algirduhas21, 2008-04-10, 21:51, pasakė:
Pagalvojau dar noreciau matchu bet ce jau dideliose mano svajonese =/
1. Jack Evans & Jeff Hardy vs Triple H & Shawn Michaels TLC Match
2. Jack Evans vs Jeff Hardy HIAC match
3. Jack Evans & Sick Nick Mondo & Jeff Hardy vs Triple H & Batista & Ric Flair Elimintation Chamber
5. Goldberg & Brock Lesnar vs Snitsky & Umaga
Nejuokink svieto

Visu pirma, kam kisti HHH ir HBK. HHH aplamai butu minusas, nieko gero nenuveiktu, tik priesininkai turetu jam jobbinti. O HBK kad ir koks puikus wrestleris butu, jis jau senas ir vienintelis geresnis spotas, kurio is jo galima tiketis tai Moonsault ant stalo gulinciam varzvoui. Visu antra, kokio velnio kisti Hardy su Evansu i HIAC matcha? Tam kad vienas kita i narvo sienas patrankytu? Juk vos tik uzlipes ant ringo kampo ir pasokes is karto atsitrenksi i narvo virsu, tad spot'u irgi tiketis neverta. O tai ko tada dar is siu skraidunu tiketis? Visu trecia, tai Elimination Chamber matchai yra 6 zmones ir
kiekvienas kovoja uz save!!. Kaip tada turetu buti sistema su tais paleidimais i kova? Puse kovos butu handicap matchas? Ne, tai jau nesamone + pridejai Batista su Flairu. Jei cia del zmoniu skaiciaus kovoje, tai bent kazka geresnio sugalvotum. Ir galiausia, tai visi 5-oje kovoje isvardyti wrestleriai patys matchu neistemps. Turi but kazkas kas kitas, kas tai padarytu, jie gali buti geri workeriai ir dirbti paskui talentinga varzova/partneri, taciau jie patys kovos neistemps. O apie Snitsky aplamai patyliu. Jau *** siai ketveriukei jau butu geras ivertinimas, o tai jau visai ne dream match'as.
Citata
6. Rob Van Dam & Jeff Hardy & Nick Mono & Jack Evans & Mick Foley vs John Morison & Matt Hardy & J.C. Balley & Rey Mysterio & Terry Funk in a 5 man tag team elimination match in a three stages of hell 1. TLC 2. Hardcore 3 400 Lightubes Deathmach . Mano vaizuote laki

O stai cia - visiska priesingybe. Aisku tokia kova laiko belekiek uzimtu, bet butu neabejotinas show stealeris. Aplamai, man labai patinka 3 Stages Of Hell matchai, o dar sitas...

Vienintelis dalykas, prie kurio galiu prikibti, tai Rey Mysterio ir Matt Hardy. Vietoj ju imetus Sabu ir Necro Butcheri butu tobula. Kazkaip nesitiki, kad 1,2,3,5 ir 6 kovas parase tas pats zmogus