Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Judgment Day 2008

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 34

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-05-19, 19:47, pasakė:

Is it just me ar PPV buvo siaubingas? Galėčiau labai daug prirašyti apie kiekvieną kovą, tačiau manau pasitenkinsiu tik keliais komentarais - 1. Asmeniškai wrestlingu nelaikau kovų, kurias 60 % sudaro vieno wrestlerio daužymas, 30 % rest-holdai, 9,9% įžanginis tripinėjimas ringe ir 0,1 % - daužomo wrestlerio kontratakos ir pergalė ir tikrai tokiem matašam neduočiau nei "Hulk Hogan" įvertinimo(turiu galvoje ne vien pirmąjį matšą). 2. Bloga pradžia pusė darbo. 3. Hbk vs jericho, under vs edge, HHH vs Orton matšai nebuvo labai prasti, tačiau mano akimis eilinio raw/smackdown lygio, gal šiek tiek žemesnio dar(nors dėl to negaliu visai tvirtai teigti, nes jau mėnesį + savaitinių WWE show nežiūriu, situacija per tą laiką galėjo pasikeisti į blogąją pusę). 4. Matašų baigtys akivaizdžios ir neužbuildintos, be jokios intrigos, mano akimis beveik visi matšai kaip minimum jokio progreso nesuteikė nei storylinamas, nei kurio nors wrestlerio promo(ir čia žiūrint iš optimistinės pusės). 5. Per MVP vs Hardy kovą užmigau(pabudau per HHH enterance, tada dar 10 min prasnaudžiau iki kol matšas prasidėjo).
Na čia tokie mano subjektyvus pamastymai apie šį PPV :) ...

No more WWE for me this year... :D
Mano prognozes beveik pasitvirtino. Sakau beveik, nes ta duobe prasidejo dar anksciau nei maniau ir Judgement Day ta duobe tik pagilino. Cenos ir JBL kovai duociau DUD ivertinima...Patiko Jericho-Michaels ir HHH-Orton kovos. Pastaroji jeigu butu ivykusi pora PPV veliau, pvz per Vengeance, tai butu atsiradusi intriga del nugaletojo ir matcha stebeti butu buve labai idomu. O dabar didele dali ateme tai, kad nugaletojas buvo kaip ir aiskus. Edge ir Takerio kova buvo tokia puse bedos, tik galejo po count-out'o laimeti Edge, nes tai vienintelis budas, kuriuo Edge pagal savo credibility gali nugaleti Takeri 1on1 matche. Nes ir McMahonas nusprende atimti titula is Takerio, nes Edge yra geresnis cempionas, o ne challengeris, tai aisku tai, kad titulas vis tiek po feud'o bus Edge'o, tai jau geriau jis butu vos vos nugalejes siandien ir nebutu dar karta tu Vickie nesamoniu, kurios nepatinka nei smarkams (like me), nei juo labiau markams. Kiti matchai nelabai verti, kad apie juos uzsiminciau.

WWE smarkas Walleris PPV vertina 5.5/10, ivertinimas yra 0.5 geresnis nei Backlash, nes is JD nieko gero ir nesitikejau.

Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-05-19, 19:47, pasakė:

Is it just me ar PPV buvo siaubingas? Galėčiau labai daug prirašyti apie kiekvieną kovą, tačiau manau pasitenkinsiu tik keliais komentarais - 1. Asmeniškai wrestlingu nelaikau kovų, kurias 60 % sudaro vieno wrestlerio daužymas, 30 % rest-holdai, 9,9% įžanginis tripinėjimas ringe ir 0,1 % - daužomo wrestlerio kontratakos ir pergalė ir tikrai tokiem matašam neduočiau nei "Hulk Hogan" įvertinimo(turiu galvoje ne vien pirmąjį matšą). 2. Bloga pradžia pusė darbo. 3. Hbk vs jericho, under vs edge, HHH vs Orton matšai nebuvo labai prasti, tačiau mano akimis eilinio raw/smackdown lygio, gal šiek tiek žemesnio dar(nors dėl to negaliu visai tvirtai teigti, nes jau mėnesį + savaitinių WWE show nežiūriu, situacija per tą laiką galėjo pasikeisti į blogąją pusę). 4. Matašų baigtys akivaizdžios ir neužbuildintos, be jokios intrigos, mano akimis beveik visi matšai kaip minimum jokio progreso nesuteikė nei storylinamas, nei kurio nors wrestlerio promo(ir čia žiūrint iš optimistinės pusės). 5. Per MVP vs Hardy kovą užmigau(pabudau per HHH enterance, tada dar 10 min prasnaudžiau iki kol matšas prasidėjo).
Na čia tokie mano subjektyvus pamastymai apie šį PPV :) ...

No more WWE for me this year... :D

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-05-19, 20:44, pasakė:

Mano prognozes beveik pasitvirtino. Sakau beveik, nes ta duobe prasidejo dar anksciau nei maniau ir Judgement Day ta duobe tik pagilino. Cenos ir JBL kovai duociau DUD ivertinima...Patiko Jericho-Michaels ir HHH-Orton kovos. Pastaroji jeigu butu ivykusi pora PPV veliau, pvz per Vengeance, tai butu atsiradusi intriga del nugaletojo ir matcha stebeti butu buve labai idomu. O dabar didele dali ateme tai, kad nugaletojas buvo kaip ir aiskus. Edge ir Takerio kova buvo tokia puse bedos, tik galejo po count-out'o laimeti Edge, nes tai vienintelis budas, kuriuo Edge pagal savo credibility gali nugaleti Takeri 1on1 matche. Nes ir McMahonas nusprende atimti titula is Takerio, nes Edge yra geresnis cempionas, o ne challengeris, tai aisku tai, kad titulas vis tiek po feud'o bus Edge'o, tai jau geriau jis butu vos vos nugalejes siandien ir nebutu dar karta tu Vickie nesamoniu, kurios nepatinka nei smarkams (like me), nei juo labiau markams. Kiti matchai nelabai verti, kad apie juos uzsiminciau.

WWE smarkas Walleris PPV vertina 5.5/10, ivertinimas yra 0.5 geresnis nei Backlash, nes is JD nieko gero ir nesitikejau.

Sutinku su jusu nuomonem, nuobodus PPV :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
PPV buvo apgailėtinas. Kuo toliau nuo WM - tuo blogiau. Patiko tik 2 matchai(HBK-Y2J ir Maine Event), kurie ir patys buvo su trūkūmais. Pirmąjame iš jų publika buvo apsnūdusi, nors ir mažiau nei per visą PPV. Reikėjo, kad tas matchas būtų dėl pvž IC titulo. Main Event'e, kaip Walleris minėjo, buvo aiškus nugalėtojas, tad įdomumas krito. Link pabaigos pabėgimo situacija atrodė kvailai. Orton'as bėga, Triple H gaudo, Triple H nukrenta. Ir taip 3 kartus :) Edge-Taker fjudas yra jau TOKS išsemtas, kad ne ką tepagelbėjo ir tas Vicky įsikišimas ir Count-out pabaiga. Padarėte per WM puikų matchą ir gana. Meskit Umaga į SD ir pradėkit naujus fjudus. MVP-Hardy matchas būtų buvęs gal ir pusėtinas, bet deja, be jokio build'o to neišgausi. Norėjau, kad Matt pasiliktų šalia ringo, ar prisidėtų prie komentatorių. Taip būtų vyrojusi tokia intrigėlė matche.
Apie kitus matchus net neverta komentuoti, nes jie tragiški.
PPV duodu 5/10. Laukiam sekančio crappy WWE PPV.
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
is sio ppv isvis nieko nesitikejau todel neteko ir stipriai nusivilti. vientele kova verta demesio buvo HBK vs Y2J - pati kova gerai vyko plius nebuvo aisku kas laimes. main eventas kaip kova irgi buvo nebloga neskaitant tu nesilaujanciu meginimu perlipt narva kad net prajuokino galiausiai, bet viska gadino tai kad kas laimes buvo aisku jau ir pries ppv seniausiai, todel gan nuobodziai ziurejosi ne tik man bet ir ziurovams susirinkusiems arenoje o tai tikrai neprideda pliusu tai kovai. ko laukiau is sio ppv tai kai buvo vis rodomas regal vis tikejausi kad kazka rimto skels, bet taip ir nieko nesulaukiau. kagi laukiam kol triple h taps heelu(laukiam jau seniausiai ir nesulaukiam), nes daba net slykstu ziuret i sita nesamone raw pusej, o del SD tai kaip jau vienas is virsutiniu postu sake kad sd truksta main eventeriu, na bent tiek kad jau keturi o nebe trys kaip ilga laika buvo.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Hunter,

