Peršokti prie turinio

SmackDown VS RAW 2009

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 98

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Norėjau paklausti kaip padaryti tag-team finisher`į ? Dabar perejau storyline su Triple H ir galiu pasakyti nerealu! Jericho irgi puikus story. Matosi, kad storyline nėra kurtas per 5min kaip TNA Impact. Dabar pagalvojau, kad Creater-a-finisher nėra toks jau geras. Nes finisher`ius galima padaryti tokius kur prasideda face-groggy. Negalima diving, ground, back-groggy finisher`iu kurti. Jau esu susikuręs Angel wings, Assault driver. Problema, jog dar nežinau kaip užkelti greitai caw`am OVRL, kad galėčiau masiškai juos kurti. (SVR 2008 buvau susikūręs 24 caws.) Jau išbandžiau Carrer mode. Gan neblogas, nėra jokių storyline ir jis bus kaip suprantu reikalingas atidengti kažkokį ten diržą. Create-a-entrance. Šis neblogas nieko naujo tačiau ir nesuckina ir galima kurti tag team entrace, tik kad dar nebandžiau. Create-a-moveset. Šitas irgi nesuckina, bet nėra atidengta biški veiksmų man ir kolkas nežinau kaip atidengti. (PS. Su Jericho jau atidengiau dalį.) Creater-a-wrestler. Suckina kaip visada :D . Labai languotas caw gaunasi.. Pasidariau savo roster`į. Pasakysiu pagrindinius veidus, nes kitų neatsimenu.

RAW - Undertaker(WWE), Chris Jericho , CM Punk, Kofi Kingston(IT)
Smackdown - Randy Orton(WHC), Triple H, MVP, Shelton Benjamin(US)
ECW - Edge(ECW), Jeff Hardy, Mr. Kennedy
WCW - Shawn Michaels(WCW), Batista, Rey Mysterio(CW)

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0
Kai linija uzsipildo ir gali daryt Finisher irishwipink oponenta i ringo kampa kur stovi tavo partneris. Tada jei atsiranda uzrasas Team Finisher spaudi trikampi ir stai Tag Team Finisher atliktas :D

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Na vakar isbandziau..is pirmo zvilgsnio gal ir nieko :D bet tikejausi kazko daugiau...(gal del to taip atrodo,kad iskarto susikuriau savo "CIUVAKA" :) ir carrer pradejau).Kaip bus toliau bus matyt.. :D Bet inferno machas patiko :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
siek tiek apsiles jau ir as su siuo ziadimu, perejau 2 road'us i wrestlemanija su HHH ir Cena, ir pasistojo pora klausimu. pvz jei su HHH rinkausi
Spoiler'is
kolkas man net labai nepatinka karejros modelis, kazkaip nesamoningai eini ir renkiesi dirzus kaip Sonic'as monetas :D vienintelis pliusas tas kad kyla overallas priklausomai nuo to kaip pasirodai ringe, tai tas man patinka :) bet vel klausimas, negi su visais CAW'ais eit carrer kad jie butu geri? as irgi megstu prisikurtu ju galybe, o pradziai bent jau noreciau R-Truth, Kozlov ir Bourne... o kur dar mano sugalvoti wrestleriai...
CAF irgi su trukumais, kaip jau minejo auksciau, galima tik face-groogy daryt, nei is nugaros, nei nuo turbuckle... ir siaip nieko naujo nelabai iseina, nes visi veiksmai is esamu... tik man keista kodel yra galimybe atkurti identiskai busimu WWE konkurentu TNA zymius veiskmus, tokius kaip Canadian destroyer, Styles Clash, Black hole slam ir kitus...?

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-11-10, 16:05, pasakė:

siek tiek apsiles jau ir as su siuo ziadimu, perejau 2 road'us i wrestlemanija su HHH ir Cena, ir pasistojo pora klausimu. pvz jei su HHH rinkausi
Spoiler'is

Taip, reiks eit per naujo...

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Jo del carrieros tai nuobodu biskuti :)

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Galite rasti daugybę cheat-kodų WWE SD vs. RAW 09 žaidimui ČIA

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Kaip matau unlock`ai kuriuos gali atlockinti pats. Reiškias šitie cheat`ai n00bams.

Nuotrauka

XpressGamer

Baltas diržas

• Naujokai
  • 83 Pranešimai:
0
Nesenai praėjau RTWM su Y2J įspūdžiai puikūs, storyline man labai patiko ypač kai su juo mind games žaidė, panašu kaip ir save_us.222 :D

Šį pranešimą redagavo XpressGamer: 2008-11-15, 17:30

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
Ne į temą
carrer mode patariu neimkit WH championship jei su savo kurtu caw zaidziat ir jo overal ~65 :D nes totalus uzsip***mas..

Šį pranešimą redagavo GhZ: 2008-11-16, 12:10

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Jei jau užsiminėt apie Carrer mod`ą tai čia sulaiku einant keičias sunkumas ? Nes pvz aš nusistatęs Legend ir man visi priešininkai Easy.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132
Man irgi atrodo, kad sunkumas keiciasi pvz pradzioj zaisdamas ant legend visus dauzydavau kaip tik noredavau, o dabar nusistacius ant legend priesininkas sukaupes daugiau momentum reversina vos ne 70% judesiu.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Gal žinote kaip irish whipinti oponenta į HIAC narva ,nes kai bandau man visa laika iridena į ringa. Ir dar vienas klausimėlis kaip lipt kopečiomis?(žaidžiu su emuliatoriumi tai valdyt sunkiai nusistatau)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Valio! Man pavyko :) Pasileidau su emuliatorium sita zaidima, viskas puiku! Puse dienos vargau kol perpratau controllerius, bet db jau viskas aisku. Susikūriau savo Chain'ą, ir galėsiu padaryt tokių pat filmukų kaip Lyncaz :) (Be to, zaidime yra ir Chain'o theme song :) )

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąNervas, 2009-05-12, 21:27, pasakė:

Valio! Man pavyko :( Pasileidau su emuliatorium sita zaidima, viskas puiku! Puse dienos vargau kol perpratau controllerius, bet db jau viskas aisku. Susikūriau savo Chain'ą, ir galėsiu padaryt tokių pat filmukų kaip Lyncaz :( (Be to, zaidime yra ir Chain'o theme song :( )

Kokie kompo duomenys? Aš ir noriu :( , bet nemanau, kad pavyks.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-13, 19:36

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Man irgi pasileido:
Mano kompo
2gb Ram
Nvidia Geforce 8600
3 Ghz(dviejų branduolių)

Vienintelė mano problema buvo valdymo nustatymai.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-05-13, 20:59

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1
Ne į temą
ant 512mb ramu pasileis? :(

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Tau PS1 zaidima vos paleistu be lag :(

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0
Ne į temą
jo jo vos. su 256mb laisvai žaisdavau

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Man labai padėjo pasileisti:(skaitykit comments)

Citata

nt2

Baltas diržas

• Išbaninti
  • 110 Pranešimai:
0
Ne į temą
gal galit pasiulit koki geriausia ps2 ar ps3 emuliatoriu atsisiust?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąnt2, 2009-06-06, 14:27, pasakė:

Ne į temą
ps3 emuliatorių? :) :) :) ps2 tai pcsx2 :)

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
  • 164 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąnt2, 2009-06-06, 13:27, pasakė:

Ne į temą

Gal po kokiu 5 metu ir galesi klaust apie ps3 emuliatoriu, dbr tai neimanoma, nes tokio pc nera kurio jis veiktu.

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
  • 164 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimązalgirietiz, 2009-06-06, 22:52, pasakė:

Ne į temą
Gal po kokiu 5 metu ir galesi klaust apie ps3 emuliatoriu, dbr tai neimanoma, nes tokio pc nera kurio jis veiktu.Sry uz doublepost, norejau i offtopic idet,netycia reply paspaudziau :lol:

Šį pranešimą redagavo zalgirietiz: 2009-06-06, 22:56

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0