Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WrestleMania XXIV

Temoje atsakymų: 84

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
1. prasau istrinti keiksmazodi savo poste, gauni zodini ispejima.
2. Cenai gali deti padidintus sansus, nes jis - realiausias kandidatas nutraukti Underio streak WM. Manau uz metu ar uz dvieju, galim sulaukt Streak vs Streak, title vs title.
3. "kennedy yra laikomas Money in the Bank favoritu". Kas ji laiko favoritu?

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Tai, kad Kennedis neva is karto panaudotu lagamina jeigu ji laimetu kaip tik padaro 95% kad jis to lagamino nelaimes.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-03-27, 16:58

Sharkis

Baltas diržas

• Naujokai
0
favoritu del to kad vienam uzsienieciu wrestlingo forume vyksta spejimai ir is 15 zmoniu , 14 speja kad kennedy todel as sakau tik statistika ir man paciam atrodo kad jis realiausias kandidatas

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Mano manymu didziausia sansa laimet MITB turi nei Y2J nei KK nei MVP... Mano manymu laimes CM Punk.. Zinot kodel as taip manau ?? Nes feudas su chavo kazkoks lievas ir mano manymu jis lyg ir nesibaige.. ir chavo tikrai dabar venks CM PUNK bet jei CM laimi lagamina jis ji panaudoja ant Chavo ir laimi titula.. Ir gali buti net Triple thret kova CM PUnk vs Chavo Guerrero vs BR Winner... Mano nuomone yra tokia..

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
1. I MITB per daug bookinimo pastangu ideta ilgalaikiais terminais (t.y. darant ta matcha showcase), kad jo Winner isnaudotu lagamina pries zmogu, kurio dirzo niekas nelaiko svarbiu (cia jau kalbant apie bookerius, nes subookina ji i RR matcha).
2. Apibendrintai sakyti, kad Kenedis laikomas favoritu, del to, kad "vienam uzsienieciu wrestlingo forume" didelis procentas taip mano, yra kaip minimum nekorektiska. Tada jau geriau sakyt nenutylint, t.y.
vietoj "kennedy yra laikomas Money in the Bank favoritu"
sakyti "vienam forume kennedy yra laikomas Money in the Bank favoritu"

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na lyginant su pernykste wm sis cardas atrodo geriau. Nera mano taip nemiegemiu personu su titulais, t.y syna ir batista, batista isvis nustumptas is main evento i vidutines svarbos maca, na o su synos snukiu title picture jau susitaikiau. wm main evente dalivauja mano megiamas HHH, kad ir kiek jis kartu jose buvo, man jis nepabodo, turi zmogus kazkokio sarmo, na o co-maieventas irgi gerai atrodo, rimtas hylas pries rimta tweneri (teikerio feisu labia laikyti nesinori, nes jis uzsema visokiom mistyikom ir t.t) MIB dauguma yra vidutinio svorio, ir tikrai padarys normaliu spotu, ne taip kaip pernai i MIB sukiso sunkesvorius kaip booker T, randy orton, finlay. tik va matau viena suda, tai Big show vs boksininkas, na as nesidomiu jav boksu, tai tas ciuvas man yra tas pats kaip koks praeivis gatveja ir tiek. Turint omeny big show ringo sugebejimus ir boksininko ypatingai didelia patirti wrestlinge, geriausiu atveju galime tiketis dveju zvaigzduciu, na o blogiausiu mano megiama ivertinima DUB :) Taip tas boksininkas tikrai sukraus didelius buy rates wm, bet man kai zmogui uz atlanto tai bus kazkoks nesusipratimas renginyje kuris yra tarsi eurolygos ar dar ko nors finalas. zmogus kuriam duoda 20mln uz pasakima as sulauziaU viena karta nosi, kita kart sulauzytsiu dar ka nors ir tai kartojantis dvidesimt kartu, kaskaip manes nedomina, jis geriau uz pacmana isnaudojamas yra, bet mano manimu zmoniem kurie nera wrestleriais ne vieta wrestlingo mace, o da blogiau WM mace iskirus tos atveijus kai jie atlieka wrestlerio managerio vaidmeni.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-03-27, 20:35

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Nesutinku su Primusu - kaip tik pernai MITB buvo labai geras cardas, kruva populiariu wrestleriu, ragavusiu ME: Edge, Orton, Booker T, Jeff Hardy, Matt Hardy, na o jiem talkino geri midcarderiai Punkas ir Kennedy, tik va Finlay vienintelis toks nei i tema, o va siemet, tai vienintelis Y2J yra tokio kalibro, o visi kiti tik geri midcarderiai.

Sharkis

Baltas diržas

• Naujokai
0
geriausias MITB buvo pats pirmas per wretslemania 21 , kitu 2 irgi neblogi idomu kaip siemet bus

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-03-27, 21:40, pasakė:

Nesutinku su Primusu - kaip tik pernai MITB buvo labai geras cardas, kruva populiariu wrestleriu, ragavusiu ME: Edge, Orton, Booker T, Jeff Hardy, Matt Hardy, na o jiem talkino geri midcarderiai Punkas ir Kennedy, tik va Finlay vienintelis toks nei i tema, o va siemet, tai vienintelis Y2J yra tokio kalibro, o visi kiti tik geri midcarderiai.
Card'as yra viso PPV, ne vieno matcho.

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_Tomas_*

• Svečiai
tai kiek meiveterauskas gaus $ ???girdejau maziau nei 20mln$...
PS:jei ka tai jis tikrai pralaimes pries big slow!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tai vat kad tikrasis uzdarbis tera spekuliacija.
Jej tai - uzdarbis uz visa laika su WWE, o jis ir po to lyg ir pasitrins, tai zodzis "tikrai" cia nieko nereiskia.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ech... Iki WM liko kelios valandos, o iki žiūrėjimo pradžios namuose, mažiau nei para. Šiuo metu esu nusiteikęs geram šou, nebepanikuoju, kaip prieš mėnėsį dėl blogo card'o ar pan. Kažkodėl esu įsitikinęs, kad beveik viskas bus įdomu, bet gali nuvilti Main Event'as. O jei jis bus nekoks, WM bus ne kokia. Svarbu, kad WWE nepadarytų Floyd - Big Show matcho vakaro "žvaigžde", kokiu jį jie laiko iki šiol.
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTomas, 2008-03-30, 21:04, pasakė:

tai kiek meiveterauskas gaus $ ???girdejau maziau nei 20mln$...
PS:jei ka tai jis tikrai pralaimes pries big slow!
Jo, kaip pasake Fortaz, kolkas tai tik spejimai ir kam tu labiau pasitiki.
As skaiciau tiek skirtingu nuomoniu, gandu ir informacijos, kad sio momentu esu kazkiek pasimetes. Vieni tvirtina, kad Mayweather istikruju gaus $20 mln., bet ta suma bus jo bendras uzdarbis uz visa darba su organizacija. Tie zodziai turi ameny, jog Floyd dar po WMXXIV pasiliks su WWE ir daris, jei ne TV pasirodimus jiems, tai spaudos konferencijas, pasirodimus laiduose, reklama ir panasaus charaketerio darba dar kuri laika.
Kita informacija pateike, tikriausiai labiausiai pasitikejimo IWC turintis, Dave Meltzer. The Meltz tvirtina, kad saltinis tiesiogiai susijes su Mayweather skaiciais organizacijoje, jam pasake, kad Floyd gauna zenkliai maziau nei tie pinigai. Pagal ji, musu boksininko cekis susides is garantuotu $2 mln. ir geru procentu nuo PPV pirkimu. Taip Dave prieina isvados, kad Floyd gale pasiims mazdaug tiek pat kiek savo metu gavo Mike Tyson (tai butu $3,5 mln.) Istikruju gal tai ir butu realiausias variantas, kadangi bendrai uz visa WrestleMania kopanija uzdirbs apie $40 milionu (tai PPV pirkimai, merchandise, tolimesni DVD pardavimai ir pns.) Taigi atiduoti puse bendro uzdarbio uz rengini butu kazkiek absurdiska.
Idomiausia, kad daug gerbeju tikisi, jog tikras skaicius paaiskes po pacio renginio, nes WWE yra NYSE rinkoje ir turi akcininkus, kuriems McMahonu seima privalo rapartuoti apie islaidas. Bet is esmes Vince gali toliau palikti tai paslaptimi, kadangi niekas jam nedraudzia uzmoketi Mayweather is savo kisenes, labai kilmingai neliesdamas WWE biudzeto :D Taigi cia jau potencialiai tvirtas alibi, kad pridengti galima machinacija nukreipta i ziniasklaidos demesi.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Pradėsiu kritiką ^_^

