Temoje atsakymų: 44
2008-07-07, 12:14
Lyncaz, 2008-07-05, 12:51, pasakė:
|
Ne į temą | na jei tavo nick'as apibūdina tave, tai ne visi čia protingi... |
|
Ne į temą | Negali neprisikabinti...Sitas nikas visiskai nieko nereiskia. Sitame puikiame forume as daugiausiai skaitineju naujienas ir tiek. |
Šį pranešimą redagavo Kiausingalvis: 2008-07-07, 12:15
2008-07-07, 18:19
Kiausingalvis, 2008-07-07, 13:14, pasakė:
|
Ne į temą | Negali neprisikabinti...Sitas nikas visiskai nieko nereiskia. Sitame puikiame forume as daugiausiai skaitineju naujienas ir tiek. |
|
Ne į temą | aš tik garsiai išreiškiau nuomonę... bet kokiu atveju, jei žmogus save taip vadina, tai jam nėra gerai su... |

2008-07-08, 08:12
Puikus Forumas visko galima pasiskaitinet sužinot...
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D
2008-07-08, 21:20
2008-07-08, 21:27
Šitame forume aš sužinojau neapsakomai daug informacijos kurios iki šiol nežinojau. Mano spaudžiamiausiu mygtuku saraše yra nmo.lt
Na visiškai neturiu nusiskundimų, labai puikus forumas, įdomūs žmonės, šaunūs žmonės, protingi administratoriai. Tik pats nepagalvoju kartais ką padarau, ar parašau dėl to forume ir yra įspėjimai. Aš jų nusipelniau bet daugiau jų tikrai, pažadu negausiu! Na aš myliu šį forumą!!!

I watch:

I don't watch:

2008-07-17, 11:07
Ramaz, 2008-07-16, 01:15, pasakė:
Am....Jei butu imanoma,atsukciau laika metam atgal...
(Sneku su sarkazmu)...
Dalinai suprantu tave Ramaz, bet pries metus, kai cia buvo "elitarinis klubas", rasem TIK as, Lix, Fortaz ir pora istikimu nariu, kurie su mumis iki siol - tas apmirusio forumo vaizdas irgi nekele sypsenos. Buvo apmaudu, kad tiek musu padaryto darbo (biografiju, straipsniu ir bendrai ziniu) buvo neprieinami kitiems gerbejams... Arba buvo prieinami kituose saituose be nMo vardo minejimo (
2008-07-18, 21:42
`MalioK`, 2008-07-17, 12:07, pasakė:
O jei atsuktum dviem, tai atsirastum laiko tarpe kai buvai uzbanintas ir nelabai megiamas svecias nMo kampelyje 
Dėl to ir sakau metais
Nors tada ir forumas buvo apmiręs,užėjus į vieną temą tekdavo pasivaikščioti Google,kad suprasti viską apie ką šnekama,o dabar užėjus į bet kurią temą galima spausti išjungimo mygtuką
2008-09-15, 18:55
Man šis forumas labai patinka. :]
Nariai išprusę , intelektualūs , daug išmano apie wrestling'ą.
Iš šio forumo sužinojau tikrai daug visko apie wrestling'ą [ ko tikrai nežinojau anksčiau]
Tiesiog įvairios informacijos yra , taip pat naujienos labai patinka.
Žodžiu. Gera Bendruomenė.
Nariai išprusę , intelektualūs , daug išmano apie wrestling'ą.
Iš šio forumo sužinojau tikrai daug visko apie wrestling'ą [ ko tikrai nežinojau anksčiau]
Tiesiog įvairios informacijos yra , taip pat naujienos labai patinka.
Žodžiu. Gera Bendruomenė.
2009-01-14, 16:30
Kaip ir daugelis is nauju nariu ispradziu *** forume buvau. nMo yra tikrai labiau subrendes jaigu taip galima issireksti ne tik vartotoju atzvilgiu bet ir paciu temu. vienintelis dalykas kuris man nepatinka tiksliau kartais sukelia sypsena, tai gal truputeli perimtas ar nelabai logiskas kaikuriu cia zinovu poziuris. kaip pavizdy galiu pateikti kai, daznai buna prikeliamos 3 metu senumo temos ir parasoma keli zodziai o poto aisku atsiranda kas atrasys jam keliolikos sakiniu pamoksla ir aisku uzdes jam warna, vietoj to kad ta tema butu uzrakinta ar istrinta ir isvengta bereikalingu "diskusiju"
O siaip didziausias pliusas kad cia ne vienas vartotojas yra labai nemazai zinantis apie sita sporta/bizni/tvshow
O siaip didziausias pliusas kad cia ne vienas vartotojas yra labai nemazai zinantis apie sita sporta/bizni/tvshow
2009-01-14, 21:34
senos temos neuzrakinamos, nes (paimkime tema apie Benoit mirti):
1. gali kazkas kazko i tema paklaust - pvz ar ko nors naujo nepaiskejo nuo anos vasaros.
2. gali buti papildytos (pvz kazkokios aplinkybes priesmirtines).
Taciau jei kazkas ateis ir parasys (jau praejus pusantru metu):
"Joo bliamba tikrai gaila ypac sunaus danieliaus o be su nausdanieliaus gaila ir zmonos bet ka jau padarysi toks gyvenimas visada atsitinkakeis tenybiu k okiu nor stai"
(specialiai "pagrazinta" skyryba)
Tai zinoma, kad jis gaus warninga, ir su tuo tau teks susitaikyt
1. gali kazkas kazko i tema paklaust - pvz ar ko nors naujo nepaiskejo nuo anos vasaros.
2. gali buti papildytos (pvz kazkokios aplinkybes priesmirtines).
Taciau jei kazkas ateis ir parasys (jau praejus pusantru metu):
"Joo bliamba tikrai gaila ypac sunaus danieliaus o be su nausdanieliaus gaila ir zmonos bet ka jau padarysi toks gyvenimas visada atsitinkakeis tenybiu k okiu nor stai"
(specialiai "pagrazinta" skyryba)
Tai zinoma, kad jis gaus warninga, ir su tuo tau teks susitaikyt

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų