Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kas laimes Money In The Bank?

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 28

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Nu neradau sitos temos ,todel sukuriau noreciau zinoti kokia jusu nuomone kas laimes pagal jus si macha per WM?

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Dabar su Jeff pasitraukimu intriga atsirado, nes tokio riskaus favorito nera. Manau rimtai galima nagrineti tik trys kandidaturas: Jericho, Kennedy ir MVP. Kennedy pergale, tai butu praeitu metu pasikartojimas ir beto jis jau buvo pazadejes, kad jei laimes isnaudos MITB ta pati vakara pries main-evento nugaletoja, o to tikrai nereikia. Aisku, WWE gali uzsimerkti ir "pamirsti" si jo pareiskima, bet vistiek is sios trijules duodu jam maziausia tikimybe. Toliau turime MVP, kuris yra tvirtas upper-midcarderis, jau beveik pasiruoses ME scenai ir gaunantis pastovu pusha su planais i ateiti. Manau jie gali pakabinti lagamina ant jo, kadangi jam vistiek numato ateiti main-evente + MVP tai bus dar vienas elementas, kad vistyti savo gimmcika (gales apkabinti lagamina "blizguciais" ir tures dar viena tema mic darbui;) Zodziu, jis gales isnauduoti toki daikta. Ir turime Jericho. As pavyzdziui noriu matyti ji heel'u, nes zmogus labai jaukiai jauciasi tame vaidmenyje ir gales paleisti savo liezuvi pilna jega. Neblogai butu jei Chris pasiemes lagamina iskeliautu i SD! su draftais kaip heelas, nes Takeris turi ne tiek daug oponentu - sio momentu vienintelis tvirtas heelas main-eventeris yra Edge. Pasibaigus siai programai, atnaujinti jau pakankamai damusta programa su Batista nematau prasmes, taigi po galimo feudo su Umaga, jei pastarasis pakeis brandus, Jericho su savo lagaminu butu geras sekantis oponentas. O kol Undetaker bus uzimtas su Umaga, Jericho gali nuveikti programele su to paciu MVP ;)
Cia gal uzsisvajojau, bet man toks scenarijus patiktu, taigi as ikisciau pergale MITB matche Y2J.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Chris Jericho butu logiskiausias variantas, nes jis jau tarkim yra ragaves main evento ir jo nereiketu buildinti labai, nes fanai ji jau priimtu kaip main eventeri. Siaip aisku dar ir KK gali buti, bet asmeniskai to nenoreciau, nes jo gimmick'as man atrodo atsibodes/neidomus. Nors velgi - tas pats buvo ir su Ortonu. O visi zinome, kad jei WWE uzsinori, tai ir pushins zmogu, nesvarbu kiek jis butu susimoves. CM Punk dabar tvirtas midcarderis ir nemanau, kad turi nedaug sansu. MVP galimas variantas, bet manau jis dar tiek daug gali padaryti kaip US champ'as... ir visgi isspresti ta feuda su Matt Hardy. Morrison, Carlito, Shelton = WHAT? Na gerai Morrison GAL, bet jisai buvo nugrustas tiesiai i midcarda, kai vel laimejo tuos WWE tag team titulus. Na as kaip ir kolega, noreciau Y2J, bet Smackdown'e galbut ir ne, nes Heel Y2J = Edge, ju gimmick'ai visiskai tokie patys.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Manau laimes y2j, kitu variantu nematau, realesni laimetojai cm punkas ir mvp. like manau atliks savo darba, padarys kelis spotus, ir viskas, didesnio vaidmens jiems neskirs mace.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-03-18, 21:58

Nuotrauka

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
Y2J,kaip ir daugelis,mano,tiesiog abejoju,ar wwe duos tokiem kaip:Carlito,Benjamin,Morison,MVP,is karto tiek daug pusho,vienu metu,nebent iki kokio,ECW titulo.Bet daugiau tikrai nieko rimciau,ir kadangi,iki summerslamo turetu vykti,nors ciatik gandai,bet turetu vykti HHH ir Cenos fuedas,ir manau kad ji paintiguoti,jis bus del wwe championshipo.Tikrai nemanau jog tokiam fuedui wwe trukdys,taigi manau kad tik po summerslamo,ar toliau lagaminelis bus isnaudotas.Nors nepamirskit,kas buvo pernai,su edgo,irkennedzo,istoryja,kai kennedis gavo trauma ir lagamineli,atidave edgui.Nors gal wwe nebandys to kartoti,nors kai wwe viska kartoja,tai nebuciau nustebes :( .O jej toliau kalbetume apie MITB kitu sansus del titulo,tai CM punkas,abejoju ar vel bus kisamas i title picture.Puikus pretendentas butu dar Kennedis,tuo labiau jog wwe turnins ji feicu(bent bandys)taigi ka gali zinoti...Mano nuomone laimes arba Chrisas Jericho arba MR.Kennedis :D .Taigi tokios prognozes is manes.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Kaip ir kiti noreciau ir labiausiai tikeciau Jericho pergale. Kaip jau kazkas sake zmogus yra ragaves Main Evento, o su tuo lagamino gavimu galima ir i heel turn'inti. Anyway Jericho manau i WWE ejo ne su midcarder'iais trintis, o ganetinai stabiliai laikytis Main Evente. O ir su WWE atstovais manau kazkas tokio tikriausiai turejo buti aptarta... na i kontrakta abejoju ar tai buvo itraukta, bet zodinis susitarimas manau gal ir buvo. Kitas variantas MVP taciau su tuo lagamino gavimu manau jam dar reiktu nemazai ka isjobbinti, kad gautu itikinamumo. Nes dabar bent jau mano akyse MVP main evente tiesiog nelimpa. Taip ir atrodo, kad su tuo lagamino gavimu jis negaus title shot. Kitokiu variantu manau ir netureciau.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Duociau Jericho pergale tik su ta salyga, kad jis pilnai pavirstu heelu, nes dabar jis jau truputi heelina, ypac per paskutini Raw, numete keleta heelisku pasakymu pradzioje, o po to kovodamas su Big Show diskvalifikavo save, kad issaugotu titula :D Bet jei Jericho neketina virsti heelu, tai tada duociau MVP.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
As, aisku, noreciau KK.
Mano nuomone, MVP yra labiau Over nei Jericho, todel tai gali suvaidinti lemiama vaidmeni.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-03-19, 19:13, pasakė:

Mano nuomone, MVP yra labiau Over nei Jericho, todel tai gali suvaidinti lemiama vaidmeni.
Tikrai ne!

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-03-19, 19:13, pasakė:

As, aisku, noreciau KK.

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-03-19, 21:14, pasakė:

Tikrai ne!

Na cia subjektyvu, nors as tai irgi su Fortaz'u nesutikciau... :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Subjektyvumo nera daug. Manau paaiskinti galime dviem dalykais:
1. heel'o overness lengviau pasireiksti nei face.
2. Jericho per ilgai buvo uzdelstas grizimas, kad jis butu labai over kaip Face;)

p.s. As suprantu, kai zmogus turi suprantima, kad tai yra subjektyvus dalykai, ir tada pareiskia tai, priededamas "Na cia subjektyvu" (Lix atvejis) arba "Mano nuomone" (Fortaz atvejis).
Taciau "Tikrai ne"? You've got to be kidding me;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Nu gerai, tai yra mano nuomone, bet mano nuomone tai yra jau labai aisku. Kai MVP eilineje midcardo kovoje nesvariais budais gyne titula pries Mysterio, Y2J kovojo su Ortonu del WWE titulo. Kai MVP buvo tiesiog eilinis, bandes uzbaigti Flairo karjera, Jericho padare gana solidu feuda su JBL. MVP per SD EC jobbino kur kas labiau nei Jericho per Raw EC, nepaisant to, kad Raw rosteris yra stipresnis. O dabar MVP turi virtine nuobodziu matchu pries Batista per SD (as ju suskaiciavau 4, gal ju buvo ir dar daugiau) ir tai yra viskas ka MVP veike per paskutinius SD show. Tuo tarpu Jericho ne tik laimejo trumpa feuda pries Jeff Hardy, bet dar ir per Raw nemazai kalba. Nors kalbedamas jis vis labiau heelina, bet jis vis tiek daro promo, tuo tarpu kai MVP tik kaunasi. Sutinku su tavo teiginiais, Jericho grizo per velai, nes buvo mazdaug aisku kurie zmones bus WM main evente (isskyrus Cena), o Jericho ten nebuvo, o laiko iki WM buvo like per mazai, kad jis butu apsitrynes main evente.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na tu tik pasakei, kiek kam bookeriai ko israso.
Bet tai juk nieko neirodo, kai kalbam apie overness;)
p.s."Kai MVP eilineje midcardo kovoje nesvariais budais gyne titula" - tai jam pridejo dar daugiau heel heat - overness;)
Taigi, kolega, argumentuodamas pasistenk bent jau atrasti argumentu, kurie neacisuktu pries pati tave;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Nu tai as suprantu, kad prideda, bet tai Y2J pries Ortona irgi juk padare Walls Of Jericho ir jau turejo pergale "kiseneje", kol neatejo JBL ir nespyre Jericho i galva, tada Ortonas atsikele ir sumuse Y2J, tai manau ji labiau sufeisino, nei MVP suheelino jo neatejimas i ringa taip islaikant titula. Nors tiesa sakant manau, kad per toli i praeiti pazvelgiau, jeigu ziurint artima praeiti, tai MVP tik kaunasi su Batista ir nedaro promo, o Y2J ir kaunasi, ir daro promo :D

Lix

• Administratoriai
36
Zmogau, pries aiskindamas ar irodynedamas kazka bent issiaiskink zodzio "overness" reiksme. Tam net yra specialus topicas nMo rekrutu paruosime, pavadinimu "Pro-wrestlingo terminai".

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
MVP budamas heelu ir turi nesvariais budais ginti titula... beto tai labai limpa prie jo gimmicko ir bent jau man tas suteikia jam itikinamumo [tiesa kaip ir sakiau reiktu dar kai ka pajobbinti kad jo gauti]

Anyway kaip jau Lix ir sake cia labai didelis skonio dalykas

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąLix, 2008-03-19, 23:07, pasakė:

Zmogau, pries aiskindamas ar irodynedamas kazka bent issiaiskink zodzio "overness" reiksme. Tam net yra specialus topicas nMo rekrutu paruosime, pavadinimu "Pro-wrestlingo terminai".
Zinau as ka tai reiskia, bet nejaugi 4 kovos su Batista is eiles yra didesnis heelinimas nei Y2J kovojimas ir promo darymas?

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Istikruju sis jusu gincas priverte mane susimastiti. Beabejo, jei kalbetume apie credibility, tai Jericho yra stipresnis sio srityje, nes net jei rytoj su traumomis (neduok Dieve) gultu visi main-eventeriai ir Chris pasiimtu WWE dirza, zmonems tai atrodytu itiknamiau, uz MVP, nes Y2J jau ne karta ragavo main-eventerio statuso. Bet kalbant apie sio momentu ziurovu reakcija, kurias sie du ispesa is publikos, todel man butu sunku isskirti favorita - kas yra labiau over. Aisku, cia patogu, kad neimu viena ar kita puse, bet istikruju - jei kalbetume pries keleta menesiu, kai Jericho tik grizo i WWE ir buvo "karstas", tai aisku jis gaudavo didesni pop'a uz MVP gaunama heat. Mes gi kalbam apie siandien, o cia Jericho praejo jam neatnesi naudos feuda su JBL, kuris (tikriausiai Triple H malonumui) nustate gera atstuma tarp midcardo ir main-evento Jericho. Taigi manau sio momentu jie mazdaug viename lygyje overness atzvilgiu :D

Lix

• Administratoriai
36
Walleris, laikui begant suprasi kas yra overness, bet tikrai ne tas apie ka tu cia kalbi :D Tarp kitko tas feudas pries JBL man irgi numuse visa hype'a apie Y2J. Jis man buvo visiskai neidomus, ir kaip sakei jam buvo parodyta midcardo vieta. Ir tik dabar Y2J vel pradeda atgauti kazkoki idomuma, bent jau man, t.y. po jo pergaliu pries Hardy. Tai manau jei jis laimetu MITB ir butu normaliai build'inamas main eventui, tai gautu tikrai bent Hardy ar HBK lygio pop'us. O su MVP vistik reiktu daugiau padirbeti, nors manau visiskai imanoma, jei atsiminti, kaip graziai WWE build'ino Jeff'a.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-03-19, 21:57, pasakė:

Istikruju sis jusu gincas priverte mane susimastiti. Beabejo, jei kalbetume apie credibility, tai Jericho yra stipresnis sio srityje, nes net jei rytoj su traumomis (neduok Dieve) gultu visi main-eventeriai ir Chris pasiimtu WWE dirza, zmonems tai atrodytu itiknamiau, uz MVP, nes Y2J jau ne karta ragavo main-eventerio statuso. Bet kalbant apie sio momentu ziurovu reakcija, kurias sie du ispesa is publikos, todel man butu sunku isskirti favorita - kas yra labiau over. Aisku, cia patogu, kad neimu viena ar kita puse, bet istikruju - jei kalbetume pries keleta menesiu, kai Jericho tik grizo i WWE ir buvo "karstas", tai aisku jis gaudavo didesni pop'a uz MVP gaunama heat. Mes gi kalbam apie siandien, o cia Jericho praejo jam neatnesi naudos feuda su JBL, kuris (tikriausiai Triple H malonumui) nustate gera atstuma tarp midcardo ir main-evento Jericho. Taigi manau sio momentu jie mazdaug viename lygyje overness atzvilgiu :D

dekui, kazkaip buvau primirses ta itikinamuma angliskai ;D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

erikiukas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Realiausias variantas tai būtų Y2J Chris Jericho. Bent jau žiūrovam tai labiausiai patiktų. O visi kiti tai tik paįvairins kovą keliais geresniais veiksmais.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Ne į temą
kazkaip, katik pastebejau tendencija, kad Sheltonas labai megsta atsirasti daugumoje MITB ladder matchu

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"megsta" :lol:
Manau MITB geriau laimeti heel'ui, jis ta lagamina geriau gali isnaudot - vozteleti kam nors su juo, girtis juo, visa laika sneketi, kad jau tuoj tuoj:)
Taigi as toliau varau uz MVP arba KK:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-03-22, 14:23, pasakė:

"megsta" :lol:
Manau MITB geriau laimeti heel'ui, jis ta lagamina geriau gali isnaudot - vozteleti kam nors su juo, girtis juo, visa laika sneketi, kad jau tuoj tuoj:)
Taigi as toliau varau uz MVP arba KK:)
na bet juk negalim tikrai atmesti galmybes, kad Jericho turnins. Na bet cia matau nesibaigiancios teorijos prasideda :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na jo, Jericho turnint jau turetu.. Bet jis dbr toks be direktyvos..
Tai kovoja su BS, kuris laviruoja tarp face-heel, ir kovos gale cheap-shot'ina, tai visishkas face'as priesh MVP..
Booking team'as blashkos labai..

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0