Tik įisijungus, per kūną ilgai ėjo šiuruliukai, nes tai mano pirmoji Wrestlemania, žiūrint wrestlingą reguliariai. Toks pat jausmas buvo, lyg žiūrint pirmąjį PPV. Šių metų arena tikrai graži, žmonių kiekis įspūdingas, įėjimo rampa ilga(kaip man ir patinka). Pirmas matchas labai tiko kaip start'ui. Žiūrovai buvo įsijautę, gerai reaguodavo į visus veiksmus. Man pačiam tikrai patiko, net per daug nepamaišė ir Hornis. MITB kaip antro matcho nenorėjau, maniau kad jis bus gal net 3 dalyje. Matche viskas OK buvo maždaug iki 80proc. jo eigos. Gale nesimatė nei Kennedy, nei MVP, nors jie jame buvo vieni iš pagrindinių. Laimėtojas, IMO, parinktas blogai. Abejoju, ar Punk gerai išnaudos lagaminą. Pats jo laimėjimas atrodė taip pat labai silpnai. ECW championship match-no comment :D Prajuokino ir tiek. Jau pradėjau justi, kad PPV lygis krinta... Batista-Umanga. Matchas ne per daug prailgo, pasijuokiau, kaip boo'ino Batistą :D Tačiau kad sunervino, tai jo švari pergalė. Taip, jį reikia rodyti kaip Main-eventer'į, bet taip sumenkinti Umagą yra kvaila. Tuo labiau prieš jo kėlimą į SD(jei taip tirkai bus). Bunnymania - LIGHTS OFF! :thumb: Bahh, neįdomu buvo. Vos susilaikiau neprasukęs.
Na va, pakomentavau šiuos match'us, here comes the good stuff :) Flair-HBK tikrai nenuvylė. Viskas jame buvo gerai, keli botched veiksmai, bet daugiau nieko. Abu wrestleriai buvo labai over, matche netrūko emocijų. Tikrai ne už nieką gavo 5*, tikiu, kad jis bus MOTY. WWE title matchas prasidėjo įdomiai. Cenos įėjimas buvo šiek tiek - wtf.. o.O Iš tiesų tikėjausi gero matcho, bet likau juo nepatenkintas. Eiga lėtoka, nors tai ir buvo triple-threat, žiūrovai taip pat buvo apmigę. Close-fall'ų buvo tik keli, high-spot'ų irgi vienas, kitas. Kas nustebino ne vieną-tai laimėtojas. Randy Orton? Net susiėmiau už galvos ir iš dalies susinervinau, bet po to apgalvojau, kad ne tokie ir kvailiai WWE. Jei būtų laimėjęs Cena, jį boo'intų dar dvigubai daugiau, nors jau ir taip jis gauna daugiau heat'o, nei koks Kennedy. Jei būtų laimėjęs Triple H, būtų likę nepatenkinti HHH anti-fanai ir viskas būtų atrodė labai jau banaliai. Orton'o laimėjimas nėra blogai, bet jį galėjo padaryti kaip nors kitaip. Kaip minėjau, buvau susinervinęs, tad po to matcho išvydęs ekrane Mayweather snukį, neatsilaikiau ir prasukau beveik visą tą jų stebuklą. Kiek pamenu, laimėjo Floyd, bet dėl manęs, jis galėjo gauti PIN po 3s, kaip Chavo. Po to viso šlamšto, išmušo Taker'io gongas ir iškart aprimau;) Žinojau, kad kuo kuo, bet šie 2 mūsų nenuvils, taip ir įvyko. Nesitikėjau, kad mane patį privers ne kartą ir ne du pagalvoti, kad Taker'io streak'as tikrai pasibaigė. Taip pat gerai, kad Edge neparodė, kaip eilinio loud-mouth ir jis turės kuo girtis po WM, kad jis tapped-out iš po Piledriver'io.

Apibendrinant, WM nenuvylė, bet nuvylė triple-threat. Jei ne jis, pavadinčiau šį PPV nuostabiu :) Drąsiai duodu 9/10.
Nuotrauka

Sharkis

Baltas diržas

• Naujokai
0
man tai jau buvo trecia WM bet nelabai gera , vidutine takerio , rendzio ir keino pergales spejau ir gan uztikrintai taip ir atsitiko :thumb:

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Jai ka spoiler tagas veikia:

20. Rašant WWE ir TNA rezultatus, ar su jais susijusius pranešimus, irgi reikia naudoti spoiler ([ spoiler ] [ / spoiler ]) žymes. Juos yra būtina naudoti dieną po šou (pvz. jei RAW vyksta pirmadienį, tai spoiler žymes yra būtina naudoti iki antradienio 12 valandos vakaro. Tai galioja ir kitiems šou). Jei vyksta PPV, tai spoiler žymes yra būtina naudoti 5 dienas po PPV (pvz. jei PPV vyksta sekmadienį, tai spoiler žymes reikia naudoti iki penktadienio 12 valandos vakaro).

Spoiler'is
Labai aciu uz susikta reikala man.......

Šį pranešimą redagavo BitlasLt: 2008-03-31, 20:38

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
nu MK sake nereikia eiti i ppv tema po ppv :thumb:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tai kam tos taisykles?

Šį pranešimą redagavo BitlasLt: 2008-03-31, 20:56

Guest_Tomas_*

• Svečiai
man jus paaiskinkit,kaip suprast kad big show pralaimejo?wtf?ziuriu ir nesuprantu!

`MalioK`

• Administratoriai
34
As labiau nustebes, kad senas naris kaip BitlasLt/Undertaker taip nustebo nepamates spoiler tag'u cia. Manau tai jau sena politika foruma, kad renginio temoje nesinaudojam ta funkcija - kas nenori spoilintis, logiskai cia nesikisa. Aisku, musu kalte kad tai iki siol tingejai "iforminti" taisyklese. Dabar padarita.

Rodyti pranešimąTomas, 2008-03-31, 23:06, pasakė:

man jus paaiskinkit,kaip suprast kad big show pralaimejo?wtf?ziuriu ir nesuprantu!
Pavyzdziui nes Mayweather zvaigzde ir uz si viena matcha uzsidirbo garantuotai daugiau nei Big Show per visus darbo metus :thumb:

Guest_Tomas_*

• Svečiai
ne nu bet cia gers!sakykim 20mln$ gaus jo?tj krc as buvau garantuotas jei gauni tiek zalio tj apie pergale negalvok!o cia kas blin!!!nokautas?krc nervas ima negaliu!dar suprasciau kad jis butu feisas!!!bet gi jis aiskiausias hylas!jptvaimat visi ant jo svilpia ir t.t tikrai turejo kova baigtis big show pergale!cia gi visiskas pazeminimas pramoginems imtynems!!!big slow gauna nuo spenio!!!jezau nesuprantu kas to norejo!nu cia geras!truksta zodziu krc...

