Okay, kadangi jau tureciau ruost pamokas, tai greitai parasau savo nuomone:
Hardy vs. Youmanga: *1/4...vien kai paiskejo kokio tipo bus kova, is karto pasidare aisku, kad Jeffas nugales po didelio spot'o. Niekas nieko nenustebino. Vargsas Fatu, turbut susalo pusnuogis lauke
Singapore.... *2/4 Geriausia Big Show kova po sugrizimo. Aisku nieko ypatingo jis nepadare, taciau tiesiog squashino kitus varzovus. Viena, kai tai ivyksta per weekly show, o kita - per PPV. Beje, man atrodo, kad tas Big Show kraujavimas buvo shoot, ane? Nes ta zaisda virs kairios akies atrode tikroviskesne nei paprastai, o pats Wight neturejo ranku apsaugu, kur butu paslepes peiliuka. Nebent Morrisonas, kuris tas apsaugas turejo, numete gulinciam Show, taciau turbut taip nebuvo.
Po sios kovos buvo Vinco ir Toddo interviu. Tai ka, Fortaz, juokiasi puodas, kad katilas juodas?

Let's sell out Raw on PPV, hell yeah
Cena vs. JBL 3/4* is gailescio...Kova nesudomino absoliuciai niekuom, vienintelis dalykas, kuris galejo pagerinti kova butu buve idomus/originalus ginklu panaudojimas, pvz botago parodymas man patiko, bet jo taip ir nepanaudojo.
Melina vs. Beth **, nors nebuvo Gail Kim vs. Awesome Kong lygio, taciau buvo visai geras, o kaip WWE divoms tai puikiai.
Batista vs. HBK **1/2, na man nepatiko. Nei tai, kad HBK susquashintas buvo, nei tai kaip isikiso Jericho, nei tai, kad matchas buvo weekly show lygio. Vienintelis geras dalykas, tai buvo, kad kovai skirta daug laiko ir bent jau veiksmo ivyko pakankamai
RKO vs. HHH **3/4, aisku matchas buvo prastesnis nei per No Mercy. Ji sugadino Ortono shoot trauma, uz tai Triple H ji pats pakele, noredamas patikrinti jo sveikata ir greitai ta kova uzbaige, nes siaip finishas buvo visiska nesamone. Ir Ortonas jau kai atsistojo, tai jam netgi plojo ziurovai, bet tas piktas is skausmo vis tiek pradejo siuntinet fanus

Livin' the gimmick
TLC ****. Jeigu kazkam PPV labai patiko, tai neabejoju, kad del sitos kovos. Cia yra irodymas, kad jeigu main eventas puikus, kitos kovos gali but siaip sau, tuo man ONS primine siu metu Lockdown'a. Apie si matcha nelabai yra ka diskutuot, mane kaip sioki toki Edgehead'a biski nuvyle tie La Familia isikisimai, nes juk jis yra TLC seimininkas, tai gal galejo ir su maziau isikisimu issiverst, o jei dar isvis svariai butu laimejes, tai jau nerealu credibility budu gaves. Siaip labai gerai, kad Takerio ego nesuveike ir jis sutiko pralosti feud'a, nes juk pvz jeigu jis nori time-off, tai gali, kad per SD patirti keyfabe trauma ir paatostogauti, bet jis sutiko pralaimeti, kas yra labai gerai
Apibendrines, PPV vertinciau 6.5/10. Tai yra mano nuomone, tikiuosi Fortaz prie manes neprisikabins, nors jei taip ir bus, tai nenustebciau

ONS buvo tikrai geresnis uz JD ir Backlash, bet cia mazas komplimentas, nes uz tuos PPV yra geresnis net ir prasciausias TNA PPV. Tiesiog ONS turejo puiku ME, be kurio nelabai turejo kuo mane sudominti, that's it