Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-03-27, 16:52
2. Cenai gali deti padidintus sansus, nes jis - realiausias kandidatas nutraukti Underio streak WM. Manau uz metu ar uz dvieju, galim sulaukt Streak vs Streak, title vs title.
3. "kennedy yra laikomas Money in the Bank favoritu". Kas ji laiko favoritu?

2008-03-27, 17:13

2008-03-27, 19:35
2. Apibendrintai sakyti, kad Kenedis laikomas favoritu, del to, kad "vienam uzsienieciu wrestlingo forume" didelis procentas taip mano, yra kaip minimum nekorektiska. Tada jau geriau sakyt nenutylint, t.y.
vietoj "kennedy yra laikomas Money in the Bank favoritu"
sakyti "vienam forume kennedy yra laikomas Money in the Bank favoritu"

2008-03-27, 20:31
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-03-27, 20:35

2008-03-27, 21:40
2008-03-28, 19:11
Walleris, 2008-03-27, 21:40, pasakė:

2008-03-30, 21:37
2008-03-30, 21:39
Tomas, 2008-03-30, 21:04, pasakė:
PS:jei ka tai jis tikrai pralaimes pries big slow!
As skaiciau tiek skirtingu nuomoniu, gandu ir informacijos, kad sio momentu esu kazkiek pasimetes. Vieni tvirtina, kad Mayweather istikruju gaus $20 mln., bet ta suma bus jo bendras uzdarbis uz visa darba su organizacija. Tie zodziai turi ameny, jog Floyd dar po WMXXIV pasiliks su WWE ir daris, jei ne TV pasirodimus jiems, tai spaudos konferencijas, pasirodimus laiduose, reklama ir panasaus charaketerio darba dar kuri laika.
Kita informacija pateike, tikriausiai labiausiai pasitikejimo IWC turintis, Dave Meltzer. The Meltz tvirtina, kad saltinis tiesiogiai susijes su Mayweather skaiciais organizacijoje, jam pasake, kad Floyd gauna zenkliai maziau nei tie pinigai. Pagal ji, musu boksininko cekis susides is garantuotu $2 mln. ir geru procentu nuo PPV pirkimu. Taip Dave prieina isvados, kad Floyd gale pasiims mazdaug tiek pat kiek savo metu gavo Mike Tyson (tai butu $3,5 mln.) Istikruju gal tai ir butu realiausias variantas, kadangi bendrai uz visa WrestleMania kopanija uzdirbs apie $40 milionu (tai PPV pirkimai, merchandise, tolimesni DVD pardavimai ir pns.) Taigi atiduoti puse bendro uzdarbio uz rengini butu kazkiek absurdiska.
Idomiausia, kad daug gerbeju tikisi, jog tikras skaicius paaiskes po pacio renginio, nes WWE yra NYSE rinkoje ir turi akcininkus, kuriems McMahonu seima privalo rapartuoti apie islaidas. Bet is esmes Vince gali toliau palikti tai paslaptimi, kadangi niekas jam nedraudzia uzmoketi Mayweather is savo kisenes, labai kilmingai neliesdamas WWE biudzeto
2008-03-31, 17:54
Tik įisijungus, per kūną ilgai ėjo šiuruliukai, nes tai mano pirmoji Wrestlemania, žiūrint wrestlingą reguliariai. Toks pat jausmas buvo, lyg žiūrint pirmąjį PPV. Šių metų arena tikrai graži, žmonių kiekis įspūdingas, įėjimo rampa ilga(kaip man ir patinka). Pirmas matchas labai tiko kaip start'ui. Žiūrovai buvo įsijautę, gerai reaguodavo į visus veiksmus. Man pačiam tikrai patiko, net per daug nepamaišė ir Hornis. MITB kaip antro matcho nenorėjau, maniau kad jis bus gal net 3 dalyje. Matche viskas OK buvo maždaug iki 80proc. jo eigos. Gale nesimatė nei Kennedy, nei MVP, nors jie jame buvo vieni iš pagrindinių. Laimėtojas, IMO, parinktas blogai. Abejoju, ar Punk gerai išnaudos lagaminą. Pats jo laimėjimas atrodė taip pat labai silpnai. ECW championship match-no comment
