Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Naujausiasis ECW champ'as

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 15

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Per Wrestleamania gavom naują champ'ą, t.y. Kane, o per ECW pamatėm jo pirmą matchą, kaip jis jau su titulu. Man asmeniškai jis nelabai žiūrisi ir abejoju, ar jis jį išlaikys ilgai :D . Tinkamą No. 1 contender'į numatyti nelabai lengva. Šiuo metu nebent tiktų S.Benjamin, prisimenant jų paskutinius match'us. Kaip manote, ar gerai WWE nusprendė, duodami jam titulą?
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na cia manau tiesiogiai susieta su tuo, kad CM Punk laimejo MITB, ir ji isnaudot planuojama ne del ECW title.
To pasekoje, nelieka itikinamo face'o ECW. Tai duokim nauja champa - Kane.
O cia jau turesim ka veikti: Chavo, Shelton, Miz (ir/arba) Morison.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Man atrodo kaiptik, kad Kane'o reignas bus gan ilgas, kol tinkamai bus uzpushintas Kofi Kingston ar net Collin Delaney. O challengerius Fortaz isvardijo. Kazkaip heelu ECW niekad netruksta :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Na dar nepamirskim, kad seniai WON pranese, jog Glen planoja palikti versla - net buvo kalbama, kad tai ivyks 2007 metais. Tada buvo kalbeta, kad Kane yra labai gerbiamas WWE uzkulisiuose ir zmones (iskaitant Vince McMahona) jaucia, kad jis iki karjeros pabaigos turetu gauti bent viena padoru title-reigna, kad kompensuoti ta 24 valandu WWF titula. Aisku ECW dirzas tai labai jau "pigus" variantas, bet gal jie nusprende duoti jam bent toki ilga title reigna pries retirement'a :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na manau WON buvo labai panasiam kontekste jau senokai praneses, kad Underis irgi planuoja palikti versla (t.y. iki lygio kaip Hogan'as), taciau to nematom.
Esminis zodis naujienoje "planuoja", o ne "palikti".

Nuotrauka
Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
manau jog Kane savo titulą laikys ilgai nes jis yra to vertas :D :lol:

Lightningshadow212

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Tikiuosi,kad Kane ilgai islaikys titula... Jis man labiau ziurisi, kaip chempionas. O ten tie visokie Guerrero, Morisonai... Nu ka as zn... Labai jau liesi jie :lol: O Kane jau kazkas panasiau.

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Guerrero man meksikieciu serialus primena :?

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
hm... na manau saunu, kad kane pagauliau gaus title run kurio mano nuomone nusipelne... ir norejau pasidometi... ar tiesa tai ka as girdejau ir Chavo buvo "uzkastas" per 8 sekundes sitam matche pralaimejo title ir pan. del to, kad pasirode TNA kazkokio promo ar dvd filmavime?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąlich, 2008-05-08, 21:14, pasakė:

hm... na manau saunu, kad kane pagauliau gaus title run kurio mano nuomone nusipelne... ir norejau pasidometi... ar tiesa tai ka as girdejau ir Chavo buvo "uzkastas" per 8 sekundes sitam matche pralaimejo title ir pan. del to, kad pasirode TNA kazkokio promo ar dvd filmavime?
ne.
remiantis liudininku neigimu, i ka visada galima acakyti, kad tai melas.
Taciau taip pat galima teigti, kad Montreal srewjob buvo worked.

Nuotrauka
Nuotrauka

Sharkx555

Baltas diržas

• Naujokai
0
manau kad kane nusipelne ecw titulo tik kazkaip neiprasta jy matyt ecw.

slammer

Baltas diržas

• Naujokai
0
tikrai jis to titulo nusipelne ir dziaugiuosi kad jis ji pagaliau gavo

Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nenusipelne... Yra ir vertesniu uz ji... Kad ir tas pats Sheltonas. Ir siaip man Kane toks nuobodus ir jam ECW titulas visai netinka.

Šį pranešimą redagavo Tadaz: 2008-05-31, 10:57

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Na gal ir nelabai idomu ji su titulu matyt , bet jis tikrai nusipelne , nes negaudavo daug pusho (jai atmintis nemeluoja) , nors ir Shelton noreciau champu matyt
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Kad man atrodo visa Kane karjera apskritai vienas didelis pushas :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Yo, va Sheltonas man būtų super :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0