Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-05-29, 20:26
Temoje atsakymų: 62
2008-07-04, 12:04
Turiu tokia ideja. E-fed'e padaryti tema Naujienos. Kur kiekvienas kovotojas gales rasyt savo naujienas, ar ten koki interviu dave, ar jis iseina atostogaut, ar turnina heel/face ar dar kazka panasaus. Zdz kiekvienas kovotojas savo naujienas rasys. Taip buvo Romeo forume, tai gal padaryt ir cia galima butu?

I watch:

I don't watch:

2008-07-04, 13:54
Kazkaip sutapo , kad kai "niekam neidomi federacija" tai pasidare jus pradejote tai siulyti..
|
Ne į temą | walleris istrins sita posta.. speju.. |
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-07-04, 14:19
neatspejai...deja...
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2008-07-16, 22:13
Apie isejimus tai galima pasakyti temose "nebuvimo topicas" ir e-fed'o kalboje pasakyti kaip dare kai kurie wrestleriai (pvz John Rambo ir Prison). O del tu su kuo feud'ino, kam interviu dare tai galite savo regsitracijos anketoje tokius dalykus redaguodami uzrasinet kaip tai daro Impaler.
2009-07-15, 17:11
Sveiki, na klausimas būtų toks. Skaitydamas šį ir praeita Heat daug kur mano dėmesį patraukė tas NME Season 2. Tai klausimas būtų toks ar jūs vėl kaip pernai užsidarysite ties rugsėju ar tesite veikla ilgiau?
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D
2009-07-15, 18:00
Jobberis_Extreme, 2009-07-15, 18:11, pasakė:
Sveiki, na klausimas būtų toks. Skaitydamas šį ir praeita Heat daug kur mano dėmesį patraukė tas NME Season 2. Tai klausimas būtų toks ar jūs vėl kaip pernai užsidarysite ties rugsėju ar tesite veikla ilgiau?
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų