Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Megstamiausias wrestleris ne is wwe

Temoje atsakymų: 19

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Sita tema buvo ir praejusiame forume, bet jis gyvavo neilgai. Taigi, koks yra jusu megstamiausias wrestleris, kuris nera wwe sudetyje ?

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Manau man Misawa

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7
Oho, žiūriu ne vienas aš turiu mėgstamiausius kovotojus iš Japonijos. Na man tai žinoma dabartinis Kobashi, nors ir su nesilankstančiais keliais. O su Misawos statusu labai įdomu yra ;) jis man buvo ir tebėra etalonas koks turi būti tikras pro-wrestleris, jis dabar dažniau kovoja kaip upper-midcarderis (t.y. semi main-evente - antroje kovoje nuo viršaus), tačiau Japonijoje yra visiškai kitaip nei JAV ir tai nereiškia, kad upper-midcarderis pralaimi prieš main-eventerį. O Misawa be to iš vis neturi singles pralaimėjimų (ir tokių pralaimėjimų, kur pats būtų nugalėtas tag teamo matče) jau porą metų (paskutinis pralaimėjimas 2003 kovą prieš Kobashi), be to jis turi pergalę praėjusiais metais prieš dabartinį Triple Crown čempioną Kojimą ir buvusį prieš Kojimą čempioną Kawadą, tagi palyginus pergalių ir pralaimėjimų rezultatus Misawa turbūt būtų nr. 1 visoje Japonijoje dabar.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
nu man patiko is to matcho kur man XEUS dawe Kensuki Sasaki :D lb man patiko tas matchas tris kart ziurejau :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Siaip is Japonijos man dideli ispudi paliko Ikuto Hidaka. Nors ir maciau tik du matchus. Viena pries Red'a, i kita Tag Team, bet jis man tikrai paliko nemaza ispudi. Tai va, XEUS, kaip tu vertintum ji ? Beje, koks buvo jo ir Red'o matcho ivertinimas ?

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

TruBaller pasakė:

Siaip is Japonijos man dideli ispudi paliko Ikuto Hidaka. Nors ir maciau tik du matchus. Viena pries Red'a, i kita Tag Team, bet jis man tikrai paliko nemaza ispudi. Tai va, XEUS, kaip tu vertintum ji ? Beje, koks buvo jo ir Red'o matcho ivertinimas ?
Tas ROH matčas ***3/4, Ikuto Hidaka labai geras pro-wrestleris, tiesa jau nelabai jaunas - 37 ar net 38 dabar metai jam. Zero-one MAX žvaigždė, gaila neturiu viso šių metų NOAH Differ Cup lengvasvorių porų turnyro, tik 2 kovas :lol: tačiau turiu puikų finalo matčą, kur Ikuto Hidaka su Minoru Fujita kaunasi su KENTA ir Marafuji. Šiandien peržiūrėjau porą jo naujausių tag-teamo kovų, bet visas ištryniau, nes vidutiniškos, bet ten ne jo kaltė, daviau berods dvd forumo linką tau ten rasi jas, jei labai reikia.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Galiu pasakyti kad is Indie wrestleriu man patinka Kawada ir Kobashi - bet teigti kad jie man megstamiausi negaliu, nes paprasciausiai nebuvau mates pakankamai daug ju kovu kad daryti tokias isvadas... Nors esu paprasciausiai isimylejes i Kobashio "Burning hammer" judesi :twisted:
Bet megstaiausias mano Indie wrestleris turbut "The Fallen Angel" Christopher Daniels. Dabar is TNA vis labiau pradeda patikti Abyss'as. Bet A.J. Stylesas kazkodel dideliu emociju man nesukelia - puikus atletas, gabus - bet kazkuo jame truksta... nezinau kuo, bet kazkuo truksta :lol:

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
O galima sakyti, kad jei tas match'as vyktu wwe, tai jis gautu didesni ivertinima ? Vistik wwe mastais tai tokiu matchu siais metas buvo labai mazai.

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

`MalioK` pasakė:

Galiu pasakyti kad is Indie wrestleriu man patinka Kawada ir Kobashi - bet teigti kad jie man megstamiausi negaliu, nes paprasciausiai nebuvau mates pakankamai daug ju kovu kad daryti tokias isvadas... Nors esu paprasciausiai isimylejes i Kobashio "Burning hammer" judesi :twisted:
Nesijaudink :lol: tuoj uploadinsiu legendinius Kobashi matčus su dar kitais AJPW wrestleriais Hansenu ir Steve "Dr. Death" Williams bei AJPW tag teamo kovas :wink:

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Na ne is wwe man labiausiai patinka Christopher Daniels (arba jeffas bet jis jau nebetox kaip anksciau) o japoniijos matchu nesu beweik mates tai gal dar pakeisiu sawo nuomone :lol:

`MalioK`

• Administratoriai
34

XEUS pasakė:

Nesijaudink  :D  tuoj uploadinsiu legendinius Kobashi matčus su dar kitais AJPW wrestleriais Hansenu ir Steve "Dr. Death" Williams bei AJPW tag teamo kovas  :wink:
Butu puiku! Beje, XEUS, as prisimenu kad zadejau tau imest "Sting: Moment of Truth" - tiesiog dabar neturiu laisvo greicio :wink:

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
`MalioK` o galesi ir man duot?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Skorpio pasakė:

`MalioK` o galesi ir man duot?
Tai aisq :D Juk visiems mesiu :wink: Bet cia gal po dienos bus.

Kozlov

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nobuhiko Takada jeigu galima ji pavadint wrestleriu nes kis paskutiniu laiko kovesi pride shoot fightinge bet deja atrodo savo karjera jau baige jis :cry: ir dar Masahito Kakihara :)

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7
[quote=Kozlov]Nobuhiko Takada jeigu galima ji pavadint wrestleriu nes kis paskutiniu laiko kovesi pride shoot fightinge bet deja atrodo savo karjera jau baige jis :) ir dar Masahito Kakihara :D
Galima, tikrai galima vadinti pro-wrestleriu, jis pro-wrestlingo lygose kovojo 16 metų ir dar ne viskas užrišta, jis paskelbė savo karjeros pabaigą MMA, HUSTLE lygoje jis vis dar nepasirodo kaip wrestleris, jis ten yra evil authority, bet mes fanai vis dar neprarandame vilties.

Guest_ToNy_*

• Svečiai
Deja kitu kovotoju nezinau jai is wwe nebent jei WCW neprilausasantys tai tada goldberg

Guest_Muzonas_*

• Svečiai
Gary Albright,Volk Han,Maeda,Takada

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Man A.J. Styles nes jis tikrai puikus atletas :)
Nuotrauka

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0
Is TNA megstu AJ Styles, Abyss (Kane ir Mankind hibridas). Monty Brown visai gera ispudi paliko.

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Vos kelis imtyninkuis ne is wwe zinau,ir jei issirinkt viena is ju tai...STING.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0