Na va, pakomentavau šiuos match'us, here comes the good stuff
Apibendrinant, WM nenuvylė, bet nuvylė triple-threat. Jei ne jis, pavadinčiau šį PPV nuostabiu
2008-03-31, 20:32
20. Rašant WWE ir TNA rezultatus, ar su jais susijusius pranešimus, irgi reikia naudoti spoiler ([ spoiler ] [ / spoiler ]) žymes. Juos yra būtina naudoti dieną po šou (pvz. jei RAW vyksta pirmadienį, tai spoiler žymes yra būtina naudoti iki antradienio 12 valandos vakaro. Tai galioja ir kitiems šou). Jei vyksta PPV, tai spoiler žymes yra būtina naudoti 5 dienas po PPV (pvz. jei PPV vyksta sekmadienį, tai spoiler žymes reikia naudoti iki penktadienio 12 valandos vakaro).
Šį pranešimą redagavo BitlasLt: 2008-03-31, 20:38
2008-03-31, 22:16
Tomas, 2008-03-31, 23:06, pasakė:
Guest_Tomas_*
2008-03-31, 22:22
Guest_Tomas_*
2008-03-31, 22:36
Money in the Bank-Matchas nenuobodus,buvo gan gerų spotų,kas davė pliusų.Hardžio sugrįžimas nustebino ir įnešė prasmę į MVP dalyvavimą šiame matche.Twist of fate,tikrai paliko įspūdį ir kaip ir pernai matėm lūžtančias kopėčias
Batista vs. Umaga-Bullshit...Neturiu žodžių....
Ir priėjau vieną įdomiausių WM vietų-Kane vs. Chavo...Įdomiausių,ne todėl,kad matcho kaip ir nematėm.O,kad buvo sumuštas rekordas
Shawn Michaels vs. Ric Flair-Neturiu žodžių,man šis matchas jau prieš Wrestlemaniją atrodė Showstealeris,taip ir buvo.Nežinau kiek įvertino šį matchą kiti,tačiau 411mania ir PWtorch davė jam *****,taip kaip ir Fritzas prognozavo...Viskas ko reikėjo buvo padaryta.Spotai buvo nuyostabūs,pabaiga buvo išties gerai sugalvota,ptampyti nervus žmonėm-kas ką nupinins.Man pačiam širdis šokinėjo,nes tikrai nenorėjau matyti Flero eros galo...Dėje...Jo pasitraukimas buvo išties emocionalus ir kiek kameros parodė,buvo daugybė ašarų...
Playboy bunny matchas-Kaip visada atsipalaidavimui skirtas,bet jei ne Snoopis,būčiau ėjęs parūkyt(Jei ką ašų žiūrėjau Live šį šou
Randy Orton vs. Triple H vs. Cena-Iš pradžių pasirodė keista,kodėl šis matchas ne pabaigoje.Iš emsės kažko panašaus ir tikėjausi.Šitie trys buvo vienam ringe per PPV ir nieko geresnio negalėjo išpešti,tik vat kai jau atrodė,jog HHH laimės,man žandikaulis atvėpo,kai pamačiau piną,kurį padarė Ortonas
Big Show vs. Mayweather-Ale dar visai neblogas matchas gavosIšties įtikinantis,kai Big Show pradėjo svaidyt visus Mayweatherio sekundantus į apsaugines sieneles.Ir ko ir buvo galima tikėtis Mayweatheris laimėjo.Tačiau viską taip sudirbo dirty pergalė...Aš nesuprantu WWE tikslo?Jis visiem žinomas self made Heelas,tada jis pasirodo WWE ir tampa Babyface'u ir galiausiai jis laimi labiausiai Hypintą WM matchą,smūgiuodamas su kastetu...WTF?Kur logika?Gal jos nuotaika dažnai keičias,kaip pas Angle,tai ir sumano keist rolę....
And the Main event...Nežinau ar dėl mačo,ar dėl prieš tai matytų kovų,o gal dėl to,kad jau buvo 5 valandos ryto,bet man šitas matchas nebesižiūrėjo.Norėjau tiesiog greičiau sužinoti kas laimės.Kaip ir buvo galima nuspėti,tai buvo Takeris.Finišas man gan patiko ir buvo intriguojantis.
Pabaiga-DAUG PINIGŲ IŠĖJO Į ORĄ
2008-03-31, 22:39
Tomas, 2008-03-31, 23:22, pasakė:
Guest_Tomas_*
2008-03-31, 23:05
Guest_Tomas_*
Ramaz, 2008-03-31, 22:36, pasakė:
man tai irgi biski nubirejo
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis