nu jus visi uzmirstat kad WM main evente bus ne tik HHH ir Cena bet ir RKO , man dabar kazkaip atrodo kad RKO apgins belta ir tai butu labai gerai arba HHH laimetu irgi butu gerai tik ne Cena , bet yra labai uzknisantis faktas! Cena per paskutinias 4 Wrestlemanijas nepralaimejo! sitas faktas man neduoda ramybes :
Priminsiu WM20 Cena defeated Big Show [NEW US Champion]
WM21 Cena defeated JBL [NEW WWE Champion]
WM22 Cena defeated HHH [Still WWE Champion]
WM23 Cena defeated HBK [Still WWE Champion]
WM24 not again!!!
Cenai duodu 30%
ok dabar kodel manau kad RKO turi shansu del to kad per paskutinias 2 WM abieju brandu ciampionai nepasikeite , tai yra WM 22 Raw ciampionu isliko Cena , Smackdown karunuotas buvo Rey mysterio , pernai cena vel isliko o smackdown takeris tapo nauju ciampionu , pagal mane wwe nebenori taip svaistyti titulu ir taip greit keist ciampionus per viena nakti todel RKO dar gali turet shansu beto per RAW jis buvo nugaletas tai reikstu jog per ppv bus atvirksciai jis laimes
RKO duodu 30%
HHH pagaliau gali tapti 12 karta ciampionu jau pernai jei ne trauma atceit jis butu ejas i wm main eventa ir nugalejas cena , bet tokia proga pasitaike siemet ir vienu metu jis gali atkersyt tiek RKO tiek Cenai
HHH duodu 30%
ir dar as turiu 4 baigti sio main evento kuriai duociau 10% bet tai butu kazkas neytiketino , Kennedy laimi Money in the Bank ir iskart po main evento isnaudoja savo proga bei nugali ir tampa nauju WWE Championu dabar kodel taip gali ivykt? vien del to kad pernai jam tapt ciampionu sutrukde trauma , jei ne trauma tai jis butu ejas i smackdown ir nugalejas takeri narve , todel gali buti kad wwe suteiks jam proga spindeti sloveja po hardzio suspendavimo kennedy yra laikomas Money in the Bank favoritu , beto jis pats yra pasakes jei laimes lagamina jis iskart isnaudos kontrakta per WM24
Mr. Kennedy duodu 10%
Šį pranešimą redagavo Sharkis: 2008-03-27, 17:01