←  WWE

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Night of Champions 2008

nuotrauka `MalioK` 2008-06-03

Nuotrauka

TRIPLE H © vs. JOHN CENA
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: TRIPLE H ©
RATING:

EDGE © vs. BATISTA
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: EDGE ©
RATING:
***3/4

KANE © vs. SHOW vs. HENRY
ECW CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: MARK HENRY ©
RATING:
*1/4

MATT HARDY © vs. CHAVO GUERRERO
UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: MATT HARDY ©
RATING:
*1/4

MICKIE JAMES © vs. KATIE LEA BURCHILL
WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: MICKIE JAMES ©
RATING:
*

MORRISON & MIZ © vs. FINLAY & HORNSWOGGLE
WWE TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: MORRISON & MIZ ©
RATING:
*1/4

HOLLY & RHODES © vs. DIBIASE & RHODES
WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: DIBIASE & RHODES ©
RATING:
DUD

CHRIS JERICHO © vs. KOFI KINGSTON
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: KOFI KINGSTON ©
RATING:
**1/4

* Ivertinimai pagal Wade Keller
Cituoti

nuotrauka Lix 2008-06-03

ZOMFG Spoilerz~!
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-06-03

Blemba, nemačiau dar Raw ir tarp kitko taip užėjau čia..
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2008-06-03

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka DZT 2008-06-03

algirduhas21, 2008-06-03, 22:27, pasakė:

Spoiler'is
Manau Cena tikrai negaus titulo. Tikiuosi.
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2008-06-03

Ne į temą
As tikiuosi jis tojaus paliks invalidas
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-06-03

Na man atrodo, kad iki Summerslam Triple H titulas saugus, kas net nezinau, ar yra gerai, ar blogai. Lyg ir nieko gero, jei per Night Of Champions Cena is karto titula paimtu, ko turbut nebus, taciau as speju, kad Triple H heel'u turninsis tik prarades titula, tai is sios puses geriau, kad greiciau prarastu.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-06-04

aš kažkodėl vis dar tikiu, kad per NoC dėl WWE titulo kausis ne Cena... turiu minty, kad jis bus nudraftintas į SD... na bent jau to tikiuosi... ir į RAW manau ateis koks nors rimtas varžovas HHH... pvz Batista... (nu čia rimtas tik sąlyginai ;) )
Cituoti

nuotrauka Primusas 2008-06-04

Na dar vienas nuspejamas PPV, syna tikrai nelaimes per si PPV nes tokiam supermenui nelygis tapti champu nelabai reiksmingam PPV. Maksimaliai ko galima tiketis tai, kad rankas pakeis ECW ar intercontinental dirzai, na o realiausias varinatas tag team dirzu savininku pakeitimas.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-06-04

Lyncaz, 2008-06-04, 14:59, pasakė:

aš kažkodėl vis dar tikiu, kad per NoC dėl WWE titulo kausis ne Cena... turiu minty, kad jis bus nudraftintas į SD... na bent jau to tikiuosi... ir į RAW manau ateis koks nors rimtas varžovas HHH... pvz Batista... (nu čia rimtas tik sąlyginai ;) )
Na nemanau, kad WWE leis sau pasielgti - savo valia reklamuoti Cena vs HHH, o po to savo valia, abiems esant sveikiems tai atsaukti :D
Cituoti

nuotrauka Nervas 2008-06-04

Nu wo daug kovu dar nezinoma tai laukiam, nlb reikšmingas PPV. Ištikrųjų pritariu, kad Cena gali perdraftint i SD. Ot tai butu šventė!! ;) Nu tai va laukiam reiškia...
Cituoti

nuotrauka Hunter 2008-06-04

kas keisis tai tag teamai, viena tikrai arba gal net abu. ko laukiu tai santino kad taptu tag team cempu, tai tik dar daugiau jam laiko suteiktu etery.
moteru keistis neturetu nes mickey dar neilgai telaiko titula
Usa titulas irgi manau be sansu kad pasikeistu, inter gal ir gali, bet nebent suzinojus jericho varzova, nes jai tai jbl tai nesikeist turetu, nes vel tas pats fjudas gan nelogiska, o jai jeffas tai sansu yra, bet nedaug.
Del ecw titulo tai visko gali but, o sd ir raw cempionai tikrai nesikeis.
Šį pranešimą redagavo Hunter: 2008-06-04, 18:39
Cituoti

nuotrauka NgageR 2008-06-07

Butu neblogai jai Cena netaptu WWE champ ir ji nudraftintu i SD! ir ten prasidetu feudas Cena vs Edge, o Batista draftintu i RAW ir ten butu feudas su HHH ;) aisku taip gali buti nebent Batista nelaimetu pries Edge per si PPV, bet abejoju nes Edge tik ka vel tapo WHC champ
Cituoti

nuotrauka Laisvydas 2008-06-07

NgageR, 2008-06-07, 21:14, pasakė:

Butu neblogai jai Cena netaptu WWE champ ir ji nudraftintu i SD! ir ten prasidetu feudas Cena vs Edge, o Batista draftintu i RAW ir ten butu feudas su HHH ;) aisku taip gali buti nebent Batista nelaimetu pries Edge per si PPV, bet abejoju nes Edge tik ka vel tapo WHC champ
Ne į temą
Butu saunu, jei Cena nudraftintu i ECW ;)
Cituoti

nuotrauka Atlantaz 2008-06-07

Laisvydas, 2008-06-07, 21:39, pasakė:

Ne į temą
Butu saunu, jei Cena nudraftintu i ECW ;)

Ne į temą
Va tada tai būtu kažkas neitikėtino. :)

Šį pranešimą redagavo Goldberg: 2008-06-07, 23:01
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2008-06-08

Nemanau, kad Cena laimės. Kane manau išsaugos title, nes Show bus DQ.
Cituoti

nuotrauka Stunner 2008-06-08

As tiap pat labai noreciau kad cena nudraftintu i sd...gal atgimtu senas gimikas senos WORLD LIFE man labaiu tai patiktu jai sena heelintu..... o titulo cena tai tikrai tiap greitai negaus... EDGE tj katik laimejo whc tai islaikis kane tiap pat turetu islaikyt o tag team is i.c titulas gali keistis....o us tiap pat liks tas pats champas MATTAS..

is sio ppv daug nesitikiu... Uz ons 08 nebus geresnis mano nuomone
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-06-08

The Game, 2008-06-08, 19:40, pasakė:

As tiap pat labai noreciau kad cena nudraftintu i sd...gal atgimtu senas gimikas senos WORLD LIFE man labaiu tai patiktu jai sena heelintu..... o titulo cena tai tikrai tiap greitai negaus... EDGE tj katik laimejo whc tai islaikis kane tiap pat turetu islaikyt o tag team is i.c titulas gali keistis....o us tiap pat liks tas pats champas MATTAS..

is sio ppv daug nesitikiu... Uz ons 08 nebus geresnis mano nuomone

O jau manau,kad Cena taptų hell'u,tai reik Vincą gerokai nugirdyt :D Taigi kiek yra Cenafanių, prarastų reitingo daug.. :)
Cituoti

nuotrauka Stunner 2008-06-08

SmS, 2008-06-08, 08:42, pasakė:

O jau manau,kad Cena taptų hell'u,tai reik Vincą gerokai nugirdyt :D Taigi kiek yra Cenafanių, prarastų reitingo daug.. :)

o man ant tu cena faniu tai asmeniskai #@$%& xDD
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-06-08

The Game, 2008-06-08, 19:49, pasakė:

o man ant tu cena faniu tai asmeniskai #@$%& xDD

Galvoji man ne? :D
Taigi viskas sukasi aplink money-money-money :D
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-06-08

IT'S ALL ABOUT OFFTOPIC. Baigiat nesamones ir kalbat į temą, o ūbauti apie pinigus galit PM`ais.
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2008-06-08

Na tikiuosi Cena nelaimes , jai laimes ziuresiu tik TNA , o WWE ziuresiu tik ppv..(kiek zinau primusas tai beveik du metus daro sekmingai) , na o antroje kovoje intrigos nesitikiu , bus DQ ir champu liks Kane..
Cituoti

nuotrauka MarkaL 2008-06-08

vilius, 2008-06-08, 18:53, pasakė:

Na tikiuosi Cena nelaimes , jai laimes ziuresiu tik TNA , o WWE ziuresiu tik ppv..(kiek zinau primusas tai beveik du metus daro sekmingai) , na o antroje kovoje intrigos nesitikiu , bus DQ ir champu liks Kane..
'Coz TNA weekly shows are AWESOME~!
O siaip manau Triple H pasims savo pin'a atgal ir sykart laimes pries Cena svarei,o poto manau apie Survivour Series praras dirza jau gerai paburyines rosteri.
Šį pranešimą redagavo MarkaL: 2008-06-08, 21:54
Cituoti

nuotrauka real_deal 2008-06-08

NgageR, 2008-06-07, 21:14, pasakė:

Butu neblogai jai Cena netaptu WWE champ ir ji nudraftintu i SD! ir ten prasidetu feudas Cena vs Edge, o Batista draftintu i RAW ir ten butu feudas su HHH :D aisku taip gali buti nebent Batista nelaimetu pries Edge per si PPV, bet abejoju nes Edge tik ka vel tapo WHC champ

Kas is to ,kad ji nudraftins? Feudas Edge vs Cena jau butu neidomus kaip ir HHH vs Batista. Siti feudai galima butu sakyti jau savo atgyveno.
Kad pagrindinei champai pasikeis nenoreciau ir manau ,kad nesikeis. O tie visi tag team ir t.t tai man tiesiog nesvarbus...
Cituoti

nuotrauka rvd1ofakind 2008-06-13

Lance Storm nuomone apie main eventa:

The build last night for Cena and HHH was horrible. You can't use the "I dreamt about being World Champ since I was 8" crap to build a match between 2 guys who have already realized that dream! Further more, the two of those guys constantly putting over each other was just annoying. The actually said it wasn't personal, it was just about being the best. To me that is the equivalent of saying that it isn't about the fight it's about the result. Well guess what? The fight is on PPV, the result we can find out for free on RAW the day after!

tikiuosi mokat angliskai, nes as tyngiu verst :D
Cituoti