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na ir aš išreikšiu savo nuomonę apie šių metų Wrestlemaniją.Pradžiai,tai tiesa pasakius buvo ir žymiai geresnių wrestlemanijų.Šiais metais skirčiaus 8/10 balą.Prie to dar prisidėjo incidentas su pirotechnika ^_^ Iš esmės galiu pasakyti,jog cardas buvo gan gerai sustatytas,JBL ir Finlis išties užvedė publiką įnešdami metalo skambesį į areną.Tik mačas gal ir per greitai pasibaigė,vos spėjau įsijaust ir jau pamačiau piną.
Money in the Bank-Matchas nenuobodus,buvo gan gerų spotų,kas davė pliusų.Hardžio sugrįžimas nustebino ir įnešė prasmę į MVP dalyvavimą šiame matche.Twist of fate,tikrai paliko įspūdį ir kaip ir pernai matėm lūžtančias kopėčias :) Vat dėl nugalėtojo likau nustebęs.Kažkodėl manau,kad Punkas nepasinaudos šituo lagaminėliu tinkamai.Pvz,jei prisimintume Edge ir jo Run'ą su lagaminėliu,jis visą laik priminė visiem,kad jis yra Mr. Money in the bank,ir kažkodėl tikėjaus pamatyti Kenedį darant tą patį.Naudotis tuo lagaminėliu visus metus,naudoti jį kaip weaponą ir pan. Kadangi Punkas laiko Babyface'o poziciją,vargu ar jis sugebės tai padaryti...Bet vistiek,grįžtant prie pačios Wrestlemanijos,mačas nenuvylė.
Batista vs. Umaga-Bullshit...Neturiu žodžių....
Ir priėjau vieną įdomiausių WM vietų-Kane vs. Chavo...Įdomiausių,ne todėl,kad matcho kaip ir nematėm.O,kad buvo sumuštas rekordas :) Aišku,tai šiokia tokia gėda,kad per Wrestlemaniją daryti tokį dalyką,tačiau manau,kad tai paliko didesnį įspūdį,nei sausas Kane vs. Chavo matchas.Po WM kiek skaičiau internete dauguma buvo pasipiktinę,kad WWE taip pasielgė ir dar labiau sumenkino ECW titulą,bet man Kažkodėl tai patiko.Nes Keino gimmickas jau išssisėmęs,paskutiniais metais jis nieko įspūdingo nebeparodo....O dabar...BAM! Jis nugali ECW čempioną per 5 sekundes...
Shawn Michaels vs. Ric Flair-Neturiu žodžių,man šis matchas jau prieš Wrestlemaniją atrodė Showstealeris,taip ir buvo.Nežinau kiek įvertino šį matchą kiti,tačiau 411mania ir PWtorch davė jam *****,taip kaip ir Fritzas prognozavo...Viskas ko reikėjo buvo padaryta.Spotai buvo nuyostabūs,pabaiga buvo išties gerai sugalvota,ptampyti nervus žmonėm-kas ką nupinins.Man pačiam širdis šokinėjo,nes tikrai nenorėjau matyti Flero eros galo...Dėje...Jo pasitraukimas buvo išties emocionalus ir kiek kameros parodė,buvo daugybė ašarų...
Playboy bunny matchas-Kaip visada atsipalaidavimui skirtas,bet jei ne Snoopis,būčiau ėjęs parūkyt(Jei ką ašų žiūrėjau Live šį šou :D )
Randy Orton vs. Triple H vs. Cena-Iš pradžių pasirodė keista,kodėl šis matchas ne pabaigoje.Iš emsės kažko panašaus ir tikėjausi.Šitie trys buvo vienam ringe per PPV ir nieko geresnio negalėjo išpešti,tik vat kai jau atrodė,jog HHH laimės,man žandikaulis atvėpo,kai pamačiau piną,kurį padarė Ortonas :D Aš išties norėjau,kad jis laimėtų,bet tuom visiškai netikėjau,o pasirodo,su WWE taip ir būna :thumb:
Big Show vs. Mayweather-Ale dar visai neblogas matchas gavosIšties įtikinantis,kai Big Show pradėjo svaidyt visus Mayweatherio sekundantus į apsaugines sieneles.Ir ko ir buvo galima tikėtis Mayweatheris laimėjo.Tačiau viską taip sudirbo dirty pergalė...Aš nesuprantu WWE tikslo?Jis visiem žinomas self made Heelas,tada jis pasirodo WWE ir tampa Babyface'u ir galiausiai jis laimi labiausiai Hypintą WM matchą,smūgiuodamas su kastetu...WTF?Kur logika?Gal jos nuotaika dažnai keičias,kaip pas Angle,tai ir sumano keist rolę....
And the Main event...Nežinau ar dėl mačo,ar dėl prieš tai matytų kovų,o gal dėl to,kad jau buvo 5 valandos ryto,bet man šitas matchas nebesižiūrėjo.Norėjau tiesiog greičiau sužinoti kas laimės.Kaip ir buvo galima nuspėti,tai buvo Takeris.Finišas man gan patiko ir buvo intriguojantis.

Pabaiga-DAUG PINIGŲ IŠĖJO Į ORĄ :D

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTomas, 2008-03-31, 23:22, pasakė:

ne nu bet cia gers!sakykim 20mln$ gaus jo?tj krc as buvau garantuotas jei gauni tiek zalio tj apie pergale negalvok!o cia kas blin!!!nokautas?krc nervas ima negaliu!dar suprasciau kad jis butu feisas!!!bet gi jis aiskiausias hylas!jptvaimat visi ant jo svilpia ir t.t tikrai turejo kova baigtis big show pergale!cia gi visiskas pazeminimas pramoginems imtynems!!!big slow gauna nuo spenio!!!jezau nesuprantu kas to norejo!nu cia geras!truksta zodziu krc...
Reikia nepamirsti, kad Floyd ne tiek reikejo WWE ir to cekio (kuris nebutinai bus $20 mln.), kaip WWE savo renginiui buvo reikalingas Mayweather. Ir ne jis prase tureti vaidmeni WrestleManijoje, o kompanija kreipesi i ji, kad tureti "ginkla" ziniasklaidos demesio pritraukimui. Taigi sprendimas buvo jo rankuose, o zmogus kuris nera ragaves pralaimejimo savo tikroje bokso karjeroje vargu ar nores tureti "L" pramoginiame versle. Big Show pralaimejima gi jam as nelaikau tokiu jau pazeminimu - Paul mate baisesniu pralaimejimu. Galu gale, mes kalbam apie zmogu, kuris per WM21 padare job'a Akebono. Isvis White manau turejo likti labiau nei patenkintas savo pozicija siais metais, dalyvaudamas labiausiai reklomojamame metu matche ir igaudamas ne tik daug papildomo populiarumo, bet ir iseidamas is renginio vistiek stipriu, nes buvo nugaletas nesvariai ir dominavo + tas WrestleMania XXIV PPV cekis irgi turetu buti geriausias jo karjeroje iki sio momento :thumb:

Guest_Tomas_*

• Svečiai
hell no!butu buve daug puikiau kad wwe butu reklamave ar meivis pagalaiau po tiek pergaliu gaus nokauta nuo big slow!ir stai bum!jis pagalaiua pralaimi,bet manau jam tai nebutu dideles reiksmes nes juk tai visgi ne boksas!!!na o big slow ir ziurowams bei wwe sis tas....na bet kaip jau sakei maliok tai,gal ir ne tiek tas big slow bepazemintas nes juk kova buvo nesvari...jis tures kaip paisaiskinti...gal dar kada bus revancas(nenoreciau seip pamatyt).tai tiek.

Rodyti pranešimąRamaz, 2008-03-31, 22:36, pasakė:

Pabaiga-DAUG PINIGŲ IŠĖJO Į ORĄ :thumb:
kam cia daug pinigu y ora isejo?tau?
man tai irgi biski nubirejo ^_^

Sharkis

Baltas diržas

• Naujokai
0
jei ka tai 300,000$ WWE isleido ant pirotechnikos , is bilietu i WM wwe uzsidirbo 5.750 000 $ :thumb:

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0