Norėjau paklausti kaip padaryti tag-team finisher`į ? Dabar perejau storyline su Triple H ir galiu pasakyti nerealu! Jericho irgi puikus story. Matosi, kad storyline nėra kurtas per 5min kaip TNA Impact. Dabar pagalvojau, kad Creater-a-finisher nėra toks jau geras. Nes finisher`ius galima padaryti tokius kur prasideda face-groggy. Negalima diving, ground, back-groggy finisher`iu kurti. Jau esu susikuręs Angel wings, Assault driver. Problema, jog dar nežinau kaip užkelti greitai caw`am OVRL, kad galėčiau masiškai juos kurti. (SVR 2008 buvau susikūręs 24 caws.) Jau išbandžiau Carrer mode. Gan neblogas, nėra jokių storyline ir jis bus kaip suprantu reikalingas atidengti kažkokį ten diržą. Create-a-entrance. Šis neblogas nieko naujo tačiau ir nesuckina ir galima kurti tag team entrace, tik kad dar nebandžiau. Create-a-moveset. Šitas irgi nesuckina, bet nėra atidengta biški veiksmų man ir kolkas nežinau kaip atidengti. (PS. Su Jericho jau atidengiau dalį.) Creater-a-wrestler. Suckina kaip visada

. Labai languotas caw gaunasi.. Pasidariau savo roster`į. Pasakysiu pagrindinius veidus, nes kitų neatsimenu.
RAW - Undertaker(WWE), Chris Jericho , CM Punk, Kofi Kingston(IT)
Smackdown - Randy Orton(WHC), Triple H, MVP, Shelton Benjamin(US)
ECW - Edge(ECW), Jeff Hardy, Mr. Kennedy
WCW - Shawn Michaels(WCW), Batista, Rey Mysterio(CW)