Temoje atsakymų: 55
2008-04-08, 15:36
algirduhas21, 2008-04-08, 15:42, pasakė:
Duodu 195% kad paskutinis x space dalyvis bus petey williams =)
2008-04-13, 16:28
Štai ir sekmadienis. Rytoj visi jau pūsim Lockdown'ą į PC
Spėju PPV bus geras, padorus kaip minimum. Turbūt geri bus X-Scape ir "Cuffed in a cage" matchai. TNA dažniausiai mid-card'o matchai būna geri. Lethal lockdown nelabai blizgantis, daugiausia dėl jo sudėties. Dėl Main Event, kaip ir dauguma, manau, kad bus crap. Jei TNA nesugalvos kažko originalaus, netikėto, PPV bus sugadintas. Svarbiausia, kad bent Joe švariai laimėtų ir viskas bus tvarkoj.
Spėju PPV bus geras, padorus kaip minimum. Turbūt geri bus X-Scape ir "Cuffed in a cage" matchai. TNA dažniausiai mid-card'o matchai būna geri. Lethal lockdown nelabai blizgantis, daugiausia dėl jo sudėties. Dėl Main Event, kaip ir dauguma, manau, kad bus crap. Jei TNA nesugalvos kažko originalaus, netikėto, PPV bus sugadintas. Svarbiausia, kad bent Joe švariai laimėtų ir viskas bus tvarkoj.
2008-04-13, 16:42
Bottom, 2008-04-13, 17:28, pasakė:
Štai ir sekmadienis. Rytoj visi jau pūsim Lockdown'ą į PC
2008-04-13, 17:38
Fortaz, 2008-04-13, 17:31, pasakė:
Kodel manai, kad main eventas bus crap?
Cuffed in a cage nesakau, kad bus labai geras, bet team'ai atliks tai, ką ir reikia. Bus geras start'eris ir tiek. Gaus ** ar daugiau.
2008-04-13, 17:49
Na macas tarp kurto ir Joe bus geras ivertinimu atzvilgiu, bet speju man jis nepatiks, bus kazkas panasaus ka per global impact mateme, tik skirtumas bus tas as zinosiu abu wrestlerius ir ganetinai neblogai sustatyta kova. seip visai neblogai atrodo cardas, manau show vinis gali buti Xscape macas, na turi but spotu, tiksliau privalo. gaila kad skiperio nera, padarytu gal savo garsuji judesi nuo narvo virsaus, fjudo su amw metu. Lethal lockdowne, nelabai suprantu ka neshas ten veikia, team 3d hardkorininkai yra, tad tikrai neblogai pavarys, stiles vel koki sudetinga suoliuka ar kritima atliks. Mano manimu visi tris mineti macai turi visas galimybes gauti po **** turint omeny vertintoju saliskuma, tai realaiusias variantas kad visi tris macai nebus maziau ***. Merginu tag teamas ir turi but neblogas, visgi matysime tas pacias moteriskes kurios pusmetuka jau tempia merginu divizija. galintys dubai yra Narvo karalienes macas ir tas kur sukista 12zmoniu, aiskino kaska donas vestas paie taisykles maco bet nieko nesupratau. VKM ir bokerio su robertu macai bus vidutiniai, gali nustebint vkm, visgi zmones gal ruosesi kovai, ir tiek metu kartu isbuve, tai tikiosi bent isvyst kazka panasaus i amw teksas deadmach kova, na zinoma truputi prastesnes. Apibendrinant, cardas dvipusiskas, vienur matosi DUBai artejantis, na o kitur dedamos dideles viltys. Na jau ryt galesim ziureti, bet manau tna tikrai nesusiks savo antro palei svarba ppv.

2008-04-13, 17:55
Bottom, 2008-04-13, 18:38, pasakė:
Nes daugiau galimų matcho eigos/baigties blogų variantų, nei gerų. Joe laimės nešvariai, "per fuksą". Matchas bus per daug MMA stiliaus. Bus įsikišimas ir t.t. Žinoma, aš visukeriopai tikiuosi, ****+ matcho iš jų. Taip pat, gali nuskambėti kvailai, bet save bandau paveikti atvirkštine psichologija
t.y. tikėtis blogiausio, kad įvykus geram matchui, būtų manyje didesnis pop'as 
p.s sory uz double post, seip dazniausiai is to dubli i viena padaro invision forumo sistema jai nieks pries tai neraso.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-04-13, 17:57

2008-04-14, 16:12
Cia naujas? Man rodos jis visokias kombinacijas sio zodzio bandes
Siaip ir as atsisiunciau CD2 sito PPV, norisi pasiziureti Angle vs. Joe match'a, is vertinimu supratau, kad geras. Tiesa, lethal lockdown siek tiek prasukinedamas ziurejau, tai komentatoriai vos is proto nevaro. Kai anksciau ziurejau TNA pries ~6 menesius, tai Christian buvo heelu heel'as ir komentatoriai jau dejo ji i suns dienas, sakydami koks jis bailys ir t.t. o dabar Christian iseina pats pirmas ir jau giria komentatoriai koks drasuolis jisai. Zudo tiesiog.
2008-04-14, 16:27
nu paziurejau ppv, ganetinai patiko visas ppv, jai butu teke moket pinigus nebuciau galejasis. del ivertinimu nesigincisiu, zinome kad saliski tna atzvilgiu zmones yra, bet apie tai nekalbesiu. x division macas patiko, buvo neblogu spotu, viskas tvarkoje, daugiau nieko ir nereikia atidaromam macui. Beja cury mane nustebino, pagaliau pradejo daryt kazka panasaus ka danielsas su normaliu gmiku atligdavo. Tikejausi kad laimes sajay dut, ir taip prasides fjudas tarp ju, na o kiti tai nlb ir verti ten buvo. qveen of the cage, na nezinau, tokius macus kist i impacta reikia, visada laikysios nuomones kad jai turi but bobu macas per PPv, tai tik vienas, o ne 2.5maco. vkm kova nuvyle viskas idomiai gan ziurejosi, bet pabaiga su mokyklinuku sux. Na o tikejaus kazko is ju, manau paskutini karta jie gavo mano pasitikejima. 12 zmoniu kova, buvo balaganas, per daug snukiu, na spotai patiko, kazas gerai pavare, erikas palinksmino, na tokie macai skirti tik nusigerimui ir zvengimui. robertas su bokeriu ir mergu sutve, na viena gera zinia yra, baiges ju susiktaS fjudas su gan prastomm kovom, kaip kaunantis 5 ar kiek ten kartu nesugebet padaryt padoraus single maco as nezinau, ir kam tas mergas kist? nu isjunge bokerio zmona ir ka, kam ja toliau kist i fjuda ir dar narve. visa kova ziurejosi graziai, iki tol kol pasikeite bobos, na ir pabaiga sudina. Nors ka daugiau jos atliks. Bobu kova visai normali buvo, idomiai ziurejosi, gail kim kaip visada irodineja kad merginos gali wrestlint. Na ir pagaliau antroji puse. lethal lockdown, toks kaip ir visada geras, kad ir kiek prikistum ten pensininku, visvien maca padarys gera aj cage rhino stormas. patiko kai buba iejo su new yorko jankiu maike i ringa, speju bostonieciai neapsidziauge
Na viskas ziurejos gerai, tik mva finalinis spotas, kopeciu nuvertimas ne taip ispudingai atrode, bet iki to numetimo masciau, gi stailas nekris zemen nuo tokio aukscio susilauzys ka, tai buvo idomu stebet.
Na ir mai eventas, jai tai MMA stiliaus kova, as uz. pradzia buvo gan leta su daug ginybos, na o toliau po biski visi isibegejo, istikro isijauciau, ir pergyvenau kad joe neprakistu, kai lauze joe kojas su flero lauzimu ten geriausia vieta buvo, gerai joe kentejo, na macas puikus, ir uz mano matta kurtas pries nagata per global impact daug geresnis, ten su nagata (tikiosi nesumaisiau vardu) buvo kazkaip man nuobodu, na o cia labai gerai. Mano manimu tai geriausias is joe vs angle macas.
PPV labai patiko, vertinu 8. pradiniai macai buvo neblogi, karts nuo karto padarydavo sudetingu spotu, antra puse PPv buvo labai gera. gal wrestlemanijos ir nepadare lockdownas, bet tikrai nepasisiko.
Na ir mai eventas, jai tai MMA stiliaus kova, as uz. pradzia buvo gan leta su daug ginybos, na o toliau po biski visi isibegejo, istikro isijauciau, ir pergyvenau kad joe neprakistu, kai lauze joe kojas su flero lauzimu ten geriausia vieta buvo, gerai joe kentejo, na macas puikus, ir uz mano matta kurtas pries nagata per global impact daug geresnis, ten su nagata (tikiosi nesumaisiau vardu) buvo kazkaip man nuobodu, na o cia labai gerai. Mano manimu tai geriausias is joe vs angle macas.
PPV labai patiko, vertinu 8. pradiniai macai buvo neblogi, karts nuo karto padarydavo sudetingu spotu, antra puse PPv buvo labai gera. gal wrestlemanijos ir nepadare lockdownas, bet tikrai nepasisiko.

2008-04-14, 16:52
Nu Primusai, nebuk TNA markas
Iki Lethal Lockdown kovos as galvojau "ka as cia per suda ziuriu?", ten visokios BG vs. Kip, Queen Of The Cage, Cuffed in A Cage ir pan. Nors X-Division X-Scape buvo neblogas, bet visa intriga susiko, kai pasiliko kovoje tik Machismo su Devine, tada buvo aisku, kad naujo champo tiketis neverta. Siaip ziuredamas vos neuzmigau, miegai issivaike tik per Bookerio ir Roode kova, kuri buvo nebloga, bet ja susiko tupas finishas. Beje, Devine maloniai nustebino, nemaciau jo darant Shooting Star Presso
Lethal Lockdown buvo geras, bet ne daugiau. Jeigu AJ butu koki gera spota atlikes is tokio aukscio, buciau garbines sia kova belekiek. Vos tik jis ant kopeciu uzlipo is karto nerealus dziaugsmas apeme. Galvojau, kad jis padarys Spiral Tap ant stalo gulejusiam Christianui. Nes yra jis praeityje tai padares, tik ne Christianui, bet tas varzovas ant stalo irgi gulejo. O Main eventas - bravo! Viskas puiku, gal tik truputi daugiau galejo buti MMA elementu ir submission finishas, bet per daug nesikabinesiu, vis tiek kova buvo puiki
PPV vertinu 7. Tik del to, jog tai buvo sh malimas puseje kovu, o kita puse buvo gerai.
PPV vertinu 7. Tik del to, jog tai buvo sh malimas puseje kovu, o kita puse buvo gerai.
2008-04-14, 16:56
as nesakiau kad pirma puse gera, man ta puse patiko kad ir koki s male bet xscape, gail kim su odb pries konga, ir kazas ja istempe. nepritariu tik kai kuriem ivertinimam ir tiek. o stailasas apie ta spota kuri kalbi padare ji 2006lockdowne, bet kopecios buvo labai artyi ir jis uzsikabino ant virsaus, taip tiksliai pataikantis ant stalo. siu metu lockdown atveju, tiketis kazko panasaus buvo sunku, nes situacija nepalanki, kopecios toli, ir no ju neatsispirsi normaliai. reiktu kat tas koepcais butu prilaike, kaip buvo edge vs syna tlc kovoi, tada gal galetume kaltint ji kad nedare, na o dabar, tiesiog protinga rizika ir tiek.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-04-14, 17:02

2008-04-14, 23:24
Lix, 2008-04-14, 15:12, pasakė:
Cia naujas? Man rodos jis visokias kombinacijas sio zodzio bandes
Siaip ir as atsisiunciau CD2 sito PPV, norisi pasiziureti Angle vs. Joe match'a, is vertinimu supratau, kad geras. Tiesa, lethal lockdown siek tiek prasukinedamas ziurejau, tai komentatoriai vos is proto nevaro. Kai anksciau ziurejau TNA pries ~6 menesius, tai Christian buvo heelu heel'as ir komentatoriai jau dejo ji i suns dienas, sakydami koks jis bailys ir t.t. o dabar Christian iseina pats pirmas ir jau giria komentatoriai koks drasuolis jisai. Zudo tiesiog.
O komentatoriai neturetu to daryti ? Deti i suns dienas heelus, kurstyti fanus pries juos ir daryti viska, kad fanai palaikytu face'us ? (Christian dabar lyg ir face).
O as ant ju visada pykstu, kai jie ima nekreipti demesio i kova, pvz kai Steiner padare svaru Belly-to-belly suplex Hernandezui as norejau, igirsti kazka panasaus i JR arba Joey Styles 'Oh My GOD!'. O jie net nesiteike to pamineti.
Idomus dalykas del paskutiniuju dvieju matchu - abu jie pasibaige kai to visai nesitikejau, buvau issiziojes, kai Joe uzpinino Angle po Pump-up Busterio. Dabar tikiuosi 2 metu Joe title reigno kuris padarys TNA titula paciu prestiziskiausiu visame pasaulyje. Amen.
2008-04-15, 13:26
Beef, 2008-04-15, 00:24, pasakė:
O komentatoriai neturetu to daryti ? Deti i suns dienas heelus, kurstyti fanus pries juos ir daryti viska, kad fanai palaikytu face'us ? (Christian dabar lyg ir face).
Matai vienas dalykas yra kai tarkim JR ar Cole pasako kodel sis zmogus yra face'as/heel'as ir ka jis yra padares, o visai kitas kai ziurovui yra persama nuomone, face'ai garbinami, o heelai smerkiami. Man tai nepatinka, nors gal kitiems tai ir atrodo "normalu". Juokinga atrode, kai tiek varo ir varo ant Christian, o jau po keliu menesiu garbina ji. Tikri veidmainiai
2008-04-15, 16:42
Powis, 2008-04-15, 14:56, pasakė:
www.youtube.com/watch?v=EiLzLZZ-X2g Čia Scottas Steineris dažnai taip fuck'us žiūrovam į veidus rodo?
Galbūt pirmą kartą kaip žiūrėjau TNA nežinojau gal taip dažnai būna ar čia tik šį kartą? 
Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-04-15, 16:42
2008-04-15, 20:17
Lix, 2008-04-15, 14:26, pasakė:
Matai vienas dalykas yra kai tarkim JR ar Cole pasako kodel sis zmogus yra face'as/heel'as ir ka jis yra padares, o visai kitas kai ziurovui yra persama nuomone, face'ai garbinami, o heelai smerkiami. Man tai nepatinka, nors gal kitiems tai ir atrodo "normalu". Juokinga atrode, kai tiek varo ir varo ant Christian, o jau po keliu menesiu garbina ji. Tikri veidmainiai 
Dbr del PPV.
Na as tai pavadinciau one-match-ppv. Du kiti matchai (x-div + 5vs5) verti demesio buvo per daug koshe, kad papasakotu istorija.
Dbr del to vieno matcho, kuris buvo visas PPV. Pirmos 7 minutes man tikrai patiko. Tik tikejausi normalesnio perejimo prie PW, o ne is MMA stiliaus tiesiai ant Figure4 leglock.. Man tai ateme..
Kitas dalykas.. Jej jau kurtas isejna kaip MMA apsirenges, tai gelejo bent jau padaryt matcha UWFI stiliaus (nemanau kad prashau daug, juk neprashau RINGS stiliaus matcho). T.y. man matche nepatiko 3 dalykai: Figure4, runing-knee-of-doom, ir siaip begimas i virves. T.y. ne taip jau sunku butu buve acisakyt virviu pagalbos+fugure4. Ir nieko tai nebutu ish matcho ateme. Abejotinu pasirinkimu laikyciau ir Angle trenkimo galvos i narva veiksma. Narvas tegalejo buti vien tam, kad apsaugotu nuo isikishimo.
Taigi, kas butu buve UWFI stiliaus stifinis geras matchas su nedideliu kiekiu kooperacijos, nebuvo toks (t.y. bukim atviri, bet kad begtum laisva eiga i virves patemptas, ir grizhtum nuo ju nesusvyraves.. ar kad leistum nesiprieshindamas padaryt Figure4..)..
Taigi vertinu kaip tiesiog stifini PW matcha su neperlabiausiai tinkamai panaudotais MMA elementais. ****
Jej butu acisake viso to, ka siulau, butu ****1/2 ramiai.
p.s. jej leistis i detales, tai turbut reiketu ir siulyti, kad Joe muscle-buster butu dares ne nuo ringo kampo, o is eigos. T.y. ringos virves kad tebutu panaudotos escapinti submissionams. Va toks matchas tikrai butu nuostabus. Dbr jie buvo tik ARTI to.

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų