Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-07-23, 12:11
Oho, žiūriu ne vienas aš turiu mėgstamiausius kovotojus iš Japonijos. Na man tai žinoma dabartinis Kobashi, nors ir su nesilankstančiais keliais. O su Misawos statusu labai įdomu yra
jis man buvo ir tebėra etalonas koks turi būti tikras pro-wrestleris, jis dabar dažniau kovoja kaip upper-midcarderis (t.y. semi main-evente - antroje kovoje nuo viršaus), tačiau Japonijoje yra visiškai kitaip nei JAV ir tai nereiškia, kad upper-midcarderis pralaimi prieš main-eventerį. O Misawa be to iš vis neturi singles pralaimėjimų (ir tokių pralaimėjimų, kur pats būtų nugalėtas tag teamo matče) jau porą metų (paskutinis pralaimėjimas 2003 kovą prieš Kobashi), be to jis turi pergalę praėjusiais metais prieš dabartinį Triple Crown čempioną Kojimą ir buvusį prieš Kojimą čempioną Kawadą, tagi palyginus pergalių ir pralaimėjimų rezultatus Misawa turbūt būtų nr. 1 visoje Japonijoje dabar.
2005-07-23, 20:22
TruBaller pasakė:
Siaip is Japonijos man dideli ispudi paliko Ikuto Hidaka. Nors ir maciau tik du matchus. Viena pries Red'a, i kita Tag Team, bet jis man tikrai paliko nemaza ispudi. Tai va, XEUS, kaip tu vertintum ji ? Beje, koks buvo jo ir Red'o matcho ivertinimas ?
2005-07-23, 20:41
Galiu pasakyti kad is Indie wrestleriu man patinka Kawada ir Kobashi - bet teigti kad jie man megstamiausi negaliu, nes paprasciausiai nebuvau mates pakankamai daug ju kovu kad daryti tokias isvadas... Nors esu paprasciausiai isimylejes i Kobashio "Burning hammer" judesi :twisted:
Bet megstaiausias mano Indie wrestleris turbut "The Fallen Angel" Christopher Daniels. Dabar is TNA vis labiau pradeda patikti Abyss'as. Bet A.J. Stylesas kazkodel dideliu emociju man nesukelia - puikus atletas, gabus - bet kazkuo jame truksta... nezinau kuo, bet kazkuo truksta
Bet megstaiausias mano Indie wrestleris turbut "The Fallen Angel" Christopher Daniels. Dabar is TNA vis labiau pradeda patikti Abyss'as. Bet A.J. Stylesas kazkodel dideliu emociju man nesukelia - puikus atletas, gabus - bet kazkuo jame truksta... nezinau kuo, bet kazkuo truksta
2005-07-24, 00:36
`MalioK` pasakė:
Galiu pasakyti kad is Indie wrestleriu man patinka Kawada ir Kobashi - bet teigti kad jie man megstamiausi negaliu, nes paprasciausiai nebuvau mates pakankamai daug ju kovu kad daryti tokias isvadas... Nors esu paprasciausiai isimylejes i Kobashio "Burning hammer" judesi :twisted:
2005-07-24, 12:27
XEUS pasakė:
Nesijaudink
tuoj uploadinsiu legendinius Kobashi matčus su dar kitais AJPW wrestleriais Hansenu ir Steve "Dr. Death" Williams bei AJPW tag teamo kovas :wink:
2005-07-25, 22:54
[quote=Kozlov]Nobuhiko Takada jeigu galima ji pavadint wrestleriu nes kis paskutiniu laiko kovesi pride shoot fightinge bet deja atrodo savo karjera jau baige jis
ir dar Masahito Kakihara
Galima, tikrai galima vadinti pro-wrestleriu, jis pro-wrestlingo lygose kovojo 16 metų ir dar ne viskas užrišta, jis paskelbė savo karjeros pabaigą MMA, HUSTLE lygoje jis vis dar nepasirodo kaip wrestleris, jis ten yra evil authority, bet mes fanai vis dar neprarandame vilties.
Galima, tikrai galima vadinti pro-wrestleriu, jis pro-wrestlingo lygose kovojo 16 metų ir dar ne viskas užrišta, jis paskelbė savo karjeros pabaigą MMA, HUSTLE lygoje jis vis dar nepasirodo kaip wrestleris, jis ten yra evil authority, bet mes fanai vis dar neprarandame vilties.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų