Peršokti prie turinio

One Night Stand 2008

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 57

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Nerealus PPV.
Isskyrus Hardy vs Umaga ir HHH vs Orton, visos kovos buvo ganetinai isbaigtos ir gerai paruostos/igyvendintos.
Hardy vs Umga buvo per daug kartu matyta, vienas spotas geras - kur Hardy nuciuozia nuo tureklo - labai i gimick'a tinka jam. Galas kaip visada - Hardy nusoka nuo kazko auksto ant paruostos aplinkos, kurios kameros nemato.
ECW matchas - pagal tai ko tikejausi, virsijo galimybes. Big Show busted wiiiiide open:) Kiek keistokas bookinimas "Singapoore cane on a pole", kurios visi siekia, o po to atsiranda siuksliu deze pilna tu lazdu :D
JBL vs Cena - labainorejau nors vieno mostelejimo botagu.. Gaila, nesulaukiau ;) Sakyciau vidutiniskas matchas, bet pagal JBL galimybes vertinant - geresnis nei jo vidutiniskas. Manyciau JBL reiketu varzovu, su kuriais jis galetu stifinti be atodairos. Kennedy? :D
Womens matchas - ziurejau visa, po ilgos pertraukos. Siaip Beth labai patinka kaip wrestlere. Geriausias womens matchas WWE jau ilgame laiko tarpe.
Batista vs HBK - ar galima pavadinti, kad per paskutines 5 min HBK buvo susquashintas? :D Best stretcher match ever. Manau HBK butent tokio paprase, kad ieitu i istorija, kaip geriausias Stretcher matchas WWE.
HHH vs Orton - nasty bump. Negana to, jis nukrito prie pat laiptu. For fuck's sake.. Ka jie sau galvojo? :D
Under vs Edge - na spoileriai pasitvirtino. Manau buvo galima su maziau interferienc'o apsieiti, bet ka padarysi. Edge isejo vis tiek gan stiprus, nes pagrindiniai spotai buvo jo paruosti, o La Familia jam nupirko tik laiko, bet Underiui ryskios zalos nepadare. Uzskaitau. Irgi galima vadinti vienu geriausiu TLC 1on1 matchu, nors like du kuriuos pamenu (edge vs cena, ir edge vs flair) taip pat buvo panasiame lygyje. Grazu, kad Underis pajime dideli bump'a.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Jou. Pradėsiu nuo pradžių. Hardy vs Umaga. Neblogas mačas,bet taip ir maniau, kad laimės Hardy, nes jis kątik grįžo, push'o gal šiek tiek reikia. Praktiškai žinojau,kad jis užlips aukštai,aukštai ir dės šuolį, ai.. O pamatęs treilerius tuos, tai jau supratau kaip viskas baigsis. Kaip ir Fortaz patiko ta vieta su turėklu.
Mačas dėl No.1 Contender. Smagu, buvo geresnis, nei tikėjausi ;) Pirma galvojau šakės Big Show bus, bet poto gan įdomiai gavos, beto antakį netyčia prasikirto, fainai :D
Cena vs JBL. Nepatiko visai, paprastas mačas, o beto kraujas labai greit JBL prariedėjo,kai pradėjo daryt submission.. :(
Divų mačas, tai irgi nepatiko, aišku kaip divų gal nieko visai, bet.. Laukiau Melinos pergalės, beto irgi galėjo išraiškingesnę pabaigą padaryt..
Batista vs HBK. Na ką, paskutines minutes HBK buvo visai out, tas man nepatiko, galėjo kaip staigiai jie ten, o perrideno liniją ir vsio :( Patiko,kad Jericho vis atbėgdavo ir sakydavo,kad kelkis, tu jį nugalėsi :D Gal tag-team'as bus? :D
HHH vs Orton. Pfu.. Gal visai nieko, bet tokio nebuvo,kad Ai! AI! Ui!! :D Jau pranešė,kad Ortonui lūžo kažkoks collarbone, įdomu kiek truks gydymas ir kada Randy pasirodys :D Irgi nesupratau, ten spotas buvo ar čia jų fantazija tokia nebloga? :D Krč būtų netyčia koja neužsikabinęs už virvės, tai gerai ant laiptų būtų prisiplojęs :D Trauma,tai nebloga, iškart ištino, išraudonavo viskas.. Laukiam naujienų :D
Edge vs Undertaker. Geras mačas, bet galėjo vietoje Edge'o gale kopėčias Viki nugriaut :D Gražiai šiaip krito jis, alkūnę prasikirto.. Na matos,kad turėtų grįšt jis, tikėkimės atnaujins gimiką :D

Šiaip tikrai PPV vykęs, man labai patiko, už Judgment day tikrai geresnis. Dabar laukiam RAW ir žėsim kas ten dėsis :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Okay, kadangi jau tureciau ruost pamokas, tai greitai parasau savo nuomone:

Hardy vs. Youmanga: *1/4...vien kai paiskejo kokio tipo bus kova, is karto pasidare aisku, kad Jeffas nugales po didelio spot'o. Niekas nieko nenustebino. Vargsas Fatu, turbut susalo pusnuogis lauke :D

Singapore.... *2/4 Geriausia Big Show kova po sugrizimo. Aisku nieko ypatingo jis nepadare, taciau tiesiog squashino kitus varzovus. Viena, kai tai ivyksta per weekly show, o kita - per PPV. Beje, man atrodo, kad tas Big Show kraujavimas buvo shoot, ane? Nes ta zaisda virs kairios akies atrode tikroviskesne nei paprastai, o pats Wight neturejo ranku apsaugu, kur butu paslepes peiliuka. Nebent Morrisonas, kuris tas apsaugas turejo, numete gulinciam Show, taciau turbut taip nebuvo.

Po sios kovos buvo Vinco ir Toddo interviu. Tai ka, Fortaz, juokiasi puodas, kad katilas juodas? :D Let's sell out Raw on PPV, hell yeah :D

Cena vs. JBL 3/4* is gailescio...Kova nesudomino absoliuciai niekuom, vienintelis dalykas, kuris galejo pagerinti kova butu buve idomus/originalus ginklu panaudojimas, pvz botago parodymas man patiko, bet jo taip ir nepanaudojo.

Melina vs. Beth **, nors nebuvo Gail Kim vs. Awesome Kong lygio, taciau buvo visai geras, o kaip WWE divoms tai puikiai.

Batista vs. HBK **1/2, na man nepatiko. Nei tai, kad HBK susquashintas buvo, nei tai kaip isikiso Jericho, nei tai, kad matchas buvo weekly show lygio. Vienintelis geras dalykas, tai buvo, kad kovai skirta daug laiko ir bent jau veiksmo ivyko pakankamai

RKO vs. HHH **3/4, aisku matchas buvo prastesnis nei per No Mercy. Ji sugadino Ortono shoot trauma, uz tai Triple H ji pats pakele, noredamas patikrinti jo sveikata ir greitai ta kova uzbaige, nes siaip finishas buvo visiska nesamone. Ir Ortonas jau kai atsistojo, tai jam netgi plojo ziurovai, bet tas piktas is skausmo vis tiek pradejo siuntinet fanus :D Livin' the gimmick :D

TLC ****. Jeigu kazkam PPV labai patiko, tai neabejoju, kad del sitos kovos. Cia yra irodymas, kad jeigu main eventas puikus, kitos kovos gali but siaip sau, tuo man ONS primine siu metu Lockdown'a. Apie si matcha nelabai yra ka diskutuot, mane kaip sioki toki Edgehead'a biski nuvyle tie La Familia isikisimai, nes juk jis yra TLC seimininkas, tai gal galejo ir su maziau isikisimu issiverst, o jei dar isvis svariai butu laimejes, tai jau nerealu credibility budu gaves. Siaip labai gerai, kad Takerio ego nesuveike ir jis sutiko pralosti feud'a, nes juk pvz jeigu jis nori time-off, tai gali, kad per SD patirti keyfabe trauma ir paatostogauti, bet jis sutiko pralaimeti, kas yra labai gerai ;)

Apibendrines, PPV vertinciau 6.5/10. Tai yra mano nuomone, tikiuosi Fortaz prie manes neprisikabins, nors jei taip ir bus, tai nenustebciau :D ONS buvo tikrai geresnis uz JD ir Backlash, bet cia mazas komplimentas, nes uz tuos PPV yra geresnis net ir prasciausias TNA PPV. Tiesiog ONS turejo puiku ME, be kurio nelabai turejo kuo mane sudominti, that's it :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Sms,
1. kaip supratai, trauma is tikro rimta.
2. keista, kad klausi ar cia trauma rimta ar ne, o po to pridedi "Trauma,tai nebloga, iškart ištino, išraudonavo viskas". Pastabus gi esi - as nemaciau jokiu pokyciu nuo iprastines fiziologijos, apart Jerry komentaru :D

Walleris,
1. nzn kodel tureciau prisikabint prie to 6.5/10, kai nezinau kiek kitiems duodi.
2. BS kraujavimas - kaip pavadinai "shoot", nors tixliau butu vadinti atstitiktinumu. Shoot buna tada, kai vienas wrestleris kitam padaro veiksma stipriau nei reikia. Siuo atveju nesu girdejes, kad kas nors apibudintu saves susizalojima "shoot" - juk pats BS trenke galva i laiptus:) Tik neisijausk vel i vaidmeni "prie manes Fortaz kabinejasi" - manyciau uz toki patikslinima ne pykti reiketu, bet... ;) (kaip ir uz tai, kad pasakysiu, jog ivertinimo *2/4 dazniausiai niekas neraso, o raso supaprastine: *1/2).
3. tas pats su "shoot trauma". Gal cia tik man taip atrodo, bet shoot trauma butu tada, kai HHH butu ir norejes, ir idejes visas pastangas, kad Ortonas gautu ta trauma. Nors cia diskutuoti turbut galima.
4. collarbone, kuri visi rasom angliskai, manau galima lietuviskai vadinti raktikauliu :D
5. Del Sellinimo per PPV - viena yra paminet kazka big, kuris nesusijes su einamu storyline, kita yra iduot lagamina per PPV, pries tai pasakius, kad suzinosime kas laimes, o po to per PPV pasakyt "let's find out it on Impact". Man prikisti eilute "juokiasi puodas, kad katilas juodas" galetum nebent tada, jej Vincas butu per ana Raw pazadejes, kad per PPV pasakys kas ten per paslaptis su tuo milijonu.

p.s. Kas tau su tuo kabinejimusi? Tau kazkokia fobija, kad tavo zodis ne paskutinis, ar kas? Jej as nepritariu tavo mintims, ar turiu pastabu, tai jas ir parasau. Kaip ir visiems kitiems.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-06-02, 18:15, pasakė:

Sms,
1. kaip supratai, trauma is tikro rimta.
2. keista, kad klausi ar cia trauma rimta ar ne, o po to pridedi "Trauma,tai nebloga, iškart ištino, išraudonavo viskas". Pastabus gi esi - as nemaciau jokiu pokyciu nuo iprastines fiziologijos, apart Jerry komentaru :D
Walleris,
1. nzn kodel tureciau prisikabint prie to 6.5/10, kai nezinau kiek kitiems duodi.
2. BS kraujavimas - kaip pavadinai "shoot", nors tixliau butu vadinti atstitiktinumu. Shoot buna tada, kai vienas wrestleris kitam padaro veiksma stipriau nei reikia. Siuo atveju nesu girdejes, kad kas nors apibudintu saves susizalojima "shoot" - juk pats BS trenke galva i laiptus:) Tik neisijausk vel i vaidmeni "prie manes Fortaz kabinejasi" - manyciau uz toki patikslinima ne pykti reiketu, bet... ;) (kaip ir uz tai, kad pasakysiu, jog ivertinimo *2/4 dazniausiai niekas neraso, o raso supaprastine: *1/2).
3. tas pats su "shoot trauma". Gal cia tik man taip atrodo, bet shoot trauma butu tada, kai HHH butu ir norejes, ir idejes visas pastangas, kad Ortonas gautu ta trauma. Nors cia diskutuoti turbut galima.
4. collarbone, kuri visi rasom angliskai, manau galima lietuviskai vadinti raktikauliu :D
5. Del Sellinimo per PPV - viena yra paminet kazka big, kuris nesusijes su einamu storyline, kita yra iduot lagamina per PPV, pries tai pasakius, kad suzinosime kas laimes, o po to per PPV pasakyt "let's find out it on Impact". Man prikisti eilute "juokiasi puodas, kad katilas juodas" galetum nebent tada, jej Vincas butu per ana Raw pazadejes, kad per PPV pasakys kas ten per paslaptis su tuo milijonu.

p.s. Kas tau su tuo kabinejimusi? Tau kazkokia fobija, kad tavo zodis ne paskutinis, ar kas? Jej as nepritariu tavo mintims, ar turiu pastabu, tai jas ir parasau. Kaip ir visiems kitiems.

Tai gal tu ne ten žiūri, žėk į kairės nugaros pusę mum žiūrint, truputį aukščiau nei vidurys, toks gumbas jau iššokęs. Įdėmiau pažėk, pamatysi.
Tai gali normaliai atrodyt, kad žiauru, bet būt paprasta trauma, pasėdi namie savaitgalį ir vsio.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-06-02, 17:32

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
"Pasedi namie savaitgali ir vsio" ? Su luzusiu raktikauliu? ;)
kai rasiu laiko, dar paziuresiu.
anyway, tokie spotai dazniausiai buna preplaned, nes tai keicia vieta, kur matchas vyxta.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-06-02, 18:43, pasakė:

"Pasedi namie savaitgali ir vsio" ? Su luzusiu raktikauliu? ;)
kai rasiu laiko, dar paziuresiu.
anyway, tokie spotai dazniausiai buna preplaned, nes tai keicia vieta, kur matchas vyxta.

Čia aš pasėdi apie tai,kad gali "gerai" atrodyt, bet nieko rimto nebūt.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
"official diagnosis on Randy Orton is a broken left collarbone".
Namanau, kad pasedejus savaitgali jis vel lys in da games face.. :)
p.s.
BS trauma: http://www.wwe.com/s...photos/bigshow/
Ortono trauma: http://www.wwe.com/content/media/video/vms...june1-7/7201516

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-06-02, 19:42, pasakė:

"official diagnosis on Randy Orton is a broken left collarbone".
Namanau, kad pasedejus savaitgali jis vel lys in da games face.. :)

:D Taigi aš ne apie tai. Aš apskritai,kad gali gerai atrodyt, o nieko rimto nebūt.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-06-02, 18:43

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Ne į temą

tai kam cia tas offtopikas?
As irgi galiu pasakyt, kad gali prisigert, bet ryte paxmielo kartais gali ir nebut.
To paties lygio offtopic. Atitinkamai turi buti jis ir pateikiamas.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-06-02, 19:52, pasakė:

Ne į temą

tai kam cia tas offtopikas?
As irgi galiu pasakyt, kad gali prisigert, bet ryte paxmielo kartais gali ir nebut.
To paties lygio offtopic. Atitinkamai turi buti jis ir pateikiamas.

Nu čia prie to,kad nežinojau ar rimta trauma, o tu kabinaisi, nes sakei, jei atrodo "gerai", tai jau bus trauma.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Ne į temą

whatever..

Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2
sakyciau geriausias siu metu pvp ir nelabai tikiu kad ir bus geresnis. pora aisku nesamoniu buvo kaip tarkim umagos ir jefo pabaiga... bet siaip net ir ta kova iskurios visiskai nesitikejau neblogai ziurejosi kaip kad pirma bei first blood mach tik ir sioje pabaiga, visiskai prasilenkia su realybe, kaip ir pirmojoj. del HHH ir ortono kovos tai ji turejo but ilgesne bet ortonas tikrai rimta trauma patyre iskart matesi kad nekas jam su kairiuoju peciu. paskutine kova vakaro puosmena, ypac nustebino laimetojas, nes nezinojau kad takeris kaip daba supratau ima atostogu. zodziu patiko, netiketai wwe dave to ko nori ziurovai (ne vaiku buris)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-06-02, 18:15, pasakė:

Sms,
Walleris,
2. BS kraujavimas - kaip pavadinai "shoot", nors tixliau butu vadinti atstitiktinumu. Shoot buna tada, kai vienas wrestleris kitam padaro veiksma stipriau nei reikia. Siuo atveju nesu girdejes, kad kas nors apibudintu saves susizalojima "shoot" - juk pats BS trenke galva i laiptus:) Tik neisijausk vel i vaidmeni "prie manes Fortaz kabinejasi" - manyciau uz toki patikslinima ne pykti reiketu, bet... :) (kaip ir uz tai, kad pasakysiu, jog ivertinimo *2/4 dazniausiai niekas neraso, o raso supaprastine: *1/2).

Nezinau, gal todel maniau, kad prisikabinsi, jog man nepatiko PPV, kuris tau pasirode nerealus. Tai butu logiska turint galvoj, kad kai as tik atejau i NMO tai prisikabindavai net ir tokiose subjektyviose temose kaip "kam is TNA duotumete pusha". Tiesiog tai buvo mano pirmas ispudis apie tave ir toks susidare stereotipas, gal cia man vieninteliam taip atrodo, gal manyje yra problemos :D Del 2/4, tai jau ir pats turetum suprasti, jog tai tebuvo apsizioplinimas, nes HBK ir Batistos matche as normaliai parasiau 1/2.
Del shoot traumos, tai man atrodo, kad esi neteisus, nes as manau, kad tokiu atveju, koki tu ivardijai kaip pavyzdi, as sakyciau kaip worked, nors cia neesu isitikines. Na ir zinoma sell-out. Tiesiog man ziurint ta McMahono kalba atrode kaip Raw reklama, kaip matau tau atrode kitaip. O jei tu vis dar prisimeni Feast Or Fired, tai mano suopraciu nugaletojai ir paaiskejo, tik nebuvo aisku kas ka laimejo. Nesuprask klaidingai, as tikrai nebuciau padares to paties, bet tiesiog it was not a big deal for me, juk vis tiek kai paaiskejo kas paeme lagaminelius, kam koks lagaminas klius.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Prisiminiau, kaip reiketu vadinti Ortono injury - ne shoot, o legit.

Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2
dar norejau pridurt kad istikruju buvo labai gaila del ortono traumos, nes visu pirma kad del traumu niekad nereiktu dziaugtis bet ir delto kad prarado raw pagrindini savo heela, bei kad jo vieta del cempiono dirzo tiesiu taikiniu isaus cena... o fjudas HHH vs Cena nieko gero nezado. na nebent kad hhh toliau feisintu o cena taptu tikru heelu, bet taip nebus ir to geriau isvis nelaukt, sau nervu nesugadint. kaip speciau daba kaip tik ir bus tas momentas kaip HHH taps vel heelu bet pries cena padoriu heelu niekad nebusi, nes sale tave visvien isdalies palaikys.
Del TLC cia kaip kazkas jau rase irgi minusas buvo kad edge laimejo tik su 4 zmoniu pagalba nors yra laikomas TLC karaliumi vos ne, bei kas ypac nepatiko tai ar cia buvo operatoriu klaida ar kas bet nekarta kovoje taip kvailai atrode kad pats kovotojas stato sau kopecas ar stalus i vietas kad jo priesininkas ji ant ju neverstu, du pavyzdziai: tai kaip edge pasistate kampe du stalus vienas ant kito ir atsuko kopecias tokiu kampu kad butu tiesiai pries tuos stalus ir pradejo lipt... kuo tai baigesi visiems iskart buvo aisku kad takeris ji numes ant tu paciu stalu. ir antroji kaip takeris isvisu pastangu bande kuo arciau pritraukti kopecias arciau virviu kad tik krisdamas sugebetu pataikytu ant tu keturiu stalu. del divu maco, macas padarytas protingai ir visa kova ejo realistiskai, aisku ir melina gerai suvaidino pabaiga. zodziu buvau truputi nustebes, nes nepersukau ne sekundes sios kovos.
daba ko laukiu tai tik draftu nes pagal dabartine situacija labai jau nuspejama kas kovos sd ir raw del cempiono dirzo.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Na del kopeciu underis ir prasimete siek tiek jas patraukdamas link stalu - vienas stalas visiskai neluzo, taip neatlikdamas savo darbo - pristabdyti kritima.
Del tu kompe stalu - na tokiems spotams visada taip buna. Anyway, neturejo Edge detis to stalo, nes jis turejo likti nenukrites.
Taciau tokioje vietoje reikia dziaugtis, kad apatinis stalas neluzo nuo Underio svorio, nors ir buvo labai islinkes. Tada tam spotui parengti butu prireike dar daugiau nevykusiu paruosiamuju darbu.
Anyway, tokiuose matchuose labai daznai nutinka taip, kad spot'a paruoses zmogus ir nukentes. Ypac tai matoma Abyss matchuose - papila smeigtukus, ir pac krinta ant ju.
Yra ir spotu, kuriuos ruosia abu wrestleriai, ir tai irgi neprideda itikinamumo - pvz tuos 4 stalus uz ringo dejo ir Underis ir Edge.
Tokiose vietose labai smagiai ziurisi, kai tai daro manageris. Geras pavyzdys buvo kai Flair paruosinejo stalus HHH vs HBK (berods) matche.

Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2
tai beabejones, tik kad mano manymu turetu kamera dirbti kitaip. tarkim kai edge statesi sau stalus galejo rodyti takeri kaip jis ten i ringa lipa ir atsukt kamera tik tada kai jau edge lipa kopeciomis, bei kai takeris lipo tom kopeciom pabaigoj tai kamera ir galejo laikyt tokiu kampu kad atrodytu kad dirzas netoli, nes kai atsuko per vidury kamera tai net ir uzlipus aiskiai matesi kad neimanoma to dirzo pasiekt kai kopecios taip arti stovi salia virviu. aisku cia jau kabinejimasis pries smulkmenu bet visgi reikia daryt kad gautusi geriausias rezultatas

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Taip, cia reikia gero operatoriu, o tixliau rezisieriu, darbo.
Kaip ir del BladeJob.

Nuotrauka
Nuotrauka

slammer

Baltas diržas

• Naujokai
  • 31 Pranešimai:
0
Dziaugiuosi kad HBK laimejo,bet gaila del deadman'o

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąslammer, 2008-06-02, 22:35, pasakė:

Tu čia kurį šou žiūrėjai? :)
HBK gavo :D

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
  • 183 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąslammer, 2008-06-02, 22:35, pasakė:

HBK nelaimejo, o del Undertaker, kadangi jo nebera, tai per Night of Champions tikriausiai Edge gins savo titula pries Batista,jei taip bus tai galiu pasakyt tik tiek - tas pats per ta pati...

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLaisvydas, 2008-06-02, 22:39, pasakė:

HBK nelaimejo, o del Undertaker, kadangi jo nebera, tai per Night of Champions tikriausiai Edge gins savo titula pries Batista,jei taip bus tai galiu pasakyt tik tiek - tas pats per ta pati...

Tai va.. Reikia naujų kovotojų įtraukt, belieka laukt draft'ų :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Kaip suprantu draftai tebus tik po Night of Champions, taigi one more time: Edge vs Batista comming right up... :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Mano nuomonė:

Hardy-Umaga matchas patiko, nes buvo geresnis nei tikėtasi. Žinoma pabaiga totalus BS. Jau kelintą kartą tokį siužetą suka, jau pradeda juodai nervint. By the way, Walleri, Fatu-Rikishi :)
ECW matchas irgi buvo neblogas. Patiko, kaip dauguma priėmė švarius smūgius į galvą. Kraujas Paul'ui labai pridėjo įtikimumo tame matche. Gavosi tikras bloodied-up-angry-machine :D
Moterų matchas buvo neblogas, bet manęs WWE divos visiškai nedomina - prasukam...
Cena vs. JBL. O dieve, jei nesi Cenos fanas, melskis, nes JBL tikrai nepagyvins matcho. Pražiūrėjau mažiau nei pusę matcho, nes dar plius skubėjau. Bet kaip supratau, ne ką terpaleidau. Jei būtų Bradshaw bent kartą užmetęs Cenai iš rimbo(kaip Fortaz minėjo), būtų viskas spakoinai tada buvę.
HBK vs. Batista buvo geras matchas, bet šiuo atveju vėl kalta tai, kad manęs jų fjudas nedomina, kai jame, šiuo atveju, dominuoja Batista. Žinoma, sujuokino tas HBK Superkick'o bandymas :D
HHH - Orton. Ne tas, ko mes tikėjomes po 2007m. Žiūrėjosi ne kaip, panašiai kaip ir per JD. Labai nervai ima dėl traumos. Get well soon Randy...
Main Event - Priežastis, dėl ko žiūrėti PPV. Gera eiga, geri spot'ai, gera pabaiga. Gerai atrodė pabiagoje Familia, sprogstant pyro :D

PPV duodu 6/10. Jei žiūrėčiau iš matchų pusės, duočiau gal ir 7, tačiau kaip minėjau, kai kurie matchai manęs nedomino, arba buvo nuspėjami.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0