milanas jį nustverti.
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-06-01, 15:32
Cituoti

nuotrauka Mauglis 2009-06-01

O bliamba Fabio geras zaidejas,nors milanas kaip ir turi Priekiu geru.Na paziuresime toliau kas desis :lol:
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2009-06-04

na wa turim Leonardo :) kas ka masto apie si pasikeitima ? :)
Cituoti

nuotrauka Powis 2009-06-04

Skorpio, 2009-06-04, 13:41, pasakė:

na wa turim Leonardo :) kas ka masto apie si pasikeitima ? :)

Carlitas vistiek jum pagadins kažka :) Kaka jau man atrodo apie 90 procentų, kad Milane negrajins, o Carlitas ir Pato sakė norėtų įsigyti. :) O tas "norėtų", tai Chelsiui tas pats kaip laiko klausimas kada mestą tą žaidėją nupirksim. :)
Cituoti

nuotrauka Crack 2009-06-04

Nu Berlusconi paneige gandus apie Pato isvykima , taip kad reikia tiketis , kad jis ir liks..O del kaka.Sake kad pirmadieni jis pats nuspres kur jis nori likt.Ir jei jis iseis i Real'a , tai cia bus tikrai ne Kakos sprendimas :) O siaip po tokiu Silvio ir Galliani bajeru noriu , kad greiciau jie parduotu kluba Arabu milijardieriam kurie jau seniai nori pirkt Milan'a :)
Cituoti

nuotrauka Powis 2009-06-04

Crack, 2009-06-04, 13:57, pasakė:

Nu Berlusconi paneige gandus apie Pato isvykima , taip kad reikia tiketis , kad jis ir liks..O del kaka.Sake kad pirmadieni jis pats nuspres kur jis nori likt.Ir jei jis iseis i Real'a , tai cia bus tikrai ne Kakos sprendimas :) O siaip po tokiu Silvio ir Galliani bajeru noriu , kad greiciau jie parduotu kluba Arabu milijardieriam kurie jau seniai nori pirkt Milan'a :)

BREAKING NEWS:Kaka Will Be Sold, Lots Of Great Champions Will Leave Italy - Adriano Galliani. Pirlo irgi jau galas Milane ateina atrodo.. :)
Cituoti

nuotrauka Crack 2009-06-05

Emirati tycoon and ruler of Dubai Mohammed Al Maktoum wants to purchase 35%-40% of AC Milan for 400 million Euros. Media sources from the UK are suggesting that AC Milan owner Silvio Berlusconi may soon accept the proposal. Such lucrative deal and solid partnership could also contribute to ward off Real Madrid and Chelsea regarding Kaka.

Kazkas geresnio :D Galbut dar ir Hernanes , Mexes ir koki puoleja prigriebtum , jei jis ateitu :D O Pirlo tai man visiskai negaila.Jis jau nebe tas.Beto ir pinigus siule labai gerus.Bet panasu kad jis bus iskeistas i Drogba :D
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-06-05

Crack, 2009-06-05, 14:40, pasakė:

Emirati tycoon and ruler of Dubai Mohammed Al Maktoum wants to purchase 35%-40% of AC Milan for 400 million Euros. Media sources from the UK are suggesting that AC Milan owner Silvio Berlusconi may soon accept the proposal. Such lucrative deal and solid partnership could also contribute to ward off Real Madrid and Chelsea regarding Kaka.

Kazkas geresnio :D Galbut dar ir Hernanes , Mexes ir koki puoleja prigriebtum , jei jis ateitu :D O Pirlo tai man visiskai negaila.Jis jau nebe tas.Beto ir pinigus siule labai gerus.Bet panasu kad jis bus iskeistas i Drogba :D

Ko jau ko, bet Drogba'os aš asmeniškai nenoriu. Manau reikėjo Quagliarella bandyt prigirebt. Gal ir gerai būtų, jei paimtų Milan'ą arabai. Tačiau Pirlo netekt nenorčiau. jei jei išeis bus labai liūdna...
Cituoti