Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Eurovision 08

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 53

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 589 Pranešimai:
0
Kode is mazosios?

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąBitlasLt, 2008-05-25, 01:33, pasakė:

Kode is mazosios?

Manau, dėl praeities.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Krč nesąmonė... Graikija ir Armėnija buvo the best!! Rusai tai asilai yra, Dima tikrai nenusipelnė, laimėjo garsus vardas.

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 589 Pranešimai:
0
Jo graikija the best i mergos snuki paziet nebent.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąSmS, 2008-05-25, 01:37, pasakė:

<...> Rusai tai asilai yra <...>
Prasau be izeidimu. Per keleta metu siame forume as nei karto nesu tares blogo zodzio apie lietuvius, tai maziausia ka prasau - neizeidineti mano tautybes zmoniu. Aciu. Ispejimas +20%.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-05-25, 09:45, pasakė:

Ne į temą

Prasau be izeidimu. Per keleta metu siame forume as nei karto nesu tares blogo zodzio apie lietuvius, tai maziausia ka prasau - neizeidineti mano tautybes zmoniu. Aciu. Ispejimas +20%.

Nenorėjau įžeist paprastų žmonių, tiesiog jie tikrai nebuvo verti laimėti, tie - Dima, šokėjas ir smuikininkas..

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
kokia cia eurovizija, cia eurazijavizija tampa...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąSmS, 2008-05-25, 10:24, pasakė:

Nenorėjau įžeist paprastų žmonių, tiesiog jie tikrai nebuvo verti laimėti, tie - Dima, šokėjas ir smuikininkas..
Na is tikruju, Dima tame trejetuke tik antras pagal "zvaigzdiskuma", o tuo labiau pagal kazkokius pasiekimus.
Ir manau be Plishchenko Rusija butu likusi geriausiu atveju vel antra.

Nuotrauka
Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1168 Pranešimai:
0
ne nu...gal ir nieko tas Dima,na padare garsus jo vardas,na gal daina tokia nieko :lol: smuikininkas kuris garsus lb kiek zinau ir tas ciuozejas geriausias pasaulyje(beje ar man tik atrode,ar jis buvo konors prieuostes,kad taip slidinejo? kaip pasiuteS? :D )

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Plushenka yra olimpinis, daugkartinis pasaulio ir europos cempionas, jis yra keliasdesimt kartu didesne zvaigzde uz Bilana, smuikininkas irgi Europoje yra pripazintas...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Keista, kad visos naujieno raso apie Dima kaip apie dydvyri, taciau nieks neraso, kad be kolegu jis nieko nebutu pasiekes..

Nuotrauka
Nuotrauka

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
  • 183 Pranešimai:
0
Kalbant apie Dima, man nepatiko jo anglu ankcentas, labai prastas tarimas zodziu...

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLaisvydas, 2008-05-25, 15:46, pasakė:

Kalbant apie Dima, man nepatiko jo anglu ankcentas, labai prastas tarimas zodziu...

Netik,kad akcentas, bet po 2006 metų greitos, užvedančios dainos ši jam labai netiko ir jis man visiškai nesižiūrėjo.. O va Graikės arba Armėnės dainos taip gerai skambėtų radijo top'uose, bei užbaigiant Euroviziją, kad stogą rauna..

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Duodu 100% , kad jai graiku daina atliktu ne merga , o bernas visai kitokios nuomones butu :)
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąvilius, 2008-05-25, 17:38, pasakė:

Duodu 100% , kad jai graiku daina atliktu ne merga , o bernas visai kitokios nuomones butu :)

Totalią nesąmonę pasakei. Aišku, man mergina patinka labai, bet daina irgi super. Beto daina iš berno lūpų niekaip neskambėtų..

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąSmS, 2008-05-25, 17:42, pasakė:

Totalią nesąmonę pasakei. Aišku, man mergina patinka labai, bet daina irgi super. Beto daina iš berno lūpų niekaip neskambėtų..
Tai pac pasakei, kad ir tavo nuomone kitokia butu, jej bernas dainuotu.
Tai kokia cia nesamone?

Nuotrauka
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Pamate miniaka veida grazu ir vsio..

Bilanas mano nuomone gerai sudainavo..

Iskyrus tai kad jis buvo panasus i geju :)..

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-05-25, 17:50, pasakė:

Tai pac pasakei, kad ir tavo nuomone kitokia butu, jej bernas dainuotu.
Tai kokia cia nesamone?

Nu tai jis sako apie tai,kad graži merga - tai jau kietai ir už ją dėl to balsuoja,o aš manau,kad daina irgi gera, netik merga.. Dėl berno dainavimo tai absurdas, nes yra dainų, kurias skirta dainuoti merginoms, kaip YVA - kačiuk (ar kaip ten) :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąvilius, 2008-05-25, 17:50, pasakė:

Pamate miniaka veida grazu ir vsio..

Bilanas mano nuomone gerai sudainavo..

Iskyrus tai kad jis buvo panasus i geju :)..

Gal ir sudainavo gerai, gal show nieko buvo, bet tikrai ne pirmai vietai.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Nu vienam fore radau tokia zinute : "Aš niekaip nesuprantu kaip jūs galit sakyti, kad Ukraina ir Graikija turi gerą balsą. Gal jūs klausos neturit? Ar jus tik pamate miniaką iškart "O taip ji sexy, turi balsą visks ji laimėjo...."
Tikiuosi toks copy leidziamas..

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąvilius, 2008-05-25, 18:02, pasakė:

Nu vienam fore radau tokia zinute : "Aš niekaip nesuprantu kaip jūs galit sakyti, kad Ukraina ir Graikija turi gerą balsą. Gal jūs klausos neturit? Ar jus tik pamate miniaką iškart "O taip ji sexy, turi balsą visks ji laimėjo...."
Tikiuosi toks copy leidziamas..

Kažkodėl aš forume kaip tik girdžiu,jog Rusija laimėjo nepelnytai, o Graikija turėjo triumfuot.. :)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
SmS, tu klounas....Nekenciu Rusijos, nekenciu Bilano, bet vien tik kai pradejo del pirmos vietos varzytis rusija su Graikija, tai del muzikiniu sumetimu tiesiog negalejau sirgti uz ta bebalse boba, su kvaila banalia daina, todel teko sirgti uz rusus del ko man geda :) As nesuprantu SmS taves, taigi nori i grazias moteris pasiziuret, atsiversk playboy, galu gale ziurek WWE, taciau cia vis tiek yra muzikinis konkursas ir jeigu tau jau taip patiko Graikija, tai sakyk "norejau, kad ji laimetu", o ne "Graikija turejo triumfuot" arba "daina super", nes objektyviai is muzikines puses tu ziauriai nusisneki ir atrodai kaip klounas, nepyk, jei izeidziau, tik kita karta galvok ka sakai. As galiu gerbti kito zmogaus nuomone, bet kai zmogus, nieko nesuvokdamas apie muzika savo zodzius sako kaip visiska tiesa, tai ir as nesivaldau. Jau esu sakes, kad nekenciu rusijos, taciau reikia pripazinti - Bilanas pasirode gerai, puikiai sudainavo, kad ir popsas, bet buvo profesionaliai atliktas + atsitempe su savim dideles zvaigzdes.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19
Mano favoritai buvo latviai, ir bosniai. del kaimynu faktoriaus balsavau uz brolius latvius, visgi jie mum dave 12balu pusfinalyje. Norejau kad laimetu bosniai, kazkaip man patiko ju ta daina ir tiek, del bilano, na man visiskai tas pats kas toi eurovizijoi laimi, galejo del manes laimet nors ir kokie vokeciai. europa pasirinko dima bilana ir gerbkime ju pasirinkima, na o jus jai nenorejot kad jis laimetu, tai ko sedejot rankas sudeja? reikejo siust sms uz jusu favorita, gal tada bilanas nebutu laimejas.

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Na dauguma sakot, kad Dima blogai sudainavo ir laimejo del vardo . . . Bet kazkodel, is lietuviu Rusija gavo 12 balu. Tigi galejot ten visi, kas nenorejo kad jis laimetu, galejjot ten kazkiek, [kiek galima] issiusti uz ten kokia Latvija ar dar, kad ant duses bent butu daugiau. kad ir SmS, tu nors basavai uz kazka? Tu turbut sedi kur nors uzikos srityje ir vertini dainas, kaip kitos nuomones nebutu. Neisizeisk, bet keistai atrodo ;/ Na, saunuoliai Rusija ;] saunuoliai lietuviai kad Prancuzijai 8 balus skyre! Superine daian ;DD maciau per mtv klipa, nezinojau kad dainuos Euro, bet kai suzinojau ;D kaip laukiau ju pasirodimo.. Toks apsinarkasines sudainavo ;D liuksine daina. . . Mano nuoziura, ne eilynio tipo. ;] na, manes jau bent Eurovizija nenuvyle ;]

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Daug rasei, nemazai pro sali, didziausia suvi pro sali pakomentuosiu:
"Bet kazkodel, is lietuviu Rusija gavo 12 balu."
Nemanai, kad ne is lietuviu butent?
Lygiai taip pat, kaip LT United ne is britu gavo 12, o is lietuviu. Taciau sedinciu Britanijoje. Didziulis skirtumas.
Kaip ir Dima gavo - is rusu ir ju vaikaiciu. Esanciu Lietuvoje.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0