Teisingai pastebėjei dėl Regal'io. Aš taip pat tikėjausi, kad jis "išgelbės" main event'ą, ką nors įvykdant. Išvis, kam tada jį vis rodė? :) Turbūt per šiandienos RAW tai išaiškės, o jei ne - it's BS.
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
nu ir paaiskejo per raw :)

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
ivertinimai viena sako zmoniu nuomones kita ;) Man asmeniskai PPv nepatiko pernuobodus, edge vs teikeris pabodo stebet, HHH vs orton laimetojas aiskus buvo, hbk vs y2j patiko kova, bene vienintele kova kuri buvo verta demesio ir laimetoja buvo sunku nuspet. taip blogai PPV dar nebuvo ziurejasis kokius 7men, gal alaus truko, gal neidomu buvo zeti nes draugelis ji mate vakar, na o gal tiesiog PPV nebuvo toks koks turi buti. Na nezinau, vienam jis ziurejos nobodziai, atejo draugelis ir ne ka idomiau ziurejos, nu nezInau, visi macai tai tarsi kokio filmo pasikartojimas. edge vs teiker 3macai is eiles per sios menesius, jbl vs syna wm21 co-main event, HBK vs y2j kazkurios wm pakartojimas, ortonas vs HHH evoliucijos laiku fjudo atkartojimas tik skirtingos vaidmenyse ortonas blogis, HHH geris. nu nelipo PPV ir tiek ir visiskai man nesvarbu kiek Keleris dave, ppv nepatiko nepaisant to, kad 3macai palei ivertinimus buvo geri. apibendrinant, kaip yra patarle pro viena ausi atejo pro kita isejo, tai ir sis PPv sudare man toki ispudi, paziurejau, jokiu ispudziu nieko, kazka maciau kazkas vyko bet jokios reakcijos. jokiu emociju.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-05-20, 20:01

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Taip pat, ką pamiršau paminėti, tai Jeff Hardy. Fortai, pasirodo tai, kaip sakei, nebūtų per gerai;) Gal Vincą įtikino, kad jis supranta ką apdarė ir visgi dar visiškai nepraras turėto push'o. Kita vertus, per ateinantį PPV vyks jo matchas su Umaga, ko jau visi atsižiūrėję užtektinai. BET, kadangi dar galimas Umagos perkėlimas į SD, tai tas jų fjudas per ilgai neužsitęs.
Nuotrauka

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
told ya that ppv would su*k ;)
Na dauguma matchu buvo premti tuo jog vienas wrestleris yra dauzomas begalo,paskui jis kaip supermenas atsistoja ir padares 2 ar 3 movus laimi...
Neisivaizduoju kaip dar takerio ir edgo matchas gavo toki auksta reitinga,na aisku vertinamas netik matchas,bet ir storylin'as ir t.t.
Be abejones,geriausias matchas buvo hbk vs y2j,bet argi gali vienas matchas pakeisti visa ppv?
PPV mano akimis yra prasciausias ppv siais metais,5/10

NeedFeed

Baltas diržas

• Naujokai
1
prasciausiausias metu PPV!
bent jau steel cage matchas buvo tai nors truputi issaugojo JD oruma, anais metai prasciausias buvo SS 07

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0